Avoin työpaikka: Johtava konsultti/Experienced Business and Technology Consultant

4. marraskuuta 2016

Haluatko sinä eturivin paikan löytöretkelle paikkatiedon maailmaan ja sen moniin mahdollisuuksiin? Me Esri Finlandilla etsimme retkikuntaamme Espooseen liiketoimintalähtöistä johtavaa konsulttia viemään tiikerinloikilla asiakkaidemme prosesseja eteenpäin. Meillä on kova draivi laajentaa konsultointibisnestämme puhtaasta teknologiakonsultoinnista kohti liiketoimintakonsultointia sekä prosessien mallinnusta – ja siihen tarvitsemme sinun näkemystäsi.

Tehtäväsi  johtavana konsulttina on vetää konsultointitoimeksiantoja useilla eri toimialoilla. Otat selvää asiakkaan liiketoiminnan haasteista ja tarpeista, nappaat kiinni prosessien kehittämisen paikoista sekä näet mahdollisuuksia paikkatiedon käyttämiselle tai käytön laajentamiselle asiakkaan liiketoiminnassa. Hyödynnät myös omia verkostojasi ja otat vastuuta uusien toimeksiantojen myynnistä yhdessä myynnin asiakkuus- tai toimialavastaavien kanssa. Koko liiketoimintakonsultointimme ytimessä on paikkatiedon valjastaminen asiakkaan prosessien tehostamiseen, ja roolissasi liiketoimintakonsultoinnin kehittäjänä vaikutat suoraan siihen, millaiseksi Esrin tulevaisuus liiketoiminnan konsultointikentällä jatkossa muodostuu.

Minkälainen osaaja meillä on kiikarissa?

Sinussa on sopivassa suhteessa ICT-osaajaa, konsulttihenkeä ja liiketoimintavainua. Viihdyt asiakkaiden parissa ja keskustelet sujuvasti asiakkaan kielellä liiketoimintahyödyistä. Paikkatietokaan ei ole sinulle täysin vieras konsepti ja ArcGIS-tuotteemme saattavat olla jo entuudestaan tuttuja. Ehkä meidän odotukset ovat tässä suhteessa hieman korkealla, mutta tämä on rohkealle osaajalle aidosti aika kova näytön paikka itsenäiseen vastuunottoon ja uuden kehittämiseen.

Tehtävässä menestyt seuraavilla eväillä:
• Sinulla on vahva konsulttitausta.
• Olet kerryttänyt kokemusta esimerkiksi prosessi- tai ICT-kehityksen parista.
• Sinulta löytyy liiketoimintaosaamista joiltakin seuraavista toimialoista:  kiinteistöt ja rakentaminen, energia ja vesi, pankki ja vakuutus, valmistava teollisuus, julkinen sektori ja terveydenhuolto.
• Hahmotat laajoja kokonaisuuksia ja pystyt muodostamaan niistä roadmapeja ja kehitysstrategioita.

Hyötykäyttöön tässä tehtävässä tulevat varmasti myös myynti- ja projektinhallintataidot. Lisäksi meidän kelkassamme kannattaa aina varautua kommunikoimaan ja esiintymään niin suomeksi kuin englanniksi.

Miksi mukaan porukkaan?

Olemme selkeä markkinajohtaja alalla, joka kasvaa jopa kaksi kertaa nopeammin kuin IT-markkina keskimäärin. Paikkatietoratkaisut ovat nyt kaikkien huulilla ja johtavana konsulttina paikkatieto avaa sinulle ovia monipuolisille toimialoille. Tämä on nyt se paikka, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää uutta liiketoimintaa, yhdistellä eri maailmoja ja kaataa perinteisiä raja-aitoja. Meidän kanssamme pääset mukaan luomaan asiakkaillemme uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja nauttimaan onnistumisen hetkistä yhdessä tiimin kanssa.

Meillä on löytöretkeilijöiden utelias asenne ja koko kulttuurimme lähtee avoimuudesta. Retkikunnastamme löytyy aina apua kaverille, jos kaipaa sparrausta tai jokin askarruttaa. Toimistomme käytävillä ei kompastella turhaan byrokratiaan tai hierarkiaan, vaan kaikki juoksevat johtoa myöten porukan mukana yhdessä samaan suuntaan. Kannustamme tiimejämme uskomaan omaan osaamiseensa, painamaan rohkeasti kaasua, keksimään uusia ideoita ja vaikuttamaan sekä omaan tekemiseensä että koko konsernin kehittämiseen.

Hakemusta kehiin

Jos sinulla heräsi kysyttävää tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä Tiina Kuokkaseen tai Riikka Sandiin. Tiinan tavoitat sähköpostitse tiina.kuokkanen@esri.fi tai puhelimitse 050 543 8788. Riikan saat kiinni työpäivisin klo 9.30–16.30 numerosta +46 72 050 3651 tai sähköpostitse riikka.sand@esri.se.

Kerro hakemuksessasi meille itsestäsi ja motivaatiostasi ja liitä mukaan CV:si. Lähetä ne osoitteeseen tyopaikat@esri.fi.