ArcGIS Utility Network Editor

Laajenna Utility Network -ohjelmistoa Editorilla. Kevyellä sovelluksella, joka tarjoaa käyttöösi älykkäät ja helppokäyttöiset muokkausominaisuudet. Se on suunniteltu kaikille verkkoalan ammattilaisille digitaalisen kaksosen reaaliaikaiseen tarkastelemiseen, muokkaamiseen ja hallinnointiin − ajasta ja paikasta riippumatta.

Esittelyssä ArcGIS Utility Network Editor

Katso video

Muokkaa verkkotietoja reaaliaikaisesti

Työskentele verkkotietojen kanssa, jotka ovat aina ajantasalla ja käytettävissä. Varmista tietojen eheys tehtävään sopivilla editointityökaluilla ja malleilla. Samalla vähennät huomattavasti aikaa vieviä tietojen puhdistusprosesseja sekä inhimillisiä virheitä.

Intuitiivinen käyttöliittymä

Helppokäyttöiset muokkaus- ja hakutyökalut ovat nopeasti omaksuttavissa eikä erityisiä IT- tai paikkatietotaitoja tarvita.

Etsi, jäljitä, ilmoita

Paikanna häiriön tarkka sijainti ja viesti häiriön vaikutusalueen asiakkaille reaaliaikaisesti ajasta sekä paikasta riippumatta.

Mukanasi toimistolla ja kentällä

Suunnittele, paranna ja muokkaa verkkotietoja toimistolla tai suoraan kentältä. Utility Network Editorin otat helposti ja nopeasti käyttöön niin pöytätietokoneella kuin mobiililaitteella (Android, iOS ja Windows).

Helpota ja tehosta työskentelyä

Integroi liiketoimintajärjestelmät ja poista monimutkaiset työnkulut. Yhdistä Utility Network Editor -sovelluksella verkkotiedot ja urakoitsijoiden tuottamat tiedot suoraan verkkoselaimessa.

Integroi saumattomasti

Toimi ArcGIS-alustalla ketterästi pilvessä tai omassa IT-ympäristössäsi. Yhdistä muiden ArcGIS-sovellusten kanssa ja vie verkko-omaisuuden hallinta uudelle tasolle.

Tutustu ArcGIS-alustaan

Oletko valmis kuulemaan lisää?