ArcGIS Reality

Luo tarkkoja digitaalisia esityksiä fyysisestä maailmasta

Haluatko kuulla lisää?
Photo of city with tall buildings representing a 3D textured mesh with inset photos of city buildings representing wire mesh

ArcGIS Reality on fotogrammetriaohjelmistosarja, joka on suunniteltu todellisuuden kuvaamisen työnkulkuihin. Sen avulla voit luoda fyysisestä kohteesta, kaupungista tai maasta virtuaalisen digitaalisen kaksosen. ArcGIS Realityn avulla teet drone-, ilma- ja satelliittikuvista visuaalisesti upeita ja erittäin tarkkoja 3D-malleja sekä karttoja. Digitaaliset mallit näyttävät kohteet ja tilanteet sellaisina kuin ne todella ovat. Paikkatietoaineistotasot rikastavat malleja ja sijoittavat ne todelliseen kontekstiin.

Cambridge 3D:na ArcGIS Reality-ohjelmistolla

Lue, miten ArcGIS Reality Studiota käytettiin Harvardin yliopiston ja Cambridgen kaupungin fotorealististen 3D-esitysten luomiseen.

Ilmakuva suuresta nykyaikaisesta yliopistokampuksesta, jossa on leveät vihreät nurmikentät

Näin mallinnat todellisuutta

Previous
Next

Tarpeitasi vastaava ohjelmisto

Droneilla tehtävä todellisuuden kartoitus

Droonit mahdollistavat on-demand- ja korkearesoluutioisen todellisuuden kartoituksen,  joiden avulla voit hallita paremmin sitä, missä ja kuinka usein tallennat ja kartoitat tietoja. Käytä Esrin kokonaisvaltaisia drone-kartoitustyökaluja offline- ja pilvipalvelussa työmaan seurantaan, rakenteiden kartoittamiseen korkean resoluution 3D-mallinnuksella tai maisemamittausten tekemiseen projektin rajausta varten.

Tutustu drone-kartoitukseen

Ilmakuviin pohjautuva todellisuuden kartoitus

Kerää laajan alueen kuvadataa miehistöidyistä lentokoneista ja rakenna niistä 3D-digitaalisen kaksosen ydin. Kohdista monikamerakamerakennoilla useiden lentojen aikana otettut suuret kuvakokoelmat ja luo erittäin tarkkoja todellisia ortokuvia, pistepilviä ja 3D-verkkoja.

Tutustu ilmakuvakartoitukseen
An image of a city with a group of short and tall buildings representing a textured 3D mesh

ArcGIS Reality-ohjelmiston käsittelemät fotorealistiset tulokset perustuvat ©Bluesky Ltd:n toimittamiin kuva-aineistoihin.

ArcGIS Reality Mesh -galleria

Tutustumalla näihin 3D-näkymiin näet esimerkkejä kunkin ArcGIS Reality -ohjelmistosovelluksen luomista tuloksista.

Katso galleria

ArcGIS Reality -tuoteperhe

Löydä fotogrammetriaohjelmisto, joka sopii projektisi kokoon ja sensoreihin, joiden kanssa työskentelet.

ArcGIS Reality Studio

ArcGIS Reality Studio

Tutustu tähän erilliseen skaalautuvaan sovellukseen, jolla voidaan tehdä todellisuuden kartoitusta kokonaisista kaupungeista ja jopa maista. Sen avulla muodostat digitaalisen 3D-kaksosen ytimen.

Tutustu ArcGIS Reality Studio -ohjelmistoon
ArcGIS Reality ArcGIS Pro -ohjelmistolle

ArcGIS Reality ArcGIS Pro -ohjelmistolle

Tämän laajennusosan avulla voit luoda laajamittaisia todellisia DSM-kuvia, todellisia ortokuvia, DSM-verkkoja, pistepilviä ja 3D-verkkoja satelliitti-, ilma- ja drone-kuvista.

Tutustu laajennusosaan
Site Scan for ArcGIS -sovellus

Site Scan for ArcGIS -sovellus

Käsittele suuria määriä drone-kuvia nopeammin pilvipohjaisen tietojenkäsittelyn avulla ja luo 2D- ja 3D-karttoja ja -malleja, joita voit jakaa nopeasti koko organisaatiollesi.

Tutustu Site Scan for ArcGIS -ohjelmistoon
ArcGIS Drone2Map

ArcGIS Drone2Map

Käsittele drone-kuvia työpöydälläsi ollessasi offline-tilassa tai kentällä. Muuta äskettäin kerätyt drone-kuvat 2D- ja 3D-malleiksi jopa ilman internetyhteyttä.

Explore ArcGIS Drone2Map

Oletko valmis kuulemaan lisää?

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja lähetä ne meille, niin otamme sinuun yhteyttä.