Verkkotoimialan toimijat hallinnoivat monimutkaista, maantieteellisesti hajautunutta omaisuuspohjaa. Verkkoalasta riippumatta toimijan on pystyttävä vastaamaan alan tiukkaan regulaatioon ja tarjottava turvallinen työympäristö työntekijöille, luotettava palvelu sekä ylläpitää 24/7 kattavaa asiakastukea. ArcGIS Utility Network on uuden sukupolven paikkatietoratkaisu, mikä tarjoaa kattavat toiminnallisuudet sähkö-, vesihuolto- ja tietoliikenne alan verkosto-omaisuuden hallintaan, massiivisten tietojoukkojen käsittelemiseen kaikilla tarkkuusasteilla ja työnkulkujen eri vaiheisiin. Se mahdollistaa ArcGIS-alustan työkalujen tehokäytön kentältä toimistolle luoden edellytykset tehdä parempia ja nopeampia päätöksiä.

ArcGIS Utility Networkin ominaisuudet

Show More

Miten ArcGIS Utility Network toimii?

Tutustu näihin esimerkkeihin

Vesihuollon digitalisaatio tehdään paikkatiedolla


Kenttäoperaatioiden tehokkuuden ja yhteistyön parantaminen paikkatietoalustaa hyödyntäen.

Lue lisää

Avoin ArcGIS-paikkatietoalusta yhdistää tietosi ja toimintasi


ArcGIS Utility Network on integroitu ArcGIS-alustaan. Sen avulla yhdistät omat tietokantasi ulkoisista lähteisistä saataviin tietoihin ja toimintaasi.

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro

ArcGIS Pro on moderni paikkatieto-ohjelmisto työasema käyttöön. Sen ammattimaiset toiminnallisuudet tarjoavat sinulle tehokkaat ja kehittyneet työkalut tiedon visualisointiin, analysointiin ja hallintaan.

Lue lisää
ArcGIS Enterprise

ArcGIS Enterprise

Valitse maailman johtava paikkatietoratkaisu. ArcGIS Enterprisen avulla hallinnoit, luot, analysoit ja jaat verkosto-omaisuuteesi liittyviä tietosisältöjä tehokkaammin kuin koskaan aikaisemmin.

Lue lisää

Oletko valmis kuulemaan lisää?