Skip to Content
dmCity-logo-w

dmCity - älykäs digikaupunkialusta

Tervetuloa tulevaisuus!

Innovatiivinen teknologia prosessien ja toiminnan digitalisointiin.

dmCity-alusta

dmCity on uudenlainen, helppokäyttöinen kokonaisratkaisu kestävän kunta- ja kaupunkiympäristön luomiseen. dmCity-ratkaisulla kuntasi hallitsee maankäyttöään kokonaisvaltaisesti aina suunnittelusta rakennetun ympäristön ylläpitoon. Katso esittelyvideo, niin kuulet lisää dmCityn hyödyistä!

Katso dmCity-esittelyvideo

Ammattilainen ansaitsee oikeat työvälineet.

dmCity on markkinoiden ainoa tietomallipohjainen prosessiohjattu maankäytön kokonaisratkaisu, joka yhdistää johtavan paikkatietoalustan ja älykkään tiedonhallinnan. dmCityllä hallitset, ohjaat ja seuraat maankäytön eri prosesseja hankkeiden koko elinkaaren ajan. Ja kaiken tekemisen keskiössä on älykäs 3D-kaupunkimalli. 

Varta vasten maankäytön ja kaupunkiympäristön toimialan tarpeisiin kehitetyn dmCity-kokonaisratkaisun avulla digitalisoit toimialan prosessit, ohjaat työnkulkuja ja yhdistät tiedot yhteiseen tietovarastoon. Investointi-, suunnittelu-, rakennus- ja kaavoitushankkeisiin liittyvien tehtävien hallinta, ohjaus ja seuranta hoituvat kaikki tällä samalla pilvipohjaisella ratkaisulla, ja käytettävissäsi on aina ajantasainen tilannekuva eri hankkeista. 

Voit testata dmCity-ratkaisun soveltuvuutta omaan organisaatioosi helposti ja ketterästi pilotoinnin kautta. Rakennetun ympäristön kokonaisratkaisu on myös saatavilla valmiiksi kilpailutettuna Kuntien Tieralta.

Halutko kuulla lisää?

Uusi älykäs toimintamalli: hyötyjä kaikille

Digitalisaatio tarjoaa mahdollisuuden asioiden tekemiseen uudella tavalla. dmCity-alustan tarjoama uusi toimintamalli helpottaa ja nopeuttaa prosesseja sekä synnyttää säästöjä ja innovatiivisia palveluita.

Previous
Next

Ota innovatiivinen teknologia ja uusi toimintamalli käyttöösi - pääset nopeasti kiinni digitalisaation konkretiaan ja hyötyihin!

Jutellaanko lisää?

Olet varmasti kiinnostunut näkemään, miten ratkaisumme toimii käytännössä ja mitä se kustantaa organisaatiollesi.

Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa tai kysy lisätietoja, niin kerromme sinulle kaiken, mitä päätöksentekoon tarvitset!

Tehokkaat toimintamallit heti käytössäsi.

Perusprosessit ja työnkulut ovat dmCity-alustassa valmiina. Tarvittaessa voit helposti muuttaa valmiita dynaamisia prosesseja ja tietomalleja.

Kunta- ja kaupunkiympäristön kokonaisuus hallussasi.

Kunta- ja kaupunkiympäristön eri osa-alueita hallitaan samassa ratkaisussa ja yhtenäisessä tietovarastossa. Älykäs tiedonhallinta varmistaa, että prosessit keskustelevat keskenään ja kaikilla asianosaisilla on pääsy tarvitsemaansa tietoon.

Reaaliaikainen tilannekuva sekä tavoite- ja historiatiedot aina saatavillasi.

Näkymät investointien ja hankkeiden koko elinkaaren tietoihin digitalisoivat valmistelun, päätöksenteon ja päätösten toimeenpanon.

Digitalisoi maankäytön elinkaaren toiminnot.

Alustamme tarjoaa toimivat työvälineet kestävän kunta- & kaupunkiympäristön luomiseen. Ytimen muodostavat dynaaminen tietomalli, yhtenäinen tietovarasto, älykäs tiedonhallinta sekä toiminnanohjaus. Eri käyttötapauksiin suunnitellut toiminnalliset ratkaisut täydentävät ydintä.

Previous
Next

Mistä dmCity rakentuu?

Innovatiivinen teknologiaratkaisumme sisältää:

Previous
Next

Asiakasesimerkki

Vantaan kaupunki

Vantaa suunnittelee ja rakentaa kestävää elinympäristöä nykyaikaisella digitaalisella kokonaisratkaisulla.

Lue lisää

Tiedotteet ja webinaaritallenteet

 • Mies ja nainen tutkivat mobiililaitetta, taustalla erilaisia maankäyttöön liittyviä karttakuvia.
  TIEDOTE

  Kuntien Tiera valitsi dmCity-kokonaisratkaisun

  18.6.2021

  Kuntien Tiera ja Esri Finland ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen rakennetun ympäristön kokonaisjärjestelmästä.
 • webinaaritallenne

  Ratkaisut rakennetun ympäristön eri tehtäviin

  27.5.2021

  Webinaarissa kerromme, miten Esri Finlandin tarjoamat ArcGIS-perustuotteet ja dmCity-palvelu ratkaisevat kunnan eri tehtäviä.
 • Esitystallenne

  Ratkaisu maankäytön toimialan digitalisointiin

  24.3.2021 | Esri Finland Live Stream

  Esitystallenteessa kerromme kuntien maankäytön toimialan digitalisointiin kehittämästämme dmCity-pilviratkaisusta kokonaisuutena.
 • Webinaaritallenne

  Rakennetun ympäristön lupa- ja hankehallinta

  7.10.2020

  Webinaarissa kuulet dmCityn, Lupapisteen ja moderneja teknologioita hyödyntävien avoimien rajapintaratkaisujen tarjoamista mahdollisuuksista.
 • Kuvituskuva, jossa mies istuu tietokoneella selkä katsojaan päin ja taustalla näkyy näyttökaappauksia Esrin ohjelmistoilla tehdyistä analyyseista sekä 3D-kaupunkimallista.
  Webinaaritallenne

  Maankäytön suunnittelun ja hallinnan uudistaminen

  12.5.2020 | Esri-käyttäjäpäivät 2020

  Webinaarissa kuulet, miten maankäytön suunnittelun toimintatapoja ja prosesseja on mahdollista uudistaa vastaamaan 2020-luvun tavoitteita.
 • dmCity-webinaarin aloituskuva, kaupunkinäkymä Helsingistä.
  Webinaaritallenne

  dmCity - älykäs digikaupunkialusta

  17.12.2019

  Webinaarissa tutustut dmCity-kokonaisratkaisuun ja sen eri osiin myös konkreettisten demojen muodossa.
Previous
Next
Powered by Esri Finland & M-Files