Avoimet työpaikat: Oletko tuleva GIS Traineemme?

3. lokakuuta 2017

Paikkatietoteknologian hyödyntäminen liiketoiminnan kehittämisessä on voimakkaassa kasvussa ja tässä kasvumarkkinassa olemme selkeä markkinajohtaja. Meillä on jo vahva perinne kouluttaa ja tehdä töitä yhdessä työuraa aloittelevien osaajien kanssa. Käynnistämme uusitun Trainee-ohjelmamme tammikuussa 2018 ja haemme mukaan matkallemme paikkatietoalan kiehtovaan maailmaan 3 - 5 uutta esriläistä. Ohjelma on osa-aikainen ja sopii suoritettavaksi opintojen ohella. 

Vuoden mittainen ohjelmamme alkaa puolen vuoden jaksolla, jonka päätteeksi tavoitteenasi on suorittaa edustamiemme ArcGIS-tuotteiden teknisen osaamisen sertifikaatti. Heti aloittaessasi saat meiltä kokeneemmasta osaajasta ystäväksesi mentorin, joka ohjaa, kannustaa ja tukee työssä kehittymistäsi. Hän on myös henkinen tukesi, kun hyppäät heti alusta lähtien mukaan aitoihin asiakasprojekteihimme.  

Tulemme rakentamaan sinulle yhdessä henkilökohtaisen kehityspolun. Huomioimme sinun osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi sitä suunnitellessamme. Samalla kun ohjelman kautta tutustut eri tehtäviimme ja projekteihimme, kasvaa myös ymmärryksesi, minkä tyyppiselle tekemiselle sydämesi voimakkaimmin sykkii ja mistä eniten nautit työssäsi. Roolisi tulee myös kasvamaan jo koulutusohjelman aikana. 

Toivomme, että pystyt yhteisen vuotemme aikana työskentelemään 2 - 3 päivää viikossa. Kiveen emme tyypillisesti mitään hakkaa, ja niinpä sinunkin arkeasi sujuvoittavat tarjoamamme joustavat työskentelymahdollisuudet. Ennen kuin ohjelma on päättynyt, olemme toivottavasti vakuuttaneet sinut siitä, että haluat jatkaa meillä myös vakituisena työntekijänä ja työskennellä myöhemmin meillä esimerkiksi Data Analystina, pilvi- tai data-arkkitehtina, liiketoimintakonsulttina tai projektipäällikkönä. Se vasta olisi hienoa!

Mitä sitten teet meillä? 

Ennen kaikkea olet meillä kartuttamassa omaa osaamistasi: tulet kasvamaan paikkatietoalan asiantuntijaksi. Vuoden aikana työskentelet palveluidemme ylläpidossa ja olet mukana myös konsulttina asiakasprojekteissa. Osallistut testaamiseen, päivität ja muokkaat aineistoja, teet paikkatietoanalyysejä tai vedät koulutuksia. Pääset tutustumaan myös oman toimintamme kehittämiseen ja saat varmasti äänesi kuuluviin, kun suunnittelemme uusia palveluita tai päivitämme toimintamallejamme. Tulet takuulla olemaan pidetty työkaveri ja kysytty osaaja projekteihimme.

Meidän kulttuurimme

Paikkatiedon löytöretkeilijöinä meillä on melkein velvollisuus kartoittaa vaihtoehtoisia reittejä ja mennä rohkeasti kohti tuntematonta. Niinpä meille on tyypillistä tarttua rohkeasti mahdollisuuksiin sekä haasteisiin ja tinkimättömästi etsiä parhaita ratkaisuja niin asiakkaillemme kuin itsellemme. Teemme tämän yhdessä, toisiimme luottaen ja tiukoissa mutkissa toisiimme myös nojaten. Meillä ei vallitse korporaatioilmapiiri, eikä tekemistämme ohjaa proseduurimanuaalit tai pelkät eurot. Näiden sijaan meillä on avoin ja kannustava ilmapiiri sekä lupa vaikuttaa ja välittää toisistamme.

Näillä eväillä pääset meillä alkuun

Ohjelmamme soveltuu parhaiten korkeakouluopinnoissaan jo pari vuotta edenneelle. Kun sinulla on teknistä ICT-osaamista, on sinulla loistava pohja traineenamme toimimiseen. Tuon osaamisen lisäksi etsimme nyt kulttuuriimme sopivaa, oikean asenteen omaavaa harjoittelijaa. Oikea asenne tarkoittaa meillä halua oppia uutta ja löytää ratkaisuja kiperiinkin haasteisiin. Se on myös rohkeutta, uteliaisuutta ja halua menestyä ennen kaikkea yhdessä. 

Meille on tärkeää, että sinulla on kyky ja halu ratkoa asiakkaidemme liiketoiminnallisia haasteita. Mahdollisesti jo nyt, mutta varsinkin koulutusohjelmamme päätyttyä sinulla on taito yhdistää tekninen osaamisesi liiketoiminnalliseen näkemykseen.

Kiinnostuitko koulutusohjelmastamme? 

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään kanssamme paikkatietoon liittyvien palveluiden parissa, olisi hienoa kuulla sinusta lisää. Voit hakea meille 25.10.2017 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen tyopaikat@esri.fi.

Käymme hakemukset läpi hakuajan päätyttyä, ja olemme sen jälkeen yhteydessä kaikkiin hakijoihin. Hakuprosessin pyrimme läpiviemään marraskuun aikana. Jos haluaisit aloittaa harjoittelun jo tämän vuoden puolella, mainitse se hakemuksessasi. Katsotaan, mitä voisimme asialle tehdä.

Jos ennen hakemista haluat kuulla, millaista on työskennellä traineenamme ja millaista arki on ohjelman jälkeen, entinen traineemme ja nykyinen konsulttimme Reeta Ojala juttelee kanssasi mielellään. Reetan tavoitat puhelimitse numerosta 0400 617 472.

Mikäli haluat tietää lisää meillä työskentelystä tai kulttuuristamme, voit soittaa Manager Tiina Kuokkaselle puhelimitse numeroon 050 543 8788.


Esri Finland Oy toimii Suomessa Esrin ArcGIS-tuotteiden edustajana ja paikkatietoon liittyvien palveluiden toimittajana. Tarjoamiemme ratkaisujen ja palvelujen avulla asiakkaamme pystyvät ymmärtämään toimintaansa liittyvät maantieteelliset vaikutukset ja kääntämään tämän ymmärryksen edukseen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaamme pystyvät tekemään järkevämpiä päätöksiä analysoimalla toimintansa kannalta keskeistä dataa paikkatiedon avulla sekä käsittelemällä tätä tietoa visuaalisesti kartalla  - missä, milloin ja millä laitteella tahansa. Olemme osa ruotsalaista S-Group -konsernia, jonka palveluksessa työskentelee yhteensä noin 250 paikkatiedon ammattilaista Suomessa, Ruotsissa ja Liettuassa. Asiakkaitamme ovat mm. Puolustusvoimat, Fingrid, Liikennevirasto, Stora Enso ja Posti.