Avoin työpaikka: Account Manager, julkishallinto & sosiaali- ja terveydenhuolto

8. syyskuuta 2016

Haluatko sinä mukaan löytöretkelle sovelletun maantieteen maailmaan? Liittymällä retkikuntaamme pääset tontillasi yhdistämään paikkatiedon asiakkaiden liiketoimintaprosesseihin. Haussa meillä on kaksi näyttönsä jo antanutta tuloksen tekijää, jotka auttavat asiakkaitamme ottamaan seuraavat harppaukset digitalisaatiossa ja paikkatiedon hyödyntämisessä.

Tehtävässäsi vastaat Esrin ohjelmistojen ja palveluiden myynnistä isoille ja keskisuurille julkissektorin sekä sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioille. Teet yhteistyötä niin markkinoinnin, palvelutuotannon kuin partnereiden kanssa. Lähestyt asioita vahvasti asiakashyötyjen kautta, kuunnellen ja sparraten asiakasta.

Tulet myös vahvasti osallistumaan toimialueesi liiketoimintasuunnitelmien laadintaan. Halutessasi pääset myös osallistumaan yrityksemme toimintatapojen kehittämiseen. Tämän lupaamme.

Rohkeasti kohti tuntematonta

Paikkatiedon löytöretkeilijöinä meillä on melkein velvollisuus kartoittaa vaihtoehtoisia reittejä, ja mennä rohkeasti kohti tuntematonta. Niinpä meille on tyypillistä tarttua rohkeasti mahdollisuuksiin sekä haasteisiin ja tinkimättömästi etsiä parhaita ratkaisuja niin asiakkaillemme kuin itselle omassa arjessamme. Teemme tämän yhdessä, toisiimme luottaen ja tiukoissa paikoissa toisiimme myös nojaten. Meillä ei vallitse korporaatioilmapiiri eikä tekemistämme ohjaa proseduurimanuaalit. Näiden sijaan meillä on avoin ja kannustava ilmapiiri sekä lupa vaikuttaa ja välittää toisistamme.

Toimialamme kasvaa ja olemme näillä kasvumarkkinoilla selkeä markkinajohtaja. Mitään emme ole kuitenkaan saavuttaneet ilmaiseksi ja ymmärrämme, että jatkossa meidän on tehtävä töitä entistä enemmän tavoitteidemme saavuttamiseksi. Asiakaskokemuksen kehittyminen ja asiakastyön tuloksellisuus ovat avainroolissa tavoitteisiimme pääsemisessä.

Paikkatietoratkaisut ovat kaikkien huulilla olevia BI-ratkaisuja, joiden hyödyntäminen on vahvassa kasvussa. Kanssamme pääset mukaan auttamaan asiakkaita kehittämään omaa toimintaansa. Tässä työssä kiksit tulevat juuri näistä onnistumisista sekä kavereiden kanssa yhdessä tekemisestä.

Mitä se sitten vaatii? 

Ennen kaikkea tehtävä vaatii asiakastarpeiden laaja-alaista ymmärrystä. Emme ole hakemassa kapea-alaista tuotemyyjää vaan monipuolista ratkaisumyynnin osaajaa, jolla on näyttöjä ICT-ratkaisujen menestyksekkäästä myynnistä julkissektorille. Tehtävässä menestyminen vaatii mielestämme myös seuraavia:

  • Kykyä klousata kauppoja (avaukset sinulle hoidetaan pääosin valmiiksi)
  • Omaa verkostoa asiakaskunnassa
  • Esiintymistaitoja, uskottavuutta ja kykyä kommunikoida vakuuttavasti asiakkaiden johdon kanssa
  • Itsenäistä työskentelyotetta, vastuunottokykyä ja uskallusta nostaa asioita esiin
  • Hyviä yhteistyö-, kommunikointi-, neuvottelu- ja esiintymistaitoja – niin suomeksi kuin englanniksi

Jos edellä mainittujen lisäksi omaat vielä kokemusta BI- ja analytiikkaratkaisujen myynnissä ja olet kerryttänyt kokemusta useammassa kuin yhdessä työpaikassa, kerro ihmeessä itsestäsi meille. Ehkä odotuksemme ovat hieman korkealla, mutta tämä on ihan aidosti aika kova näytön paikka ja mahdollisuus luoda jotain ihan uutta.

Miltä kuulosti? 

Jos sinulle tuli mieleen jotain kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä Riikka Sandiin (suomeksi tai ruotsiksi). Riikan tavoitat sähköpostitse riikka.sand@esri.se tai puhelimitse +46 72 050 3651. 

Hakeminen tehtävään tapahtuu laittamalla motivaatiostasi kertova hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen tyopaikat@esri.fi. Täytämme pestit heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä suotta aikaile hakemuksesi kanssa.


Esri Finland Oy toimii Suomessa Esrin ArcGIS-tuotteiden edustajana ja paikkatietoon liittyvien palveluiden toimittajana. Tarjoamiemme ratkaisujen ja palvelujen avulla asiakkaamme pystyvät ymmärtämään toimintaansa liittyvät maantieteelliset vaikutukset ja kääntämään tämän ymmärryksen edukseen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaamme tekevät järkevämpiä päätöksiä käyttämällä heille tärkeitä tietoja sisältäviä karttoja millä laitteella tahansa ja missä tahansa. Olemme osa ruotsalaista S-Group -konsernia, jossa työskentelee yhteensä noin 400 paikkatiedon ammattilaista Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa ja Puolassa.