ArcGIS Utility Network Editor

Laajenna Utility Network -ohjelmistoa Editorilla. Kevyellä sovelluksella, joka tarjoaa käyttöösi älykkäät ja helppokäyttöiset muokkausominaisuudet. Se on suunniteltu kaikille verkkoalan ammattilaisille digitaalisen kaksosen reaaliaikaiseen tarkastelemiseen, muokkaamiseen ja hallinnointiin − ajasta ja paikasta riippumatta.

Esittelyssä ArcGIS Utility Network Editor


Katso video

Muokkaa verkkotietoja reaaliaikaisesti


Työskentele verkkotietojen kanssa, jotka ovat aina ajantasalla ja käytettävissä. Varmista tietojen eheys tehtävään sopivilla editointityökaluilla ja malleilla. Samalla vähennät huomattavasti aikaa vieviä tietojen puhdistusprosesseja sekä inhimillisiä virheitä.

Intuitiivinen käyttöliittymä


Helppokäyttöiset muokkaus- ja hakutyökalut ovat nopeasti omaksuttavissa eikä erityisiä IT- tai paikkatietotaitoja tarvita.

Etsi, jäljitä, ilmoita


Paikanna häiriön tarkka sijainti ja viesti häiriön vaikutusalueen asiakkaille reaaliaikaisesti ajasta sekä paikasta riippumatta.

Mukanasi toimistolla ja kentällä


Suunnittele, paranna ja muokkaa verkkotietoja toimistolla tai suoraan kentältä. Utility Network Editorin otat helposti ja nopeasti käyttöön niin pöytätietokoneella kuin mobiililaitteella (Android, iOS ja Windows).

Helpota ja tehosta työskentelyä


Integroi liiketoimintajärjestelmät ja poista monimutkaiset työnkulut. Yhdistä Utility Network Editor -sovelluksella verkkotiedot ja urakoitsijoiden tuottamat tiedot suoraan verkkoselaimessa.

Integroi saumattomasti


Toimi ArcGIS-alustalla ketterästi pilvessä tai omassa IT-ympäristössäsi. Yhdistä muiden ArcGIS-sovellusten kanssa ja vie verkko-omaisuuden hallinta uudelle tasolle.

Tutustu ArcGIS-alustaan

Oletko valmis kuulemaan lisää?