ArcGIS Pro on moderni paikkatieto-ohjelmisto työasemakäyttöön. Alan teknologisena edelläkävijänä ArcGIS Pro tarjoaa sinulle tehokkaat ja kehittyneet toiminallisuudet tiedon visualisointiin, analysointiin ja hallintaan. Ammattimaiset 2D- ja 3D-toiminnallisuukset helppokäytöisessä käyttöliittymässä vievät toimintaasi askeleita eteenpäin. ArcGIS Pro on osa Esrin ArcGIS-paikkatietoalustaa ja se tukee tiedonjakoa ArcGIS Online ja ArcGIS Enterprise -ratkaisuihin.

Muuta datasi toimintaa ohjaavaksi tiedoksi


Yhdistä dataa monista eri lähteistä ja tee karttoja, jotka ovat sekä älykkäitä että tyylikkäitä. Käytä tehokkaita 2D- ja 3D-analyysityökaluja tunnistaaksesi uusia malleja ja asioiden välisiä yhteyksiä datastasi. Laita aikaansaamasi informaatio tuottamaan hyötyä ja ohjaamaan toimintaa jakamalla kartat verkossa tai mobiilisovellusten kautta organisaatiosi sisällä - tai julkisesti.

Miten ArcGIS Pro toimii?

Yhdistä useiden eri lähteiden tiedot

Yhdistä eri muodoissa olevaa ja eri lähteistä saatavia tietoja. ArcGIS Pro tukee paikkatietostandardeja ja yhteiskäyttöä.

Visualisoi tiedot

Esitä tiedot 2D:nä ja 3D:nä samanaikaisesti. Hallitse useita karttoja ja näkymiä yhdessä projektipohjaisessa työnkulussa.

Muokkaa ja analysoi tietoja

Muokkaa ja analysoi tietoja helposti tehtävään suunniteluilla työkaluilla. Toteuta interaktiivisia 2D- ja 3D-analyysejä. Automatisoi työtä.

Jaa työsi maailmalle

Anna muidenkin tietää työsi tuloksista. Julkaise karttoja ja analyysituloksia web-palveluina tai laadukkaina tulosteina.

Asiakasesimerkki

Thailand Department of Mineral Resources


Kun kartat ovat elintärkeitä ihmishenkien pelastamiseksi

Lue lisää (engl.)

Avoin ArcGIS-paikkatietoalusta käytössäsi


Ostamalla ArcGIS Pro-lisenssin saat käyttöösi maailman tehokkaimman paikkatieto-ohjelmiston, lukuisia sovelluksia, työkaluja ja aineistoja.

ArcGIS Online
Yhdistä ihmiset, sijainnit ja datat ArcGIS Online -palvelun avulla. Hallitse sisältöjäsi pilvipalvelussa ja jaa työsi koko maailmalle verkossa, sovelluksissa ja sosiaalisessa mediassa.
Lisätietoja ArcGIS Online -palvelusta
ArcGIS Living Atlas
Paranna karttojasi paikkatietoaineistoilla ympäri maailman. Hyödynnä karttapohjat ja yhdistä niihin luotettavien lähteiden tuottamia tietoja.
Lisätietoja ArcGIS Living Atlas -palvelusta - opens in new window
Sovelluksia kaikille
Ota työnkulkuusi kentälle ja toimistoon ArcGIS Apps -sovellukset, niin näet miten tieto kulkee ja tuloksia syntyy.
Lisätietoja ArcGIS Apps -sovelluksista - opens in new window
Työkalut ohjelmistokehitykseen
Rakenna omia paikkatietosovelluksia web-, työasema- ja mobiilikäyttöön Esrin ArcGIS-ohjelmointirajapintojen (APIs) sekä sovelluskehitystyökalujen (SDKs) avulla.
Lisätietoja Esrin kehitystyökaluista - opens in new window

Laajennuksilla lisää toiminnallisuuksia

Oletko valmis kuulemaan lisää?