Avoin työpaikka: Director, Business Development

5. syyskuuta 2017

Oletko sinä hakemamme ennakkoluuloton liiketoiminnan kehittäjä ja myynnin esteiden raivaaja? Meillä on katse tiukasti tulevassa, ja tarkoituksenamme on kolmessa vuodessa kaksinkertaistaa liikevaihtomme 23 milj. euroon. Vaikka olemme markkinajohtaja kasvumarkkinalla, tavoite on kova – mutta niinhän sen pitääkin olla. Olisitko sinä valmis tarttumaan tähän haasteeseen kanssamme? 

Haemme nyt johtoryhmäämme liiketoiminnan mahdollistajaa, joka ottaa vastuulleen liiketoimintamme kehittämisen sekä ratkaisu- ja palveluportfoliomme kilpailukykyisyyden. Yhdessä tiimisi kanssa kirkastat arvolupauksemme, varmistat asiakasarvon korostumisen läpi organisaatiomme ja osallistat kehittämiseen myös asiakkaamme, kumppanimme sekä koko oman joukkueemme. Otat haltuun myös tuotteistusprosessimme jalostamisen varmistaen näin sujuvat tuotteistusprojektien läpiviennit ja lanseeraukset jatkossakin. 

Tulemme kasvattamaan näkyvyyttämme ja vaikuttavuuttamme, mikä näkyy myös sinun roolissasi. Valmentavalla otteella luotsaat tiimisi markkinoinnin ja palvelukehityksen osaajat kohti menestystä, siinä missä tuet myös myyntiämme asiakastyössä. Tulet myös olemaan tuttu kasvo tapahtumissa, verkostoissa ja asiakkaidemme luona. Palvelukehityksessä odotamme innolla näkemyksiäsi pilvitarjoomamme kehittämiseen. Tule haastamaan meidät! 

Kulttuurimme

Meille on tyypillistä tarttua rohkeasti mahdollisuuksiin sekä haasteisiin ja tinkimättömästi etsiä parhaita ratkaisuja niin asiakkaillemme kuin itsellemme. Me yritämme, emmekä epäonnistu, vaan onnistumme tai opimme. Ja tämän teemme yhdessä - toisiimme luottaen ja tiukoissa mutkissa toisiimme myös nojaten. Tiedämme, että lyhin reitti ei ole aina optimaalisin eikä oikopolkuja kulkemalla rakenneta kestävää tulevaisuutta. Me asetamme riman korkealle kaikessa mitä teemme.

Inhimillisyys näkyy meidän arjessamme. Meillä kukin uskaltaa olla oma itsensä ja tunteet saavat näkyä toimistolla. Me iloitsemme, olemme surullisia ja ilmaisemme mielipiteitä. Meillä et kohtaa korporaatioilmapiiriä, eikä tekemistämme ohjaa proseduurimanuaalit tai pelkät eurot. Näiden sijaan meillä on avoin ja kannustava ilmapiiri sekä lupa vaikuttaa ja välittää toisistamme. Apua ja tukea on siis aina tarjolla, vaikka jokaisella meistä onkin vastuu tehdä omasta työstä merkityksellistä. 

Olemme ottamassa isoa askelta arvoketjussa ylöspäin, ja erityisesti sinulla ja tiimilläsi on iso rooli asiakashyötyjen viestinnässä – joten seuraavaksi tarkemmin, millaisia odotuksia sinuun kohdistuu.

Näillä eväillä menestyt

Heti alkuun täytyy sanoa, että asenne jyrää kokemuksen. Peräänkuulutamme tuoreita ajatuksia, oivaltavaa haastamista, rohkeutta kokeilla, halua rakentaa uutta ja innostavia asiakaskohtaamisia. Mutta samaan hengenvetoon täytyy todeta, että sinulla on hyvä olla näyttöjä ratkaisukonseptien kehittämisestä sekä niiden onnistuneista lanseerauksista, kokemusta B2B-markkinoinnista ja IT-ratkaisumyynnistä.

Tehtävässä menestyminen vaatii mielestämme myös seuraavaa:
  • Kykyä strategiseen ajatteluun 
  • Näkemysten ja ideoiden lisäksi halua tehdä ja toteuttaa
  • Asiakaslähtöisen ajattelun taitoa sekä ketterää ajatusmaailmaa
  • Vaikuttavan viestinnän taitoa sekä energiaa ja intoa kannustaa ympärilläsi olevia
  • Halua menestyä, uudistua ja saavuttaa asioita yhdessä tekemällä
Olemme siis hakemassa muutosmyönteistä joukkuepelaajaa, joka pystyy kehittämään kyvykkyyttämme tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa sekä ensiluokkaisia kokemuksia ratkaisuillamme ja asiakaskohtaamisissa. 

Tule työkaveriksemme 

Jos sinulle tuli mieleen jotain kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, toimitusjohtajamme Janne vastaa niihin mielellään. Janne tavoitat parhaiten arkisin joko klo 8.30 - 9.00 tai klo 16 jälkeen p. 0400 494 492 tai sähköpostitse janne.honkonen@esri.fi

Mikäli olet suoraan valmis hakemaan tehtävään, kerro meille itsestäsi, osaamisestasi ja kiinnostuksesi kohteista. Laita mukaan myös CV:si ja lähetä sähköpostia osoitteeseen tyopaikat@esri.fi. Hakuaika tehtävään päättyy 27.9.2017. Älä suotta odota viimeiseen hakupäivään, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.


Esri Finland Oy toimii Suomessa Esrin ArcGIS-tuotteiden edustajana ja paikkatietoon liittyvien palveluiden toimittajana. Tarjoamiemme ratkaisujen ja palvelujen avulla asiakkaamme pystyvät ymmärtämään toimintaansa liittyvät maantieteelliset vaikutukset ja kääntämään tämän ymmärryksen edukseen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaamme pystyvät tekemään järkevämpiä päätöksiä analysoimalla toimintansa kannalta keskeistä dataa paikkatiedon avulla sekä käsittelemällä tätä tietoa visuaalisesti kartalla  - missä, milloin ja millä laitteella tahansa. Olemme osa ruotsalaista S-Group -konsernia, jonka palveluksessa työskentelee yhteensä noin 250 paikkatiedon ammattilaista Suomessa, Ruotsissa ja Liettuassa. Asiakkaitamme ovat mm. Puolustusvoimat, Fingrid, Liikennevirasto, Veikkaus, Stora Enso ja Posti.