Parannamme kilpailukykyäsi paikkatiedolla

Olemme paikkatiedon ammattilaisia, joiden intohimona on tuoda paikkatietoteknologian mahdollisuudet suomalaisten yritysten ja organisaatioiden sekä näiden asiakkaiden arkeen. Konsultteina ja arkkitehteinä autamme sinua löytämään digiajan kilpailuetuja sekä luomaan uutta liiketoimintaa ja uusia palvelumalleja. 

Autamme yrityksiä ja organisaatioita kehittämään toimintaansa maailman johtavien paikkatietoratkaisujen avulla. Teemme arvoa tuottavia ratkaisutoimituksia ja mahdollistamme digiloikkia. Tarjoamme erityisosaamista kaikkiin järjestelmäkehityksen vaiheisiin ideoinnista, arkkitehtuurista ja projektijohdosta järjestelmäkehitykseen, toteutukseen ja testaukseen. Meiltä saat kattavat tuki-, ylläpito-, koulutus- ja konsultointipalvelut. Lisäksi tarjoamme aineistoja, joiden avulla voit maksimoida paikkatietoalustasta saatavat hyödyt. 

Ratkaisujemme ja palvelujemme avulla sinä pystyt ymmärtämään toimintaasi liittyvät maantieteelliset vaikutukset ja tekemään tämän pohjalta entistä parempia tietoon perustuvia päätöksiä.


Tutustu palveluihimme: 


Ota yhteyttä:

Laura Tuomikoski
Director, Professional Services
puh. 050 367 1182