Avoin työpaikka: Account Manager, Health

14. maaliskuuta 2017

Haluatko sinä mukaan löytöretkelle sovelletun maantieteen maailmaan? Liittymällä retkikuntaamme pääset tontillasi yhdistämään paikkatiedon, teknologiamme analytiikan ja resurssien optimoinnin mahdollisuudet asiakkaidemme liiketoimintaprosesseihin. Haemme nyt kokenutta Account Manageria vastaamaan sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaidemme asiakaskokemuksesta ja myynnistä. 

Aluetiedon hyödyntäminen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden tuottamisessa on vielä rajallista. Tällä osa-alueella, erityisesti SOTE-uudistuksen tuomana, näemme tässä HealthGIS-tarjoaman ratkaisuillamme suuren mahdollisuuden. Kuluttajina käytämme paikkatietoon pohjautuvia palveluita jatkuvasti, ja tämä kaikki on voimakkaasti tulossa myös suurten organisaatioiden palvelutuotannon arkeen. Markkinajohtajana ja vahvan teknologiamme tukemana tulet olemaan etulinjassa rakentamassa näitä palveluita. 

Olemme myös keskellä merkittävää murrosta sote- ja kuntakentässä. Tähän liittyvään suunnitteluun ja myöhemmin itse toteutukseen meillä on tarjottavana toiminnan optimoinnin ja resurssien hallinnan työkalut. Mahdollisuuksia on lähes rajattomasti ja tästä pääsemmekin sinun rooliisi.

Itse tehtävästä

Avoin paikka: Account Manager, Health


Tavoitteenasi on nopeasti omaksua meidän ohjelmisto- ja palvelutarjoomamme sekä toimintatapamme. Hyödyntämällä aiempaa kokemustasi sosiaali- ja terveydenhuollon toimialalta tunnistat asiakkaiden tarpeet kuunnellen, sparraten ja havainnoiden. Työparinasi työskentelevän Solution Managerin kanssa löydät tarpeisiin asiakashyödyn maksimoivat ratkaisut, jotka esität asiakkaalle. Toimituksissa varmistat, että mahdollisesti syntyvät lisätarpeet tulevat huomioiduksi ja asiakas saa, mitä on ostanut. Varmistat eri pisteissä asiakaskokemuksen ensiluokkaisuuden.

Myyntitavoitteisiisi pääset työllesi asetettujen laadullisten tavoitteiden toteutumisen kautta. Tavoitteesi ovat haastavia, mutta eivät missään nimessä mahdottomia. Tavoitteisiisi pääsyssä sinua tukevat ympärilläsi työskentelevät työkaverit, paikkatietoalan kovimmat ammattilaiset. Tulet olemaan vahvasti mukana toimialueesi liiketoimintasuunnitelmien laadinnassa. Voit myös luottaa siihen, että pääset roolissasi kehittämään koko yrityksemme toimintaa ja kulttuuria. 

Näin me työskentelemme

Paikkatiedon löytöretkeilijöinä meillä on velvollisuus kartoittaa vaihtoehtoisia reittejä, ja mennä rohkeasti kohti tuntematonta. Niinpä meille on tyypillistä tarttua rohkeasti mahdollisuuksiin sekä haasteisiin ja tinkimättömästi etsiä parhaita ratkaisuja niin asiakkaillemme kuin itselle omassa arjessamme. Meillä ei vallitse korporaatioilmapiiri, eivätkä proseduurimanuaalit ohjaa tekemistämme. Näiden sijaan meillä on avoin ja kannustava ilmapiiri sekä lupa vaikuttaa ja välittää toisistamme. 

Toimialamme kasvaa, ja olemme näillä kasvumarkkinoilla selkeä markkinajohtaja. Mitään emme ole kuitenkaan saavuttaneet ilmaiseksi ja ymmärrämme, että jatkossa meidän on tehtävä töitä entistä enemmän tavoitteidemme saavuttamiseksi. Asiakaskokemuksen kehittyminen ja asiakastyön tuloksellisuus ovat avainroolissa tavoitteisiimme pääsemisessä. Niitä vaalimme jatkossakin.

Mitä onnistumisesi vaatii?

Ennen kaikkea tässä tehtävässä sinulla on oltava sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan asiakastarpeiden ymmärrystä. Koska olemme hakemassa ratkaisumyynnin osaajaa, omaat jo näyttöjä ICT-ratkaisujen menestyksekkäästä myynnistä mielellään juuri julkissektorille.

Tehtävässä menestyminen vaatii mielestämme myös seuraavaa:
  • Kykyä kuljettaa hankkeet alusta loppuun ja kotiuttaa kaupat
  • Jo olemassa olevia verkostoja terveydenhuollon asiakaskunnassa
  • Esiintymistaitoja, uskottavuutta ja kykyä kommunikoida vaikuttavasti asiakkaiden johdon kanssa
  • Itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä halua auttaa ja vastaanottaa apua
  • Hyviä yhteistyö-, kommunikointi-, neuvottelu- ja esiintymistaitoja – niin suomeksi kuin englanniksi
Meillä on yhdessä mahdollisuus luoda jotain ihan uutta ja auttaa asiakkaitamme ratkaisemaan mittavia haasteita. Tulevaisuutta ei olla todellakaan vielä kirjoitettu. Jos sinulla on mielestäsi muuta kiinnostavaa ja tehtävässä hyödyllistä kokemusta, meistä olisi hienoa kuulla myös siitä.

Miltä kuulosti?

Tämä rekrytointi on meille hyvin tärkeä, joten haluamme auttaa sinua jo tässä hakemusvaiheessa. Jos jäit epäröimään hakemista tai sinulla on mielessä jotain kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, tavoitat Harri Vähäkankaan sähköpostitse harri.vahakangas@esri.fi tai puhelimitse 0400 600 648. 

Hakeminen tehtävään tapahtuu laittamalla motivaatiostasi kertova hakemus ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen tyopaikat@esri.fi.

Esri Finland Oy toimii Suomessa Esrin ArcGIS-tuotteiden edustajana ja paikkatietoon liittyvien palveluiden toimittajana. Tarjoamiemme ratkaisujen ja palvelujen avulla asiakkaamme pystyvät ymmärtämään toimintaansa liittyvät maantieteelliset vaikutukset ja kääntämään tämän ymmärryksen edukseen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaamme tekevät järkevämpiä päätöksiä käyttämällä heille tärkeitä tietoja sisältäviä karttoja millä laitteella tahansa ja missä tahansa. Olemme osa ruotsalaista S-Group -konsernia, jossa työskentelee yhteensä noin 400 paikkatiedon ammattilaista Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa ja Puolassa.