Skip to Content

ArcGIS Pro on moderni paikkatieto-ohjelmisto työasemakäyttöön. Alan teknologisena edelläkävijänä ArcGIS Pro tarjoaa sinulle tehokkaat ja kehittyneet toiminallisuudet tiedon visualisointiin, analysointiin ja hallintaan. Ammattimaiset 2D- ja 3D-toiminnallisuukset helppokäytöisessä käyttöliittymässä vievät toimintaasi askeleita eteenpäin. ArcGIS Pro on osa Esrin ArcGIS-paikkatietoalustaa ja se tukee tiedonjakoa ArcGIS Online ja ArcGIS Enterprise -ratkaisuihin.

Muuta datasi toimintaa ohjaavaksi tiedoksi


Yhdistä dataa monista eri lähteistä ja tee karttoja, jotka ovat sekä älykkäitä että tyylikkäitä. Käytä tehokkaita 2D- ja 3D-analyysityökaluja tunnistaaksesi uusia malleja ja asioiden välisiä yhteyksiä datastasi. Laita aikaansaamasi informaatio tuottamaan hyötyä ja ohjaamaan toimintaa jakamalla kartat verkossa tai mobiilisovellusten kautta organisaatiosi sisällä - tai julkisesti.

Visualisointi

Hyödynnä intuitiivisia, tehtävän mukaan aktivoituvia karttatyökaluja ja visualisoi datasi tyylikkäillä, interaktiivisilla ja informatiivisilla 2D- ja 3D-kartoilla.

Lue lisää

Analytiikka

Tutki toimintaympäristöäsi 2D- ja 3D-näkymin. Analysoi sitä reaaliaikaista dataa ja luotettavia analyysityökaluja hyödyntäen. Tunnista datastasi malleja, laadi ennusteita ja löydä vastauksia kysymyksiin.

Lue lisää

Automaatio

Paranna tehtävien, työnkulkujen ja analyysien tehokkuutta ja tarkkuutta automaatiotyökaluilla.

Lue lisää

Tiedonhallinta

Varmista tietojen eheys ja tarkkuus kattavalla työkaluvalikoimalla, joilla tallennat, muokkaat, arvioit ja hallitset sijaintitiedon sisältämää dataa – myös reaaliaikaista ja big dataa.

Lue lisää

Kuva-aineistot

Hyödynnätkö drone-, satelliitti-, ilma-, video-, lidar- tai muita vastaavia kuvia? ArcGIS Pro tarjoaa tehokkaat työkalut niin pienten kuin suurtenkin kuva-aineistojen hallintaan ja analysointiin.

Lue lisää

Tekoäly (AI)

Yhdistä IoT-dataa, paikkatietoa ja tekoälyn (AI) algoritmejä sekä oppimismalleja, niin tunnistat tiedoista muodostuvia malleja ja oivallat asioiden välisiä suhteita - teet älykkäitä päätöksiä.

Lue lisää

IT-ylläpito

Valjasta turvallinen ja skaalautuva ArcGIS Pro -ohjelmisto koko organisaatiosi käyttöön joko fyysiseen tai virtuaaliseen ympäristöön.

Lue lisää

Ohjelmiston muokkaus

Muokkaa ja mukauta ArcGIS Pro -ohjelmistoa lisäosin tai konfiguroi sitä ohjelmistokehitystyökaluilla (SDK for .NET).

Lue lisää

Miten ArcGIS Pro toimii?

Yhdistä useiden eri lähteiden tiedot

Yhdistä eri muodoissa olevaa ja eri lähteistä saatavia tietoja. ArcGIS Pro tukee paikkatietostandardeja ja yhteiskäyttöä.

Visualisoi tiedot

Esitä tiedot 2D:nä ja 3D:nä samanaikaisesti. Hallitse useita karttoja ja näkymiä yhdessä projektipohjaisessa työnkulussa.

Muokkaa ja analysoi tietoja

Muokkaa ja analysoi tietoja helposti tehtävään suunniteluilla työkaluilla. Toteuta interaktiivisia 2D- ja 3D-analyysejä. Automatisoi työtä.

Jaa työsi maailmalle

Anna muidenkin tietää työsi tuloksista. Julkaise karttoja ja analyysituloksia web-palveluina tai laadukkaina tulosteina.

Asiakasesimerkki

Thailand Department of Mineral Resources


Kun kartat ovat elintärkeitä ihmishenkien pelastamiseksi

Avoin ArcGIS-paikkatietoalusta käytössäsi


Ostamalla ArcGIS Pro-lisenssin saat käyttöösi maailman tehokkaimman paikkatieto-ohjelmiston, lukuisia sovelluksia, työkaluja ja aineistoja.

ArcGIS Online
Yhdistä ihmiset, sijainnit ja datat ArcGIS Online -palvelun avulla. Hallitse sisältöjäsi pilvipalvelussa ja jaa työsi koko maailmalle verkossa, sovelluksissa ja sosiaalisessa mediassa.
Lisätietoja ArcGIS Online -palvelusta
ArcGIS Living Atlas
Paranna karttojasi paikkatietoaineistoilla ympäri maailman. Hyödynnä karttapohjat ja yhdistä niihin luotettavien lähteiden tuottamia tietoja.
Lisätietoja ArcGIS Living Atlas -palvelusta
Sovelluksia kaikille
Ota työnkulkuusi kentälle ja toimistoon ArcGIS Apps -sovellukset, niin näet miten tieto kulkee ja tuloksia syntyy.
Lisätietoja ArcGIS Apps -sovelluksista
Työkalut ohjelmistokehitykseen
Rakenna omia paikkatietosovelluksia web-, työasema- ja mobiilikäyttöön Esrin ArcGIS-ohjelmointirajapintojen (APIs) sekä sovelluskehitystyökalujen (SDKs) avulla.
Lisätietoja Esrin kehitystyökaluista

Laajennuksilla lisää toiminnallisuuksia

Oletko valmis kuulemaan lisää?