Skip to main content

Kenttätyö

Digitalisoi ja optimoi kenttätyö paikkatiedon avulla

Paikkatiedon voima siellä, missä sinäkin

Tehosta liikkuvan työn koordinointia ja operatiivisen toiminnan tehoa paikkatiedolla. Minimoi paperidokumenttien pyöritys ja varmista, että kentällä sekä toimistolla työntekijöillä on käytettävissä samat kurantit tiedot. Samalla vähennät virheitä, lisäät tuottavuutta ja säästät kustannuksissa.

Kenttätyön sovellukset

Digitalisoi kenttätoiminnot

Katso, miten ArcGIS-kenttätyösovellukset muuttavat kenttätoiminnot ja prosessit yhtenäiseksi työnkuluksi.

Mobiilisovellukset - osa moderneja prosesseja

Ota modernit työnkulut käyttöön
Lopeta tai vähennä paperidokumenttien käyttöä
Takaa datan reaaliaikaisuus
Varmista ajantasaisen tiedon helppo saatavuus
Säästä aikaa ja rahaa
Optimoi kentällä tapahtuvan toiminnan tehokkuus
Lisää sijaintitietoisuutta
Tiedä resurssien sijainnit ja maksimoi vaikutukset
Seuraa reaaliaikaisesti
Tee päätökset reaaliaikaisen tilannekuvan pohjalta

Tarkoituksenmukaiset sovellukset eri toimintoihin

Mobiilikäyttöiset sovellukset tarjoavat lukuisia hyötyjä käyttäjilleen. Helppokäyttöiset sovellukset voidaan ottaa käyttöön SaaS-palveluna tai organisaation oman palomuurin takana.

Suunnittele

Reaaliaikainen tieto on onnistuneen kenttätoiminnan ja sen suunnittelun perusedellytys. Edistyneet kenttätyön sovellukset mahdollistavat toimisto- ja kenttätyöntekijöiden saumattoman yhteistyön. Kun yhdistät tähän vielä paikkatiedon, saat toiminnasta paremman tilannekuvan, tiedät missä tehtävä työ sijaitsee ja pystyt koordinoimaan resurssit oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.

Tutustu näihin:

ArcGIS Online
Workforce for ArcGIS

Navigoi

Data ja reitit — jopa offline-tilassa. Varmista aikatauluissa pysyminen optimoimalla reitit. Ääniohjatut reititykset huomioivat ajettavan ajoneuvotyypin ja teiden rajoitukset sekä auttavat varmistamaan kuljettajien turvallisuuden.

Tutustu:

Navigator for ArcGIS

Ymmärrä

Ajantasaiset digikartat kulkevat mukanasi missä ja milloin tahansa. Käytä karttoja hahmottaaksesi omien kohteidesi sijainnit tai löytääksesi uusia kiinnostavia alueita. Kasvattamalla paikkatietoymmärrystä pystyt reagoimaan ketterämmin muuttuviin tilanteisiin ja tekemään parempaa aluekehitystyötä.

Tutustu:

ArcGIS Field Maps

Tallenna

Ohita vanhentuneet paperipohjaiset työnkulut. Mahdollista kenttätyöntekijöille helppo ja tarkka tiedonkeruu ja omaisuuden tarkastukset, missä tahansa ympäristössä. Kun kentältä kerätyt tiedot syötetään välittömästi yrityksesi järjestelmään, virtaviivaistat tiedonhallinnan ja tuet päätöksentekoa.

Tutustu näihin:

ArcGIS Field Maps 
Survey123 for ArcGIS 
ArcGIS QuickCapture

 

 

Seuraa

Tee parempia päätöksiä helposti ymmärrettävien dashboardien ja karttavisualisointien avulla. Voit seurata, raportoida ja jakaa ajantasaista tietoa kenttätoiminnoista seuraamalla reaaliaikaisia tietosyötteitä. Älykkäiden karttojen ja tilannekuvien avulla olet aina ajantasalla alueisiin vaikuttavista aktiviteeteista ja tapahtumista.

Tutustu:

ArcGIS Dashboards

Paikanna

Tiedä, mitä kentällä tapahtuu. Seuraa kenttätyöntekijöiden sijainteja reaaliaikaisesti. Sijaintiseuranta voidaan toteuttaa esimerkiksi kenttätyöntekijän hallinnoimalla mobiilisovelluksella. Mobiilisovelluksen tuottaman datan avulla työnjohto voi visualisoida ja analysoida kenttäresurssien sijainteja ja kohdentaa resurssit oikeisiin paikkoihin sekä tukea kenttätyön entistä tehokkaampaa hallinnointia.

Tutustu:

ArcGIS Field Maps

Jaa

Kurantin tiedon jakaminen on kriittistä hankkeen onnistumiselle. Tehostamalla tiedon jakamista ja vuorovaikutusta tiimien ja ulkoisten sidosryhmien kanssa varmistat hankkeelle paremmat edellytykset onnistua. Määrittelemällä sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille omat käyttäjäidentiteetit pystyt varmistamaan, että oikeat henkilöt pääsevät eri tietoihin kiinni.

Tutustu:

ArcGIS Online

Oletko valmis kuulemaan lisää?

Katsotaan yhdessä, miten paikkatiedon ja analytiikan avulla voit kehittää toimintaasi.
Jätä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä!

Voit myös soittaa meille:

Anna Montell
Puh. 040 146 1463