ArcGIS Desktop

Monipuolinen kokonaisuus työkaluja asiantuntijalle

ArcGIS Desktop sisältää paikkatietoasiantuntijan tehotyökalut: uudenaikainen 64-bittinen ArcGIS Pro sekä perinteinen ArcMap. Niillä luot isostakin datasta informaatiota sekä muokkaat, analysoit ja jaat sitä eteenpäin.

ArcGIS-työasemaohjelmistot tukevat 2D- ja 3D-tiloja ja sisältävät laajan joukon erilaisia analyysityökaluja. Lue lisää ArcGIS Pro -sivulta.


Kelluvien ArcGIS Desktop -lisenssien muuttaminen konekohtaisiksi

Organisaatiot, joilla on tällä hetkellä kelluvia lisenssejä, voivat halutessaan muuttaa lisenssejään konekohtaisiksi. Käyttöoikeuksien määrä ArcGIS Onlinessa on sama kuin ylläpidossa olevien Desktop-lisenssien määrä. Kelluvaa lisensointia käytettäessä tämä on tarkoittanut, että vain osa organisaation käyttäjistä on päässyt hyödyntämään palvelua. Tarjoamme nyt mahdollisuutta vaihtaa veloituksetta kelluvat lisenssit konekohtaisiksi, jotta saisitte ArcGIS Online -palvelut entistä laajemman käyttäjäjoukon hyödynnettäviksi. Lue lisää tarjouksestamme

Miten alkuun?

Lataa ArcGIS Desktop koekäyttöön täältä, tai osta se suoraan pyytämällä meiltä tarjous sähköpostitse myynti@esri.fi.

Saatavilla myös kotikäyttöversio

Tarjoamme ArcGIS Desktop -ohjelmistosta myös kotikäyttöversion, joka ei sovellu kaupalliseen käyttöön (ArcGIS for Personal Use). Voit tilata sen täältä.