Tee 2D GIS Datasta älykkäitä 3D-kaupunkimalleja

Esri CityEngine sopii kaupunkisuunnittelijoille, arkkitehdeille ja myös muuhun suunnitteluun ja mallintamiseen. Sen tarjoaa monipuolisen ympäristön dataan pohjautuvaan sääntöpohjaiseen 3D-mallintamiseen, jonka ansiosta jo tuotat mallit nopeasti, jaat ne eteenpäin katseltavaksi ja kommentoitavaksi verkkoon sekä saat tietoa suunnitelman todellisista vaikutuksista.


Katso video: Älykkäät 3D kaupungit (Eng.)

“Turning Zoning laws with CityEngine into vivid three dimensional visualizations, is drastically changing the way we understand and plan our sustainable future environments.”

Niels Lehmann, Urban Synergy Group


Rakenna ja vertaile skenaarioita

Vertaile ja analysoi suunnitelmia keskenään joka kulmasta. Selvitä miten ne suhteutuvat isoon kuvaan ja varsinaiseen visioon. Tee ja muokkaa niin monta skenaariota kuin tarvitset ja tee niihin muutoksia. Tämä säästää aikaa ja rahaa.

Katso video: Singapore-Urban Redevelopment Authority (Eng.)

Mitkä ovat todelliset vaikutukset?

Analysoi miten suunnitellut rakennukset vaikuttavat näkyvyyteen, varjostavat, ja heijastavat lämpöä. Tekemällä 3D visualisointi ja malli mahdollisimman aidoksi jo suunnitteluvaiheessa vältät rahaa vievät virheet rakennusvaiheessa.


Jaa, ja pyydä palautetta

Jaa interaktiivinen 3D-mallisi verkossa. Muut voivat tarkastella sitä ja osallistua kommenttien kautta suunnitteluun.

Aloita kokeilu tänään.

30 päivän ilmainen kokeilu →