Skip to Content

dmCity-alusta


dmCity on uudenlainen kokonaisratkaisu kestävän kunta- ja kaupunkiympäristön luomiseen. Katso esittelyvideo ja kuulet dmCityn hyödyistä!

Katso dmCity-esittelyvideo

Ammattilainen ansaitsee oikeat työvälineet.


Suunnittelimme maankäytön ja kaupunkiympäristön toimialalle aivan uudenlaisen, johtavan paikkatietoalustan ja älykkään tiedonhallinnan yhdistävän dmCity-alustan. Kokonaisratkaisullamme digitalisoit toimialan prosessit, ohjaat työnkulkuja ja yhdistät tiedot yhteiseen tietovarastoon. Investointi-, suunnittelu-, rakennus- ja kaavoitushankkeisiin liittyvät tehtävien hallinta, ohjaus ja seuranta hoituvat sinulta yhdellä pilvipohjaisella ratkaisulla. Ja kaiken tekemisen keskiössä on älykäs 3D-kaupunkimalli.

dmCity-ratkaisun soveltuvuus omaan organisaatioon on nyt helposti testattavissa pilotoinnin kautta.

Uusi älykäs toimintamalli: hyötyjä kaikille


Digitalisaatio tarjoaa mahdollisuuden asioiden tekemiseen uudella tavalla. dmCity-alustan tarjoama uusi toimintamalli helpottaa elämää sekä synnyttää säästöjä ja innovatiivisia palveluita.
Show More

Ota innovatiivinen teknologia ja uusi toimintamalli käyttöösi - pääset nopeasti kiinni digitalisaation konkretiaan ja hyötyihin!

Tehokkaat toimintamallit heti käytössäsi.


Perusprosessit ja työnkulut ovat dmCity-alustassa valmiina. Tarvittaessa voit helposti muuttaa valmiita dynaamisia prosesseja ja tietomalleja.

Kunta- ja kaupunkiympäristön kokonaisuus hallussasi.
Kunta- ja kaupunkiympäristön eri osa-alueita hallitaan samassa ratkaisussa ja yhtenäisessä tietovarastossa. Älykäs tiedonhallinta varmistaa, että prosessit keskustelevat keskenään ja kaikilla asianosaisilla on pääsy tarvitsemaansa tietoon.
Reaaliaikainen tilannekuva sekä tavoite- ja historiatiedot aina saatavillasi.
Näkymät investointien ja hankkeiden koko elinkaaren tietoihin digitalisoivat valmistelun, päätöksenteon ja päätösten toimeenpanon.

Haluatko kuulla lisää?

Voit testata dmCity-alustan soveltuvuutta omaan organisaatioosi pilotoinnin avulla.
Kysy lisää dmCity-pilotista!

Tutkimme mielellämme kanssasi, kuinka dmCity-alustalla kehität toimintaasi. 
Voit jättää yhteydenottopyynnön asiantuntijallemme alla olevalla lomakkeella.

Powered by Esri Finland & M-Files