Avoin työpaikka: Director, Finance & Culture

5. syyskuuta 2017

Haemme Suomen paikkatietoalan eturintamaan modernista työkulttuurin rakentamisesta innostuvaa uuden ajan talousjohtajaa. Meillä on toteutettavana kunnianhimoinen strategia, jota myös sinä avainroolissa johtoryhmämme jäsenenä tulet tiimisi ja meidän kaikkien kanssa toteuttamaan. Vastuullesi tulet saamaan talous- ja IT-toimintomme sekä kulttuurimme kehittämisen, mikä on yksi strategiamme painopistealueista.

Me näemme roolisi ennen kaikkea liiketoimintamme kehittämisen roolina. Et vain vastaa budjetoinnista, tilinpäätöksen valmistumisesta, valuuttasuojauksista tai HR:stä, vaan olet jokapäiväisen arkemme keskiössä kehittämässä toimintaamme. Valmistelet kanssamme business caseja ja kehität talouden hallinnan prosessejamme siinä missä jalkautat strategiaamme tai rakennat työntekijöidemme menestymistä ruokkivaa kulttuuria. Sinulla on yhtä lailla ymmärrys siitä, mikä kannustaa työkavereitasi tai miten tuotamme ylivertaisia asiakaskokemuksia. 

Perusasiat meillä on todella hyvällä mallilla. Haluamme kuitenkin jatkuvasti kehittyä ja uudistua, ja sinulta toivomme erityisesti näkemystä sekä toteutuskykyä johdon raportoinnin kehittämiseen ja myyntiämme palvelevien laskelmien tuottamiseen. Kulttuurimme muovaamisessa taas kuulemme mielellämme ideoitasi esimerkiksi tiimiemme ja yksilöiden itseohjautuvuuden kasvattamisesta sekä ylivertaisen asiakaskokemuksen rakentamisesta erinomaisen työntekijäkokemuksen kautta. Eikä unohdeta myöskään meidän sisäisen IT:n kehittämistä. Miltä kuulostaa, olisiko tämä sinua kiinnostava kokonaisuus?

Kulttuurimme

Meille on tyypillistä tarttua rohkeasti mahdollisuuksiin sekä haasteisiin ja tinkimättömästi etsiä parhaita ratkaisuja niin asiakkaillemme kuin itsellemme. Me yritämme, emmekä epäonnistu, vaan onnistumme tai opimme. Ja tämän teemme yhdessä - toisiimme luottaen ja tiukoissa mutkissa toisiimme myös nojaten. Tiedämme, että lyhin reitti ei ole aina optimaalisin eikä oikopolkuja kulkemalla rakenneta kestävää tulevaisuutta. Me asetamme riman korkealle kaikessa mitä teemme.

Inhimillisyys näkyy meidän arjessamme. Meillä kukin uskaltaa olla oma itsensä ja tunteet saavat näkyä toimistolla. Me iloitsemme, olemme surullisia ja ilmaisemme mielipiteitä. Meillä et kohtaa korporaatioilmapiiriä, eikä tekemistämme ohjaa proseduurimanuaalit tai pelkät eurot. Näiden sijaan meillä on avoin ja kannustava ilmapiiri sekä lupa vaikuttaa ja välittää toisistamme. Apua ja tukea on siis aina tarjolla, vaikka jokaisella meistä onkin vastuu tehdä omasta työstä merkityksellistä. 

Millaista osaajaa haemme?

Mielestämme tämä on kiehtova rooli talouspuolen taitajalle, jolla on voimakas intohimo tai jopa jo kokemustakin työntekijäkokemuksen ja yrityskulttuurin kehittämisestä. Olet ehkä toiminut hieman vastaavassa talous&HR -roolissa ja ymmärrät tällaisen roolin haasteet ja mahdollisuudet. Mahdollinen kokemuksesi lisenssi- ja palvelumyynnin talouspuolesta sekä sisäisen IT:n hallinnasta on myös hyödyksi tässä tehtävässä. 

Tehtävässä menestyminen vaatii mielestämme myös seuraavaa:
  • Systemaattista ja analyyttistä, mutta samalla myös valmentavaa työskentelyotetta
  • Hallitset johdon laskelmat, tilinpäätöksen laatimisen sekä business case -laskennan
  • Asiakaslähtöisen ajattelun taitoa sekä ketterää ajatusmaailmaa
  • Taitoa rakentaa yksilöiden menestymistä tukevaa työyhteisöä
  • Halua menestyä, uudistua ja saavuttaa asioita yhdessä tekemällä
Haemme tähän uuteen rooliin siis talouspuolen osaajaa, jolla on aito into kehittää työyhteisöämme ja rakentaa työntekijöillemme mahtava työpaikka. 

Tule työkaveriksemme 

Jos sinulle tuli mieleen jotain kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, toimitusjohtajamme Janne vastaa niihin mielellään. Jannen tavoitat parhaiten arkisin klo 8.30 - 9.00 tai klo 16 jälkeen p. 0400 494 492 tai sähköpostitse janne.honkonen@esri.fi

Mikäli olet suoraan valmis hakemaan tehtävään, kerro meille itsestäsi, osaamisestasi ja kiinnostuksesi kohteista. Laita mukaan myös CV:si ja lähetä sähköpostia osoitteeseen tyopaikat@esri.fi. Hakuaika tehtävään päättyy 27.9.2017. Älä suotta odota viimeiseen hakupäivään, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.


Esri Finland Oy toimii Suomessa Esrin ArcGIS-tuotteiden edustajana ja paikkatietoon liittyvien palveluiden toimittajana. Tarjoamiemme ratkaisujen ja palvelujen avulla asiakkaamme pystyvät ymmärtämään toimintaansa liittyvät maantieteelliset vaikutukset ja kääntämään tämän ymmärryksen edukseen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaamme pystyvät tekemään järkevämpiä päätöksiä analysoimalla toimintansa kannalta keskeistä dataa paikkatiedon avulla sekä käsittelemällä tätä tietoa visuaalisesti kartalla  - missä, milloin ja millä laitteella tahansa. Olemme osa ruotsalaista S-Group -konsernia, jonka palveluksessa työskentelee yhteensä noin 250 paikkatiedon ammattilaista Suomessa, Ruotsissa ja Liettuassa. Asiakkaitamme ovat mm. Puolustusvoimat, Fingrid, Liikennevirasto, Veikkaus, Stora Enso ja Posti.