Skip to Content

Kartat ja visualisointi

Tehokkaat työkalut sijaintipohjaisen datan visualisointiin

Luo visuaalisesti näyttäviä karttoja ja näkymiä helposti. Älykkään analytiikan ja monipuolisten karttanäkymien avulla kasvatat ymmärrystäsi eri ilmiöistä ja niiden välisistä yhteyksistä. Voit rikastaa omia aineistoja Esrin valmiilla datoilla, ja oivaltaa jotain täysin uutta. Sinun ei tarvitse huolehtia aineiston visualisoinnista. Ohjelmisto ehdottaa parhaita aineistoluokituksia, värejä ja tyylejä. Halutessasi voit myös hienosäätää tyylejä brändisi mukaiseksi. Jakamalla tuottamasi visualisoinnit, kerrot aineiston tarinan, vaikutat ja aikaansaamaan muutoksia.

 

Ketterästi käyttöön ja aineistot työstöön

Tuo tietosi kartalle ja havaitse alueelliset eroavuudet. Ohjelmisto tukee useimpia tiedostotyyppejä, mukaan lukien laskentataulukot, KML, GeoJSON ja yleisimmät paikkatiedostot. Tarjoamme tiedon täydellisen isännöinnin tai vaihtoehtoisesti voit ylläpitää sitä omassa IT-infrastruktuurissasi.

Käytä geokoodausta muuttaaksesi osoitteet pisteiksi kartalla ja määrittääksesi useampia vaihtoehtoisia reittejä. Luo dynaamisia, reaaliaikaisesti päivittyviä karttavisualisointeja ja pohjaa päätökset faktoihin.

 

Tutustu geokoodaukseen (engl.)
Enemmän irti datasta (engl.)

Käytä interaktiivisia karttoja ja kerro tarina lukujen takaa

Interaktiiviset kartat tarjoavat uudenlaisen mahdollisuuden tutkia ja tarkastella dataa. Zoomaa lähemmäksi valitsemaasi kohdetta, ja saat valinnastasi lisätietoja. Napsauta sijaintia kartalta, ja saat tarkemmat tiedot kaavioina tai infograafeina. Suodata tietoja ja muuta symboleja, ja paljasta aineistossa piilossa olevat suhteet ja poikkeamat.

Voit käyttää karttanäkymiä ilman verkko- tai matkapuhelinyhteyttä. Lataa kartat ennen lähtöä ja käytä niitä älypuhelimella tai tablet-laitteella. Kun muodostat verkkoyhteyden uudelleen, kaikki lisäämäsi tiedot synkronoidaan automaattisesti.

 

Kokeile karttaa (engl.)
Kartat mukaan offline (engl.)

Hanki syvällisempää ymmärrystä datasta

Löydä merkityksiä ja tarkenna datan tarinaa helppokäyttöisillä analytiikkatyökaluilla. Tekoälyä hyödyntävän ohjelmiston muotoilujen, värien ja symbolien avulla muutat raakadatat selkeiksi kokonaisuuksiksi. Visualisoimalla tiedot kartalle pystyt tulkitsemaan dataa helpommin ja saavuttamaan uutta tietämystä.

Lue visualisoinnista (engl.)
Selaa karttatyylejä (engl.)

Yhdistä tietoja ja löydä vastauksia

Onnistuaksesi päätöksenteossa ja johtamisessa tarvitset jalostettua tietoa, johon voit pohjata näkemyksesi. Törmäytä dataa ja saat näkyviin asioita, joita ilman tiedon yhdistelyä et pysty näkemään. ArcGIS Living Atlas of the World on maailman kattavin kokoelma maantieteellistä tietoa, mikä sisältyy jokaiseen ArcGIS-ratkaisuun.

ArcGIS Living Atlas (engl.)

Luo vaikuttavia visualisointeja

Visualisoi kartat brändin mukaisiksi mukautettavien symbolien, värien ja pohjakarttojen avulla. Voit joko käyttää valmiita pohjakarttoja tai muokata omia.

Selaa karttatyylejä (engl.)

Jaa tarinasi

Hyödynnä sovelluksia, joiden avulla mahdollistat tiedon interaktiivisen hyödyntämisen. Lisää sovellus helposti verkkosivustollesi upotuskoodilla ja jaa tietosi sidosryhmillesi.

Oletko valmis kuulemaan lisää?

Katsotaan yhdessä, miten paikkatiedon ja analytiikan avulla voit kehittää toimintaasi.
Jätä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä!

Voit myös soittaa meille:

Anna Montell
Puh. 040 146 1463