ESRI Finland logo w250

Tervetuloa dmCity ja tulevaisuus

dmCity on maankäytön ja kaupunkiympäristön toimialan uudenlainen kokonaisratkaisu, joka yhdistää johtavan paikkatietoalustan sekä älykkään tiedonhallinnan. Ratkaisun avulla digitalisoidaan toimialan prosessit, ohjataan työnkulkuja ja yhdistetään tiedot yhteiseen tietovarastoon. Älykäs tiedonhallinta ja toiminnanohjaus varmistavat, että prosessit keskustelevat keskenään ja kaikilla asianosaisilla on pääsy tarvitsemaansa reaaliaikaiseen tietoon. Investointi-, suunnittelu-, rakennus- ja kaavoitushankkeisiin liittyvien tehtävien hallinta, ohjaus ja seuranta hoituvat kaikki pilvipohjaisella dmCity-ratkaisulla.

dmCity-pilotilla ketterästi liikkeelle

dmCity-pilotissa pääset tutustumaan dmCityn toimintamalliin ja työnkulkuihin ohjatusti. Pilotti sisältää sekä koulutusjakson että omatoimisen koekäytön. Esri Finlandin kokeneet asiantuntijat ovat tukenasi koko pilottijakson ajan

Pilotissa tutustutaan lähtökohtaisesti asemakaavoitukseen, yleiskaavoitukseen, tonttijakoihin sekä kiinteistönmuodostukseen dmCity-alustalla, mutta pilotin sisältö voidaan räätälöidä osallistujien kiinnostuksen ja tarpeiden mukaan.

Seuraava dmCity-pilottikoulutus järjestetään virtuaalisena Microsoft Teamsin kautta kahdessa osassa:

  • Kiinteistönmuodostus ja tonttijaot (3 päivää):
    26. - 28. toukokuuta 2020
  • Asema- ja yleiskaavoitus (3 päivää):
    2. - 4. kesäkuuta 2020

Koulutuksiin voi osallistua organisaationne tarpeen mukaan joko jompaankumpaan tai molempiin. Tarkemmat tiedot pilotista saat yhteydenoton kautta.

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin kerromme lisää!


Mikä dmCity? Jos et vielä tunne dmCity-ratkaisua, voit lukea lisää ja katsoa videomme dmCity-tuotesivulta.

Haluan kuulla lisää dmCity-pilotista!