dmCity-logo-w

dmCity - älykäs digikaupunkialusta

Tervetuloa tulevaisuus!

Innovatiivinen teknologia prosessien ja toiminnan digitalisointiin.

dmCity-alusta

dmCity on uudenlainen, helppokäyttöinen kokonaisratkaisu kestävän kunta- ja kaupunkiympäristön luomiseen. dmCity-ratkaisulla kuntasi hallitsee maankäyttöään kokonaisvaltaisesti aina suunnittelusta rakennetun ympäristön ylläpitoon. Katso esittelyvideo, niin kuulet lisää dmCityn hyödyistä!

Katso dmCity-esittelyvideo

Ammattilainen ansaitsee oikeat työvälineet.

dmCity on markkinoiden ainoa tietomallipohjainen prosessiohjattu maankäytön kokonaisratkaisu, joka yhdistää johtavan paikkatietoalustan ja älykkään tiedonhallinnan. dmCityllä hallitset, ohjaat ja seuraat maankäytön eri prosesseja hankkeiden koko elinkaaren ajan. Ja kaiken tekemisen keskiössä on älykäs 3D-kaupunkimalli. 

Varta vasten maankäytön ja kaupunkiympäristön toimialan tarpeisiin kehitetyn dmCity-kokonaisratkaisun avulla digitalisoit toimialan prosessit, ohjaat työnkulkuja ja yhdistät tiedot yhteiseen tietovarastoon. Investointi-, suunnittelu-, rakennus- ja kaavoitushankkeisiin liittyvien tehtävien hallinta, ohjaus ja seuranta hoituvat kaikki tällä samalla pilvipohjaisella ratkaisulla, ja käytettävissäsi on aina ajantasainen tilannekuva eri hankkeista. 

Voit testata dmCity-ratkaisun soveltuvuutta omaan organisaatioosi helposti ja ketterästi pilotoinnin kautta. Rakennetun ympäristön kokonaisratkaisu on myös saatavilla valmiiksi kilpailutettuna Kuntien Tieralta.

Halutko kuulla lisää?

Uusi älykäs toimintamalli: hyötyjä kaikille

Digitalisaatio tarjoaa mahdollisuuden asioiden tekemiseen uudella tavalla. dmCity-alustan tarjoama uusi toimintamalli helpottaa ja nopeuttaa prosesseja sekä synnyttää säästöjä ja innovatiivisia palveluita.

Previous
Next

Ota innovatiivinen teknologia ja uusi toimintamalli käyttöösi - pääset nopeasti kiinni digitalisaation konkretiaan ja hyötyihin!

Jutellaanko lisää?

Olet varmasti kiinnostunut näkemään, miten ratkaisumme toimii käytännössä ja mitä se kustantaa organisaatiollesi.

Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa tai kysy lisätietoja, niin kerromme sinulle kaiken, mitä päätöksentekoon tarvitset!

Tehokkaat toimintamallit heti käytössäsi.

Perusprosessit ja työnkulut ovat dmCity-alustassa valmiina. Tarvittaessa voit helposti muuttaa valmiita dynaamisia prosesseja ja tietomalleja.

Kunta- ja kaupunkiympäristön kokonaisuus hallussasi.

Kunta- ja kaupunkiympäristön eri osa-alueita hallitaan samassa ratkaisussa ja yhtenäisessä tietovarastossa. Älykäs tiedonhallinta varmistaa, että prosessit keskustelevat keskenään ja kaikilla asianosaisilla on pääsy tarvitsemaansa tietoon.

Reaaliaikainen tilannekuva sekä tavoite- ja historiatiedot aina saatavillasi.

Näkymät investointien ja hankkeiden koko elinkaaren tietoihin digitalisoivat valmistelun, päätöksenteon ja päätösten toimeenpanon.

Digitalisoi maankäytön elinkaaren toiminnot.

Alustamme tarjoaa toimivat työvälineet kestävän kunta- & kaupunkiympäristön luomiseen. Ytimen muodostavat dynaaminen tietomalli, yhtenäinen tietovarasto, älykäs tiedonhallinta sekä toiminnanohjaus. Eri käyttötapauksiin suunnitellut toiminnalliset ratkaisut täydentävät ydintä.

Previous
Next

Mistä dmCity rakentuu?

Innovatiivinen teknologiaratkaisumme sisältää:

Previous
Next

Asiakasesimerkki

Vantaan kaupunki

Vantaa suunnittelee ja rakentaa kestävää elinympäristöä nykyaikaisella digitaalisella kokonaisratkaisulla.

Lue lisää
Powered by Esri Finland & M-Files