Rekrytointi

Matkasi paikkatiedon maailmaan alkaa tästä

Asiakkaamme ovat tärkein osa liiketoimintaamme ja esriläisinä olemme sitoutuneet auttamaan heitä menestymään ArcGIS-paikkatietoratkaisujemme avulla. Liity retkikuntaamme maailman suurimmalle paikkatietoalan löytöretkelle!

Työnantajalupauksemme

Korkea ambitiotaso

Me esriläiset uskallamme kurkottaa kuuseen ja hakea kovaa kasvua tuleville vuosille. Tavoitellun liikevaihdon kasvun, korkean asiakastyytyväisyyden ja vahvan markkinajohtajuuden saavutamme vahvistamalla työntekijöidemme osaamista, myyntiä sekä Esri-brändiä.

Alan rajattomat mahdollisuudet

Esriläisinä jatkamme maailman kartoitustyötä, jonka muinaiset löytöretkeilijät aloittivat. Paikkatietojärjestelmä eli GIS (Geographic Information System) mahdollistaa lukemattomat kaupalliset ja yhteiskunnalliset sovellusmahdollisuudet.

Yhteinen arvopohja

Uskomme saavuttavamme korkeat tavoitteemme yhdessä arvopohjaamme nojaamalla, kasvavan toimialan mahdollisuuksiin tarttuen. Luovuus, rohkeus, sitoutuminen, uteliaisuus ja yhteistyö yhdistivät muinaisia eurooppalaisia löytöretkeilijöitäkin.

Uramahdollisuudet Esri Finlandilla

Kasvutavoitteemme ovat meille kuin valloittamaton vuoren huippu. Koska huippuja tuskin valloitetaan omin päin, haemme vahvoja osaajia. Kasvava paikkatietoala tarjoaa poikkeukselliset uramahdollisuudet mm. strategisille liiketoimintaosaajille sekä teknisille arkkitehtitaustaisille taitajille.

Esriläiset kertovat

"Avainasiakaspäällikkönä työskentelevä Markus Marila on kulkenut suomalaisen paikkatietosektorin polkua eteenpäin jo 16 vuoden ajan, kunnes tie vei Esrille kolme vuotta sitten. Markus kertoo, miksi hän haluaa työskennellä myyntityössä juuri Esrillä..." Lue koko artikkeli

"Enterprise-arkkitehtinä työskentelevä Tom Söderberg luonnehtii Esri Finlandia sopivan pieneksi, mutta ison kasvupotentiaalin omaavaksi yritykseksi. Tom kertoo, miksi hän kokeneena arkkitehtinä valitsi juuri Esrin työpaikakseen..." Lue koko artikkeli

Avoimet työpaikat

Avoin hakemus

Jos koet, että voisit viihtyä kanssamme ja osallistua yhteiseen matkaamme niin lähetä avoin hakemus!

Etkö löytänyt etsimääsi? Jos koet, että voisit kuitenkin viihtyä kanssamme ja osallistua yhteiseen matkaamme, niin jätä avoin hakemus!


Jätä avoin hakemus