Luo visuaalisesti näyttäviä karttoja ja näkymiä helposti. Älykkään analytiikan ja monipuolisten karttanäkymien avulla kasvatat ymmärrystäsi eri ilmiöistä ja niiden välisistä yhteyksistä. Voit rikastaa omia aineistoja Esrin valmiilla datoilla, ja oivaltaa jotain täysin uutta. Sinun ei tarvitse huolehtia aineiston visualisoinnista. Ohjelmisto ehdottaa parhaita aineistoluokituksia, värejä ja tyylejä. Halutessasi voit myös hienosäätää tyylejä brändisi mukaiseksi. Jakamalla tuottamasi visualisoinnit, kerrot aineiston tarinan, vaikutat ja aikaansaamaan muutoksia.

 

Ketterästi käyttöön ja aineistot työstöön


Tuo tietosi kartalle ja havaitse alueelliset eroavuudet. Ohjelmisto tukee useimpia tiedostotyyppejä, mukaan lukien laskentataulukot, KML, GeoJSON ja yleisimmät paikkatiedostot. Tarjoamme tiedon täydellisen isännöinnin tai vaihtoehtoisesti voit ylläpitää sitä omassa IT-infrastruktuurissasi.

Käytä geokoodausta muuttaaksesi osoitteet pisteiksi kartalla ja määrittääksesi useampia vaihtoehtoisia reittejä. Luo dynaamisia, reaaliaikaisesti päivittyviä karttavisualisointeja ja pohjaa päätökset faktoihin.

 

Käytä interaktiivisia karttoja ja kerro tarina lukujen takaa


Interaktiiviset kartat tarjoavat uudenlaisen mahdollisuuden tutkia ja tarkastella dataa. Zoomaa lähemmäksi valitsemaasi kohdetta, ja saat valinnastasi lisätietoja. Napsauta sijaintia kartalta, ja saat tarkemmat tiedot kaavioina tai infograafeina. Suodata tietoja ja muuta symboleja, ja paljasta aineistossa piilossa olevat suhteet ja poikkeamat.

Voit käyttää karttanäkymiä ilman verkko- tai matkapuhelinyhteyttä. Lataa kartat ennen lähtöä ja käytä niitä älypuhelimella tai tablet-laitteella. Kun muodostat verkkoyhteyden uudelleen, kaikki lisäämäsi tiedot synkronoidaan automaattisesti.

 

Hanki syvällisempää ymmärrystä datasta


Löydä merkityksiä ja tarkenna datan tarinaa helppokäyttöisillä analytiikkatyökaluilla. Tekoälyä hyödyntävän ohjelmiston muotoilujen, värien ja symbolien avulla muutat raakadatat selkeiksi kokonaisuuksiksi. Visualisoimalla tiedot kartalle pystyt tulkitsemaan dataa helpommin ja saavuttamaan uutta tietämystä.

Yhdistä tietoja ja löydä vastauksia


Onnistuaksesi päätöksenteossa ja johtamisessa tarvitset jalostettua tietoa, johon voit pohjata näkemyksesi. Törmäytä dataa ja saat näkyviin asioita, joita ilman tiedon yhdistelyä et pysty näkemään. ArcGIS Living Atlas of the World on maailman kattavin kokoelma maantieteellistä tietoa, mikä sisältyy jokaiseen ArcGIS-ratkaisuun.

Luo vaikuttavia visualisointeja


Visualisoi kartat brändin mukaisiksi mukautettavien symbolien, värien ja pohjakarttojen avulla. Voit joko käyttää valmiita pohjakarttoja tai muokata omia.

Jaa tarinasi


Hyödynnä sovelluksia, joiden avulla mahdollistat tiedon interaktiivisen hyödyntämisen. Lisää sovellus helposti verkkosivustollesi upotuskoodilla ja jaa tietosi sidosryhmillesi.

Oletko valmis kuulemaan lisää?

Katsotaan yhdessä, miten paikkatiedon ja analytiikan avulla voit kehittää toimintaasi.
Jätä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä!

Voit myös soittaa meille:

Hannu Partanen, Account Manager
p. 044 211 3714