Avoin työpaikka: Technical Architect (paikkatietoarkkitehti)

18. joulukuuta 2017

Haussa nyt Suomen paikkatietoalan eturintamaan kokenut, mutta vielä nälkäinen Technical Architect/paikkatietoarkkitehti.Tehtävässäsi olet avainroolissa ArcGIS-teknologiaan pohjautuvien paikkatietoratkaisujen arkkitehtuurisuunnittelussa. Työskentelet osana Deliveries-tiimiä yhdessä Suomen kovimpien ArcGIS-asiantuntijoiden ja nuorten lupausten parissa. Paikkatietoarkkitehtina etsit ArcGIS-valmisohjelmistoista ratkaisuihin sopivat rakennuspalikat ja saat pienellä työllä aikaan huikeita asiakashyötyjä sekä ylität asiakkaiden odotukset nopeudella.

Edellytämme tehtävässä:
 • Viihdyt asiakasrajapinnassa ja ajattelet asiakaslähtöisesti
 • Menestyksekästä kokemusta paikkatietoratkaisuiden suunnittelusta ja toteutuksesta
 • Laajaa käytännön kokemusta ArcGIS-tuoteperheestä, varsinkin ArcGIS Serverin teknisestä konfiguroinnista
 • Kykyä ohjata omia asiantuntijoitamme sekä alihankkijoitamme teknisessä toteutuksessa
 • Kokemusta integraatioiden ja konversioiden teknisestä suunnittelusta (esim MML-rajapinnat, OGC, CSV, SQL-tietokannat) 
 • Ymmärrystä sovelluskehityksestä (määrittely)

Arvostamme lisäksi:
 • Menestyksekästä kokemusta projektien teknisestä ohjaamisesta
 • Kokemusta kuntien teknisen toimen prosesseista ja/tai energia verkostoista
 • Osaamista tiedonhallinnasta sekä siihen liittyvistä työkaluista ja prosessien hallinnasta
 • Kokemusta kokonaisarkkitehtuurin suunnittelusta, Enterprise architecture -menetelmistä (JHS 179, TOGAF ym.) ja ratkaisun koko elinkaaresta aina vaatimuksista ylläpitoon.
 • Uskallusta tehdä itsenäisesti päätöksiä ja haastaa asiakasta parhaan mahdollisen ratkaisun saavuttamiseksi

Esri Finland Oy tarjoaa haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa ja menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Pääset näköalapaikalle paikkatietotekniikan maailmassa ja sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi. Saat käyttöösi osaavan organisaation tuen ja työvälineet. Tule vaikuttamaan tulevaisuuteesi!

Jos sinulle heräsi kysyttävää tehtävästä tai meillä työskentelystä, arkkitehtitiimimme vetäjä Kristiina Manner ja HR-asiantuntijamme Riikka Sand vastaavat niihin mielellään. Kristiinan tavoitat numerosta +358 44 502 0084 tai sähköpostitse kristiina.manner@esri.fi. Riikan saat kiinni työpäivisin klo 9.30–16.30 numerosta +46 72 050 3651 tai sähköpostitse riikka.sand@esri.se.

Kerro hakemuksessasi meille itsestäsi ja motivaatiostasi, ja liitä mukaan CV:si. Lähetä ne osoitteeseen tyopaikat@esri.fi. Hakuaika meillä päättyy 14.1.2017, mutta älä suotta panttaa hakemista viimeiseen päivään, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Esri on maailman johtava paikkatietoratkaisujen toimittaja, jonka ohjelmistoja käyttää mm. 2/3 Fortune 500 -yrityksistä. Esri Finland Oy on paikkatietoratkaisujen asiantuntija ja Esrin ArcGIS-teknologian edustaja Suomessa. Paikkatietoratkaisuja voidaan luonnehtia Business Intelligence -ratkaisuiksi, jotka hyödyntävät sijaintitietoa. Paikkatieto on yleisesti tunnistettu yhdeksi tulevaisuuden kasvualoista niin maailmalla kuin Suomessa, ja Esrin paikkatietoteknologian hyödyntäminen etenkin yksityissektorilla on vahvassa kasvussa. Asiakkaitamme Suomessa ovat mm. Fingrid, Stora Enso ja Posti.