Analytiikka & analysointi

Merkityksellistä tietoa ja syvällisempää ymmärrystä paikkatietoanalytiikalla

Muunna excelien ja järjestelmien data arvokkaaksi tiedoksi ja aidoksi hyödyksi paikkatietoanalyysilla. Paljasta numeroiden taakse kätkeytyvät toistuvat mallit, poikkeamat ja trendit. Näe syy-seuraussuhteet, paranna mallinnuksia ja ennusteita ennakoivan analytiikan avulla ja saavuta vahvaa kilpailuetu liiketoimintasi tueksi.

Analytiikkaa toiminnan & päätöksenteon tueksi

Previous
Next

Video

The Science of Where - sijainnin voima

Hyödynnä datan täysi potentiaali ja näe tieto uusin silmin. Löydä sijainnin voima ja paranna operatiivista toimintaa ja menesty.

ArcGIS-tuoteperhe - suunniteltu menestymistä varten

Muunna data aidoksi hyödyksi

Maksimoi IoT:n ja datan potentiaali. Paikkatietoa ja tekoälyä hyödyntävä analytiikka tarjoavat edistyksellisen tavan seurata reaaliaikaisesti erilaisten visualisointien ja sovelluksien avulla ajantasaista tilannekuvaa aina liiketoiminnan avainluvuista resursseihin ja sensoriseurantaan. Kasvattamalla tilannetietoisuutta ja analysoimalla tapahtumia tässä hetkessä pystyt tunnistamaan kasvun, turvallisuuden ja optimoitavien kohteiden mahdollisuudet sekä tekemään parempia päätöksiä oikea-aikaisesti.

Kuvituskuva, missä on pilvi, läppäri ja pöytäkoneen näyttö sekä näppäimistö

Avoimet rajapinnat

ArcGIS-alusta pohjautuu avoimiin standardeihin ja rajapintoihin, joiden avulla paikkatietopalvelut voidaan integroida osaksi muita järjestelmiä. Rajapinnat ja sovelluskehityskirjastot mahdollistavat sovellusten luomisen eri ympäristöihin ja integroinnin eri järjestelmiin.

Kuvituskuva, missä on pilvi ja ohjelmistojen ikoneja

Tieto ja kartat

Globaali maantieteellinen tieto hyppysissäsi. Saat käyttöösi ArcGISin Living Atlas of the World -maailmankartaston, mikä sisältää laajan kokoelman maantieteellistä tietoa ja karttoja. Voit myös hyödyntää Esrin ainutlaatuista GeoEnrichment -palvelua, jonka avulla voit rikastaa tietojasi demograafisilla, psykograafisilla ja sosioekonomisilla tiedoilla.

Kuvituskuva, missä on muutamat erilaiset tilannekuvat

Luotettava kumppani tukenasi

ArcGIS on maailman johtava paikkatietoalusta (GIS, geographic information system). Jo yli 75% Fortune 500 -yrityksistä käyttää sitä. Satsaamme merkittävästi tutkimukseen ja tuotekehitykseen, jotta voimme tulevaisuudessakin tarjota innovatiivisia ja moderneja paikkatietoa hyödyntäviä teknologiaratkaisuja.

Kuvituskuva, missä on Esri Incin logo

Oletko valmis kuulemaan lisää?

Katsotaan yhdessä, miten paikkatiedon ja analytiikan avulla voit kehittää toimintaasi.
Jätä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä!

Voit myös soittaa meille:

Anna Montell
Puh. 040 146 1463