Skip to main content
dmCity-logo-w

Ota käyttöösi yksi osa ja toiminnallisuus kerrallaan

dmCity mahdollistaa ketterän ja joustavan tavan testata alustan sopivuutta juuri teille!

Haluatko kuulla lisää?

Tervetuloa dmCity ja tulevaisuus

dmCity on maankäytön ja kaupunkiympäristön toimialan uudenlainen kokonaisratkaisu, joka yhdistää johtavan paikkatietoalustan sekä älykkään tiedonhallinnan. Ratkaisun avulla digitalisoidaan toimialan prosessit, ohjataan työnkulkuja ja yhdistetään tiedot yhteiseen tietovarastoon. Älykäs tiedonhallinta ja toiminnanohjaus varmistavat, että prosessit keskustelevat keskenään ja kaikilla asianosaisilla on pääsy tarvitsemaansa reaaliaikaiseen tietoon. Investointi-, suunnittelu-, rakennus- ja kaavoitushankkeisiin liittyvien tehtävien hallinta, ohjaus ja seuranta hoituvat kaikki pilvipohjaisella dmCity-ratkaisulla.

Ketterästi liikkeelle!

Voit tutustua dmCityn toimintamalliin ja työnkulkuihin ohjatusti yksi osa-alue, toiminnallisuus kerrallaan tai ottaa kerralla haltuun isompia kokonaisuuksia. Kokeneet asiantuntijamme ovat tukenasi ja apunasi koko matkan ajan. Meiltä saat myös koulutusjakson, jonka avulla pääset helposti sinuiksi alustan kanssa.

Nyt on hyvä aika ottaa tämän ja huomisen tarpeisiin vastaavaa dmCity-ratkaisu käyttöösi. Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin kerromme lisää!