Sidosryhmäyhteistyö

Työkalut sujuvan ja vaikuttavan yhteistyön tueksi

Kuva kartasta ja päällekkäin olevista käsistä

Olipa kyse sitten yrityksen, julkisen tai kolmannen sektorin toiminnasta, nousee toimiva sidosryhmäyhteistyö yhdeksi menestyksen kulmakivistä. Kun yhteistyö sidosryhmien kanssa on mutkatonta, pystytään erilaiset tarpeet huomioimaan entistä paremmin ja käymään aktiivista vuoropuhelua molempiin suuntiin. Hyvin hoidettu vuorovaikutus sidosryhmien kanssa kasvattaa paitsi molemmin puolista ymmärrystä ja luottamusta, mutta samalla myös lisää toimintaan läpinäkyvyyttä ja tuo organisaation toimintaan ennustettavuutta.  

Tehosta sidosryhmäviestintää helppokäyttöisillä työkaluilla

Mitä avoimempaa ja vuorovaikutteisempaa viestintä sidosryhmien kanssa on, sitä antoisammaksi yhteistyö molemmin puolin rakentuu. Asioista viestiminen selkeästi kaavioiden, karttojen ja tarinoiden avulla auttaa ymmärtämään yhteisiä tavoitteita ja kannustaa yhteiseen toimintaan. Fiksusti toteutettu sidosryhmäviestintä tukee myös organisaation tavoitteiden saavuttamista ja tuloksentekoa. ArcGIS-tuoteperheestä löydät toimivat ratkaisut, joiden avulla yhdistät ihmiset, työkalut ja tiedot sekä mahdollistat aidon yhteistyön.

Mies käyttää helppokäyttöistä karttaohjelmistoa

Murra turhat datasiilot

Järjestä tiedot yhteen paikkaan ja varmista tiedon helppo yhteiskäyttö. Eri tasoisten käyttöoikeuksien avulla jaat tietoa hallitusti sidosryhmien löydettäväksi, tutkittavaksi ja hyödynnettäväksi. ArcGIS tarjoaa yhteistyöalustan ja sovellukset niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien sujuvampaan yhteistyöhön.  

Mies käyttää tietokonetta

Sidosryhmätyöskentely on osa vastuullista toimintaa

Sidosryhmäyhteistyöllä on keskeinen rooli vastuullisuuden toteutumisessa. Aktiivisen sidosryhmätyöskentelyn ja vuorovaikutuksen avulla pystytään esimerkiksi minimoimaan päätöksistä seuraavia ei toivottuja sosiaalisia vaikutuksia tai vaihtoehtoisesti pohtimaan yhdessä sidosryhmien kanssa kompensaatiokeinoja. Tätä varten organisaation on pystyttävä välittämään kuranttia ja ajantasaista tietoa sekä tarjoamaan työkaluja, jotka edistävät yhteisöjen mahdollisuutta osallistua toimintaan.

Karttanäkymä kannettavalla tietokoneella

Osallista ja sitouta sovelluksien avulla

Hyödynnä sovelluksia, joiden avulla mahdollistat tiedon interaktiivisen hyödyntämisen ajasta ja paikasta riippumatta. Lisää sovellus helposti verkkosivustollesi upotuskoodilla ja jaa tietosi sidosryhmille.

Oletko valmis kuulemaan lisää?

Katsotaan yhdessä, miten voit paikkatiedon ja ArcGISin avulla kehittää toimintaasi.
Jätä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä!

Voit myös soittaa meille:

Anna Montell
Puh. 040 146 1463