Muunna excelien ja järjestelmien data arvokkaaksi tiedoksi ja aidoksi hyödyksi paikkatietoanalyysilla. Paljasta numeroiden taakse kätkeytyvät toistuvat mallit, poikkeamat ja trendit. Näe syy-seuraussuhteet, paranna mallinnuksia ja ennusteita ennakoivan analytiikan avulla ja saavuta vahvaa kilpailuetu liiketoimintasi tueksi.

Analytiikkaa toiminnan & päätöksenteon tueksi

 • Tietokantasuunnittelu

  Käytä valmiita työkaluja ja aineistoja muuntaaksesi, puhdistaaksesi ja rikastaaksesi data.
 • Visualisointi

  Luo informatiivisia karttanäkymiä ja dynaamisia kaavioita.
 • Spatiaalinen analyysi

  Tuo sijaintitiedot osaksi analyyseja. Käytä ArcGIS-alustan yli 1 000 analyysityökalua.
 • Koneäly ja Ai

  Yhdistä paikkatietoanalyysit koneoppimismalleihin monimutkaisten ongelmien ratkaisemiseksi.
 • Big data -analyysit

  Muunna ja analysoi tietomassat selkeiksi kokonaisuuksiksi älykästä analytiikkaa hyödyntäen.
 • Mallinnus ja koodaus

  Automatisoi prosessit ja laajenna ArcGIS-alustan toimintoja Python- ja muiden tietojenkäsittelyyn tarkoitettujen työkalujen avulla.
 • Jakaminen ja yhteistyö

  Tehosta viestintää ja jaa analyysituloksia informatiivisten visuaalisointien ja sovellusten avulla.
Show More

Video

The Science of Where - sijainnin voima

Hyödynnä datan täysi potentiaali ja näe tieto uusin silmin. Löydä sijainnin voima ja paranna operatiivista toimintaa ja menesty.

ArcGIS-tuoteperhe - suunniteltu menestymistä varten

Muunna data aidoksi hyödyksi


Maksimoi IoT:n ja datan potentiaali. Paikkatietoa ja tekoälyä hyödyntävä analytiikka tarjoavat edistyksellisen tavan seurata reaaliaikaisesti erilaisten visualisointien ja sovelluksien avulla ajantasaista tilannekuvaa aina liiketoiminnan avainluvuista resursseihin ja sensoriseurantaan. Kasvattamalla tilannetietoisuutta ja analysoimalla tapahtumia tässä hetkessä pystyt tunnistamaan kasvun, turvallisuuden ja optimoitavien kohteiden mahdollisuudet sekä tekemään parempia päätöksiä oikea-aikaisesti.

Avoimet rajapinnat


ArcGIS-alusta pohjautuu avoimiin standardeihin ja rajapintoihin, joiden avulla paikkatietopalvelut voidaan integroida osaksi muita järjestelmiä. Rajapinnat ja sovelluskehityskirjastot mahdollistavat sovellusten luomisen eri ympäristöihin ja integroinnin eri järjestelmiin.

Tieto ja kartat


Globaali maantieteellinen tieto hyppysissäsi. Saat käyttöösi ArcGISin Living Atlas of the World -maailmankartaston, mikä sisältää laajan kokoelman maantieteellistä tietoa ja karttoja. Voit myös hyödyntää Esrin ainutlaatuista GeoEnrichment -palvelua, jonka avulla voit rikastaa tietojasi demograafisilla, psykograafisilla ja sosioekonomisilla tiedoilla.

Luotettava kumppani tukenasi


ArcGIS on maailman johtava paikkatietoalusta (GIS, geographic information system). Jo yli 75% Fortune 500 -yrityksistä käyttää sitä. Satsaamme merkittävästi tutkimukseen ja tuotekehitykseen, jotta voimme tulevaisuudessakin tarjota innovatiivisia ja moderneja paikkatietoa hyödyntäviä teknologiaratkaisuja.

Oletko valmis kuulemaan lisää?

Katsotaan yhdessä, miten paikkatiedon ja analytiikan avulla voit kehittää toimintaasi.
Jätä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä!

Voit myös soittaa meille:

Hannu Partanen, Account Manager
p. 044 211 3714