Skip to Content

Drone-kartoitus

Kokonaisvaltainen drone-kartoitusohjelmisto integroituna paikkatietojärjestelmään.

Contact sales

Kehittyvä teknologiakenttä

Tehoa tiedonkeruuseen drooneilla

Drone-tekniikka yleistyy, mikä tuo korkearesoluutioiset, kustannustehokkaat on-demand-kuvankaappaukset yhä useamman organisaation saataville. 

Kokonaisvaltaiset drone-ratkaisut

Ohjelmistot kattavat kaikki työnkulut: kalustonhallinnan, lentosuunnittelun, 2D- ja 3D-kartoituksen, analyysin sekä sisällönhallinnan ja jaot.

Käytä sijaintia tietojen yhdistämisessä

Yhdistä dataa ja luo digitaalinen kaksonen. Integroi drone-sisältö rakennuksen tietomallinnukseen (BIM) ja reaaliaikaisiin syötteisiin.

Osa kokonaisvaltaista kuvajärjestelmää

Drone-ratkaisut on integroitu ArcGIS-tietokantaan. Laajenna työtäsi useammilla kuvatyypeillä, yhteistyömahdollisuuksilla ja analytiikalla.

Off-nadir-kuva Hooverin padosta ja Colorado-joen yli kulkevasta Mike O'Callaghan-Pat Tillmanin muistosillasta

Droonit keräävät dataa tarvittaessa

Rakennusteollisuus, luonnonvarat ja muut alat voivat käyttää lennokkeja lentotietojen ja kuvien ottamiseen korkeammalla visuaalisella ja ajallisella resoluutiolla.

Mitkä ovat sinun prioriteettisi?


Esri tarjoaa useita drone-kartoitus- ja fotogrammetriaohjelmistoratkaisuja, joilla voit luoda tai tehostaa drone-ohjelmaasi. Tutustu tärkeimpiin ominaisuuksiin ja ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarpeisiisi sopivista vaihtoehdoista.

PRIORITEETTI

Kohteiden kartoittaminen ja mallintaminen

Monimutkaisten kohteiden kuvaaminen erikoistuneiden lentosuunnittelutyökalujen avulla. Säilytä tasainen korkeus esimerkiksi epätasaisessa maastossa tai ota kuvia pystysuorien rakenteiden ympäriltä yksityiskohtaisten 3D-karttojen luomiseksi.

Nadirikuva monikerroksisesta rakennuksesta, jossa on uima-allas

PRIORITEETTI

Vakioi drone-tiedonkeruu

Suorita toistettavia, autonomisia drone-lentoja. Valitse Valitse kohteeseesi räätälöityjä lentotiloja, hanki ilmatilan luvat ja mukauta tarkistuslistoja varmistaaksesi, että drone-lentäjät noudattavat toimenpiteitä.

A map of a mining site shows a 3D drone flight path that captures images from different elevations

PRIORITEETTI

Käsittele offline tai paikan päällä

Esri tarjoaa työpöydälle asennettavan drone-kartoitusohjelmiston, joten voit muuntaa drone-kuvat 2D- ja 3D-malleiksi offline-ympäristössä. Nopea käsittely mahdollistaa georeferoitujen karttojen luomisen kentällä ollessasi.

An on-site worker in a yellow safety vest connects a drone to a laptop

PRIORITEETTI

Hallitse kasvavia tietokokoelmia

Valitse Esrin pilvipohjainen drone-ohjelmisto skaalautuvaa tietojenkäsittelyä varten. Visualisoi ja jaa drone-todellisuuskaappaustietosi nopeasti organisaatiossasi. Pilvipohjainen drone-ohjelmisto helpottaa myös projektiyhteistyötä ja tietojen hallintaa.

Three panels show drone images of waterfront landscapes, each with a different coloring style and data layers

PRIORITEETTI

Visualisoi ja analysoi tietoja

Kaikissa Esrin drone-ratkaisuissa on mukana keskeiset analyysityökalut drone-kuvia varten. Voit mitata kohteita, tehdä tilavuus- ja aika-analyysejä sekä luoda leikkaus- ja täyttökarttoja suoraan drone-ohjelmiston käyttöliittymässä. ArcGIS-integraation ansiosta voit helposti tuoda drone-tietosi laajempiin kartoitus- ja paikkatietoanalyysityökaluihin.

A digital 3D model of a mining site next to the same model overlaid with high-resolution drone imagery

PRIORITEETTI

Hallitse drone-kalustoa

Hallinnoi lähes kaikkia drone-ohjelmasi osa-alueita yhdellä ohjelmistolla. Seuraa jokaista lentoa, jokaista dronea, lentäjien sertifiointeja ja lentohistoriaa mittarien, graafien ja karttojen avulla.

Three dashboards show information about a drone fleet including recent flight activity, flight locations, and hardware types

Näin se toimii

Esrin drone-ohjelmisto tukee kaikkia drone-työnkulkujasi –- muita pistemäisiä ratkaisuja ei tarvita..

Kartoita maailma, jossa työskentelet

Tuhannet organisaatiot eri sektoreilla ja toimialoilla käyttävät ArcGIS-alustaa muun muassa drone-kartoitukseen. Olipa liiketoimintasi tavoite mikä tahansa, ArcGIS-paikkatietojärjestelmä voi tukea työtäsi.

Previous
Next
An aerial view of the Golden Gate Bridge in San Francisco, California

Joustavat käyttöönotot


 Käytä ArcGIS-droone-kartoitusohjelmistoa työympäristösi ja tarvitsemasi skaalautuvuuden mukaan. joko  paikallisesti tai pilvessä.

Vertaa kartoitusvaihtoehtoja
Previous
Next

Oletko valmis kuulemaan lisää?

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja lähetä ne meille, niin otamme sinuun yhteyttä.