Tiedonhallinta

Laadukasta dataa hyvällä tiedonhallinnalla

Työkalut datan keräämiseen, organisointiin, rikastamiseen ja jakamiseen

Kuva-aineistoista 3D-kuviin, reaaliaikaiseen ja big dataan. Dataa tulee eri lähteistä ja muodoissa kiihtyvään tahtiin, ja organisaatiot työskentelevät datan kanssa tiiviimmin kuin koskaan aikaisemmin. ArcGISin avulla organisoit, rikastat ja jaat niin asiakas-, ympäristö- kuin sensoritietoja. Oikein toteutettu tiedonhallinta mahdollistaa paremmat päätökset, tehostaa tuottavuutta läpi organisaation ja antaa sinulle vahvat edellytykset menestyä.

Hanki oikeaa tietoa

Käynnistääksesi työnkulkuja sinun on yhdistettävä oikeat tiedot toisiinsa. Ehkä kerättävä uutta tietoa ja yhdistettävä ne olemassa olevaan tietoon. ArcGIS antaa sinulle työkalut tarvitsemiesi tietojen hankkimiseen ja yhdistämiseen. ArcGIS tukee useimpia tiedostomuotoja ja tarjoaa joukon tiedonkeruusovelluksia sekä toimialakohtaisia ratkaisuja, joiden avulla voit tallentaa tietoja suoraan kentältä. Voit myös rikastaa olemassa olevia tietoja ArcGISin Living Atlas of the Worldin käyttövalmiilla tietokokoelmilla.

Tutustu kenttätyösovelluksiin
Tutustu ArcGIS Living Atlasiin

Tallenna ja turvaa data

Esrin ratkaisujen avulla tietosi ovat tallessa ja turvassa. Voit hyödyntää ArcGIS Enterprisen ja ArcGIS Onlinen tallennustilaa. Siellä tietosi ovat tietoturvallisesti tallessa, mutta helposti asianosaisten hyödynnettävissä. Siellä yhdistät helposti uudet tiedot olemassa oleviin tietokantoihin ja rikastat niitä reaaliaikaisella datalla.

Tutustu ArcGIS Onlineen
Tutustu ArcGIS Enterpriseen

Virheetöntä dataa työn tueksi

Oikeat päätökset vaativat tuekseen kuranttia, ajantasaista tietoa. Työkalumme auttavat sinua automatisoimaan datan käsittelyprosessit ja puhdistamaan tiedot. Voit myös asettaa käyttäjä- tai järjestelmäkohtaisia sääntöjä tietojen ominaisuuksien ja alueellisen eheyden säilyttämiseksi. Muokkaukset teet helposti pöytäkoneella, verkossa tai mobiilisovelluksissa - valinta on sinun.

Tutustu ArcGIS Prohon
Tutustu ArcGIS Data Reviewerin

Tarkat tiedot hyppysissäsi

Meillä on työkalut, joiden avulla valmistelet tietosi analysointia ja visualisointia varten. ArcGIS-paikkatietoalustan tiedonhallinta ominaisuudet antavat sinulle oivan mahdollisuuden visualisoida, jatkojalostaa ja mallintaa dataasi. Paikkatietoalusta tarjoaa käyttöösi tehokkaat tietomallinnus- ja analytiikkaratkaisut, joiden avulla tulkitset tietojasi tehokkaammin.

Tutustu ArcGIS Prohon
Tutustu visualisointeihin

Jaa ja vaikuta tiedolla

ArcGIS-alustan sovelluksilla jaat tietosi haluamallasi tavalla niin yksittäisille käyttäjille, rajatuille ryhmille kuin myös laajemmille kohderyhmille. ArcGISin informatiiviset dashboardit ja ArcGIS Hubin edistyksellinen viestintäteknologia auttavat sinua ratkaisemaan haasteita tehokkaammin, lisäämään tietoisuutta ja parantamaan yhteistyötä eri sidosryhmien välillä.

Tutustu ArcGIS Dashboardiin
Tutustu ArcGIS Hubiin

Ota täysi hyöty irti datasta

ArcGIS-tuoteperheestä löydät useita tiedonhallintaan suunniteltuja työkaluja, mitkä auttavat organisaatiotasi menestymään.

Previous
Next

Oletko valmis kuulemaan lisää?

Katsotaan yhdessä, miten paikkatiedon ja analytiikan avulla voit kehittää toimintaasi.
Jätä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä!

Voit myös soittaa meille:

Anna Montell
Puh. 040 146 1463