Avoin työpaikka: Financial Assistant

22. maaliskuuta 2017

Haluatko sinä löytöretkeillä paikkatiedon maailmaan? Me Esri Finlandilla etsimme retkikuntaamme Espooseen taloustiimin avuksi Financial Assistantia. Keskimääräinen työaika viikossa on noin 2 päivää, pääpainon ollessa kuun vaihteessa. Kesä-elokuussa työ on täysipäiväinen. Työ on aluksi määräaikainen joulukuun 2017 loppuun.

Työtehtäviisi kuuluvat osto- ja matkalaskujen käsittely sekä muut avustavat kirjanpitoon ja sisäiseen raportointiin liittyvät työt. Käytössämme on Deltek Maconomy -taloushallintojärjestelmä sekä M2 ja Maventa sähköiseen osto- ja myyntilaskutukseen. 

Minkälainen henkilö meillä on kiikarissa?

Voit olla vielä opiskeleva tai juuri valmistumassa oleva tuotantotalouden tai liiketalouden osaaja. Työ sopii myös harjoittelupaikaksesi. 
Avoin työpaikka: Financial Assistant

Sinulla on positiivinen asenne ja oma-aloitteinen sekä itsenäinen työote. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä kiireisenäkin aikana. Arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita. 

Eduksesi katsomme:
  • Tietämys/kokemus jostain taloushallintojärjestelmästä
  • Microsoft Office -työkalujen hallinta (lähinnä Excel)
  • Hyvä englannin kielen taito

Miksi mukaan porukkaan?

Olemme selkeä markkinajohtaja alalla, joka kasvaa jopa kaksi kertaa nopeammin kuin IT-markkina keskimäärin. Taloudessa hoidamme kokonaisvaltaisesti sekä ulkoisen että sisäisen laskennan Deltekin ERP-tuotteella. Taloustiimi osallistuu yhteisiin kehityshankkeisiin ja vetää itse laajamittaista Office365:n hyödyntämiseen tähtäävää toimintatapamuutosta. Uskomme läsnätyökonseptiin, eli voit tehdä töitä siellä, missä sen parhaiten saat tehtyä menestyksellä. Olemme edelläkävijöitä paperittoman taloushallinnon saralla, ja työ antaa erinomaisen tilaisuuden tutustua laaja-alaisesti kasvuyrityksen talouden ja hallinnon toimintaan. 

Meillä on löytöretkeilijöiden utelias asenne, ja koko kulttuurimme lähtee avoimuudesta. Retkikunnastamme löytyy aina apua kaverille, jos kaipaa sparrausta tai jokin askarruttaa. Toimistomme käytävillä ei kompastella turhaan byrokratiaan tai hierarkiaan, vaan kaikki juoksevat johtoa myöten porukan mukana yhdessä samaan suuntaan. Kannustamme tiimejämme uskomaan omaan osaamiseensa, painamaan rohkeasti kaasua, keksimään uusia ideoita ja vaikuttamaan sekä omaan tekemiseensä että koko konsernin kehittämiseen.

Hakemusta kehiin

Jos sinulla heräsi kysyttävää tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä Teresa Kollaseen tai Riikka Sandiin. Teresan tavoitat sähköpostitse teresa.kollanen@esri.fi tai puhelimitse 050 442 0511. Riikan saat kiinni työpäivisin klo 9.30–16.30 numerosta +46 72 050 3651 tai sähköpostitse riikka.sand@esri.se.

Kerro hakemuksessasi meille itsestäsi ja motivaatiostasi ja liitä mukaan CV:si. Lähetä ne osoitteeseen tyopaikat@esri.fi. Hakuaika päättyy 10.4.2017, mutta älä suotta panttaa hakemista viimeiseen päivään, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.