Skip to Content
ArcGIS Pro

ArcGIS Pro

Uuden sukupolven paikkatieto-ohjelmisto

ArcGIS Pro on moderni paikkatieto-ohjelmisto työasemakäyttöön. Alan teknologisena edelläkävijänä ArcGIS Pro tarjoaa sinulle tehokkaat ja kehittyneet toiminallisuudet tiedon visualisointiin, analysointiin ja hallintaan. Ammattimaiset 2D- ja 3D-toiminnallisuukset helppokäytöisessä käyttöliittymässä vievät toimintaasi askeleita eteenpäin. ArcGIS Pro on osa Esrin ArcGIS-paikkatietoalustaa ja se tukee tiedonjakoa ArcGIS Online ja ArcGIS Enterprise -ratkaisuihin.

Muuta datasi toimintaa ohjaavaksi tiedoksi

Yhdistä dataa monista eri lähteistä ja tee karttoja, jotka ovat sekä älykkäitä että tyylikkäitä. Käytä tehokkaita 2D- ja 3D-analyysityökaluja tunnistaaksesi uusia malleja ja asioiden välisiä yhteyksiä datastasi. Laita aikaansaamasi informaatio tuottamaan hyötyä ja ohjaamaan toimintaa jakamalla kartat verkossa tai mobiilisovellusten kautta organisaatiosi sisällä - tai julkisesti.

Miten ArcGIS Pro toimii?

Yhdistä useiden eri lähteiden tiedot

Yhdistä eri muodoissa olevaa ja eri lähteistä saatavia tietoja. ArcGIS Pro tukee paikkatietostandardeja ja yhteiskäyttöä.

Visualisoi tiedot

Esitä tiedot 2D:nä ja 3D:nä samanaikaisesti. Hallitse useita karttoja ja näkymiä yhdessä projektipohjaisessa työnkulussa.

Muokkaa ja analysoi tietoja

Muokkaa ja analysoi tietoja helposti tehtävään suunniteluilla työkaluilla. Toteuta interaktiivisia 2D- ja 3D-analyysejä. Automatisoi työtä.

Jaa työsi maailmalle

Anna muidenkin tietää työsi tuloksista. Julkaise karttoja ja analyysituloksia web-palveluina tai laadukkaina tulosteina.

Jutellaanko lisää?

Olet varmasti kiinnostunut näkemään, miten ratkaisumme toimii käytännössä ja mitä se kustantaa organisaatiollesi.

Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa tai kysy lisätietoja, niin kerromme sinulle kaiken, mitä päätöksentekoon tarvitset!

Asiakasesimerkki

Thailand Department of Mineral Resources

Kun kartat ovat elintärkeitä ihmishenkien pelastamiseksi

Lue lisää (engl.)

Avoin ArcGIS-paikkatietoalusta käytössäsi

Ostamalla ArcGIS Pro-lisenssin saat käyttöösi maailman tehokkaimman paikkatieto-ohjelmiston, lukuisia sovelluksia, työkaluja ja aineistoja.

ArcGIS Online

Yhdistä ihmiset, sijainnit ja datat ArcGIS Online -palvelun avulla. Hallitse sisältöjäsi pilvipalvelussa ja jaa työsi koko maailmalle verkossa, sovelluksissa ja sosiaalisessa mediassa.

Lisätietoja ArcGIS Online -palvelusta

ArcGIS Living Atlas

Paranna karttojasi paikkatietoaineistoilla ympäri maailman. Hyödynnä karttapohjat ja yhdistä niihin luotettavien lähteiden tuottamia tietoja.

Lisätietoja ArcGIS Living Atlas -palvelusta

Sovelluksia kaikille

Ota työnkulkuusi kentälle ja toimistoon ArcGIS Apps -sovellukset, niin näet miten tieto kulkee ja tuloksia syntyy.

Lisätietoja ArcGIS Apps -sovelluksista

Työkalut ohjelmistokehitykseen

Rakenna omia paikkatietosovelluksia web-, työasema- ja mobiilikäyttöön Esrin ArcGIS-ohjelmointirajapintojen (APIs) sekä sovelluskehitystyökalujen (SDKs) avulla.

Lisätietoja Esrin kehitystyökaluista

Laajennuksilla lisää toiminnallisuuksia

Oletko valmis kuulemaan lisää?

Pyydä yhteydenottoa