A black background fades into a satellite image of a green coastal landscape

Kuva-analyysit ja tekoäly

Älyä kuva-aineistoihin GeoAI:lla ja kuva-analyyseillä

Löydä ratkaisusi
A satellite image of a river leading to a coastline with shades of green and yellow highlighting terrain data

Oivalluksia kuva-aineistoista

Maan havainnoinnista tekoihin

ArcGIS yhdistää paikkatietoanalyysin, kuva-analyysin ja tekoälyn yhteen tehokkaaseen järjestelmään, jolla voit käsitellä valtavia määriä tietoa lokaalilla sekä globaalilla tasolla. Integroi kuva-aineistoja erilaisista sensoreista paikkatietoon ja saat syvällisempää ymmärrystä päätöksenteon tueksi. 

Kuva-aineistoista oivalluksiin entistä nopeammin

Pilviratkaisun käyttövalmiiden mallien ja algoritmien avulla analysoit suuretkin kuvamäärät nopeasti.

Maksimoi tiedon arvo analyysiratkaisuilla

Yhdistä kuva-aineistot ja kaukokartoitettu data paikkatietoon. Hyödynnä analyysiratkaisuja ja näe kokonaiskuva selkeämmin.

Paranna työsi vaikuttavuutta

ArcGIS-työkalujen avulla muunnat monimutkaisen datan helposti lähestyttäviksi sovelluksiksi ja visuaalisiksi esityksiksi.

An aerial drone image of the village of Granadilla in Caceres, Spain

Yhdistä kuva-aineistot muuhun dataan uudella tavalla

Yhdistä kuva-aineisto ja muu sisältö yhteen näkymään, jotta voit huomata trendejä tai mahdollisia riskejä.

Kokonaisvaltainen järjestelmä kuva-analyyseihin

ArcGIS tukee analyyseja vahvalla teknologiaperustalla. Käytä kehittyneitä analytiikkaratkaisuja ja skaalautuvaa pilvitietojenkäsittelyä kuvien prosessointiin. Saat monipuolisen käyttökokemuksen kokonaisvaltaisessa paikkatietojärjestelmässä. 

Oivalla, analysoi ja pysy ajantasalla

Integroi paikkatieto ja kuva-aineistot analyyseihin – oli kyseessä sitten drone-, ilma- tai satelliittikuva-aineisto, vektoridata tai reaaliaikainen data. Voit analysoida useita monimutkaisia datasettejä yhdessä, lokaalissa tai globaalissa mittakaavassa, tuottaen monipuolisia tuloksia. ArcGIS kehittyy kanssasi; kun uusia sensoreita kehitetään ja otetaan käyttöön, ArcGIS mukautuu tarpeisiisi. 

An image from Landsat shows changing morphology in a section of the Amazon River from 1984 to 2021.

Yhdenmukaiset menetelmät

Rakenna, iteroi ja jaa malleja sekä analyysejä organisaatiollesi. Toista malleja ja analyyseja johdonmukaisesti ja luotettavasti.

A point cloud with orange, green, and yellow points depicts bushes along a pathway in 3D.

Koodilla tai koodaamatta

API:jen ja Python-ratkaisuiden lisäksi ArcGIS sisältää tehokkaita selain- ja työpöytäsovelluksia, joiden avulla voit luoda helposti uutta – koodaamatta itse lainkaan. Helppokäyttöinen prosessointi mahdollistaa analyysitulosten esikatselun sekä reaaliaikaisten muutosten tekemisen. 

An aerial image of livestock in a field shows an AI model identifying animals with some highlighted pink and others in blue

Analytiikkaa ja syvällisempää ymmärrystä

Analysoi suuria datasettejä nopeammin vakaassa ja turvallisessa pilviympäristössä kuten ArcGIS Online -ratkaisussa, AWS:ssä tai Azuressa. Suorita edistyneitä analyyseja käyttäen tekoälyllä toimivaa objektin tunnistusta, ominaisuuksien erottelua tai muutoksen tunnistamista. Jaa työsi kollegoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Laajenna tarpeen mukaan

Kirjoita omaa koodia ja laajenna sekä automatisoi työnkulkuja. Muunna havaintosi palveluiksi, jotka integroituvat saumattomasti ArcGIS-ratkaisujen ja kolmannen osapuolen sovellusten kanssa. 

A satellite image shows plots of land along a river with square and circular fields highlighted in blue, orange, and yellow

Olemme täällä sinua varten

Analysoi kuva-aineistoa ja rasteridataa järjestelmässä, joka toimii työpöydällä, verkossa sekä mobiililaitteilla. Datasi, työnkulkusi ja analyysisi ovat saatavilla sinulle milloin vain, vaikka haluaisit palata tuloksiisi kuukausien tai vuosien jälkeen. Ammattitaitoinen tekninen tukemme on valmiina auttamaan sinua, kun tarvitset apua. 

A satellite image shows plots of land along a river with square and circular fields highlighted in blue, orange, and yellow

Näin ArcGIS-kuva-analyysit tukevat työtäsi

GeoAI soveltaa spatiaalisia koneoppimisalgoritmeja ja syväoppimistekniikoita suuriin kuvakokoelmiin. Hyödynnä valtavaa laskentatehoa nopeuttaaksesi tehtäviä, kuten muutoksen tunnistamista, aikasarja-analyysejä tai kuvien luokittelua. Työnkulut voit aloittaa valmiilla koneoppimismalleilla.

Muunna rasteridata merkityksellisiksi näkemyksiksi kuva-analyyseilla

Rasteridata tarjoaa yksinkertaista pohjakarttaa enemmän. Ymmärrä nopeasti eri asioiden välisiä suhteita tutkimalla pienten tai suurien tietojoukkojen pikseleitä.

Kuva-analyysit sinun toimialallasi

Kuva-aineistojen analysoiminen auttaa ymmärtämään maapallon tilaa tänään, mutta sen avulla voit ymmärtää myös mennyttä ja tulevaa. Päätöksentekijät jokaiselta alalta voivat hyötyä siitä, että ymmärtävät, miten maailmamme muuttuu.

Previous
Next

Esrin ratkaisut kuva-analyyseihin

Previous
Next

Oletko valmis kuulemaan lisää?

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja lähetä ne meille, niin otamme sinuun yhteyttä.