dmCity-alusta


dmCity on uudenlainen, helppokäyttöinen kokonaisratkaisu kestävän kunta- ja kaupunkiympäristön luomiseen. dmCity-ratkaisulla kuntasi hallitsee maankäyttöään kokonaisvaltaisesti aina suunnittelusta rakennetun ympäristön ylläpitoon. Katso esittelyvideo, niin kuulet lisää dmCityn hyödyistä!

Katso dmCity-esittelyvideo
0:00

Ammattilainen ansaitsee oikeat työvälineet.


dmCity on markkinoiden ainoa tietomallipohjainen prosessiohjattu maankäytön kokonaisratkaisu, joka yhdistää johtavan paikkatietoalustan ja älykkään tiedonhallinnan. dmCityllä hallitset, ohjaat ja seuraat maankäytön eri prosesseja hankkeiden koko elinkaaren ajan. Ja kaiken tekemisen keskiössä on älykäs 3D-kaupunkimalli. 

Varta vasten maankäytön ja kaupunkiympäristön toimialan tarpeisiin kehitetyn dmCity-kokonaisratkaisun avulla digitalisoit toimialan prosessit, ohjaat työnkulkuja ja yhdistät tiedot yhteiseen tietovarastoon. Investointi-, suunnittelu-, rakennus- ja kaavoitushankkeisiin liittyvien tehtävien hallinta, ohjaus ja seuranta hoituvat kaikki tällä samalla pilvipohjaisella ratkaisulla, ja käytettävissäsi on aina ajantasainen tilannekuva eri hankkeista. 

Voit testata dmCity-ratkaisun soveltuvuutta omaan organisaatioosi helposti ja ketterästi pilotoinnin kautta.

Uusi älykäs toimintamalli: hyötyjä kaikille


Digitalisaatio tarjoaa mahdollisuuden asioiden tekemiseen uudella tavalla. dmCity-alustan tarjoama uusi toimintamalli helpottaa ja nopeuttaa prosesseja sekä synnyttää säästöjä ja innovatiivisia palveluita.

Show More

Ota innovatiivinen teknologia ja uusi toimintamalli käyttöösi - pääset nopeasti kiinni digitalisaation konkretiaan ja hyötyihin!

Tehokkaat toimintamallit heti käytössäsi.


Perusprosessit ja työnkulut ovat dmCity-alustassa valmiina. Tarvittaessa voit helposti muuttaa valmiita dynaamisia prosesseja ja tietomalleja.

Kunta- ja kaupunkiympäristön kokonaisuus hallussasi.

Kunta- ja kaupunkiympäristön eri osa-alueita hallitaan samassa ratkaisussa ja yhtenäisessä tietovarastossa. Älykäs tiedonhallinta varmistaa, että prosessit keskustelevat keskenään ja kaikilla asianosaisilla on pääsy tarvitsemaansa tietoon.

Reaaliaikainen tilannekuva sekä tavoite- ja historiatiedot aina saatavillasi.

Näkymät investointien ja hankkeiden koko elinkaaren tietoihin digitalisoivat valmistelun, päätöksenteon ja päätösten toimeenpanon.

Digitalisoi maankäytön elinkaaren toiminnot.


Alustamme tarjoaa toimivat työvälineet kestävän kunta- & kaupunkiympäristön luomiseen. Ytimen muodostavat dynaaminen tietomalli, yhtenäinen tietovarasto, älykäs tiedonhallinta sekä toiminnanohjaus. Eri käyttötapauksiin suunnitellut toiminnalliset ratkaisut täydentävät ydintä.

Show More

Mistä dmCity rakentuu?


Innovatiivinen teknologiaratkaisumme sisältää:

Show More

Asiakasesimerkki

Vantaan kaupunki


Vantaa suunnittelee ja rakentaa kestävää elinympäristöä nykyaikaisella digitaalisella kokonaisratkaisulla.

Powered by Esri Finland & M-Files