Skip to main content
ArcGIS Platform

ArcGIS Platform

Tuo karttojen ja paikkatiedon rajattomat mahdollisuudet sovelluksiisi

ArcGIS Platform tarjoaa sinulle maailman johtavan paikkatietoalustan mahdollisuudet PaaS-palveluna (Platform as a Service). Sen monipuolisten ominaisuuksien, datan ja karttatyökalujen avulla integroit sijaintitiedot helposti osaksi sovelluksia ja järjestelmiä. Voit rakentaa valitsemillasi karttakirjastoilla tai hyödyntää Esrin karttakirjastoja ja no-code -vaihtoehtoja nopeaan sovelluskehitykseen. ArcGIS Platform tarjoaa kustannustehokkaan ja joustavan paikkatietokeskeisen PaaS-ratkaisun kehittäjille ja organisaatioille, jotka haluavat tuoda paikkatiedon osaksi tuotteitaan, ratkaisujaan ja järjestelmiään. 

Rakenna ja menesty

Valitse johtava paikkatietoalusta
Laadukkaat paikkatietopalvelut, kartat & datat
Rakenna ketterillä työkaluilla
Laajat dokumentaatiot ja APIt
Pysy budjetissa
Aloita ilmaiseksi ja maksa käytön mukaan

Uudenlainen devauskokemus

ArcGIS Platformin tarjoamien tehokkaiden sijaintipalveluiden ja valitsemiesi karttakirjastojen avulla rakennat sovelluksia aivan uudella tavalla.

Rakenna sovelluksia huippuluokan toiminnallisuuksilla

Käytä korkealaatuisia paikkatietopalveluja, karttoja ja datoja, jotka saat käyttöösi joustavalla PaaS-mallilla. Rakenna valitsemallasi APIlla ja rikasta sovelluksiasi monipuolisilla toiminnallisuuksilla.

Näin ArcGIS Platform toimii

Kirjaudu sisään ilmaiseksi

Luo ilmainen kehittäjätili ArcGIS Platformiin. Saat käyttöösi laadukkaat paikkatietopalvelut, kartat, aineistot, APIt sekä paljon muita resursseja.

Rakenna ja rikasta

Rakenna innovatiivisia sovelluksia ja rikasta niitä ulkoisella datalla. Luo 2D/3D-visualisointeja, ja suorita kehittyneitä paikkatietoanalyysejä.

Maksa käytön mukaan

Miksi maksaa turhasta? Maksa ainoastaan siitä, mitä käytät. Kulutukseen pohjautuva laskutus on helppotajuinen ja budjetille ystävällinen.

Jutellaanko lisää?

Olet varmasti kiinnostunut näkemään, miten ratkaisumme toimii käytännössä ja mitä se kustantaa organisaatiollesi.

Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa tai kysy lisätietoja, niin kerromme sinulle kaiken, mitä päätöksentekoon tarvitset!

He luottavat meihin globaalisti

Previous
Next

Menestystarina

Maailman johtava paikkatietoalusta

ArcGIS Platform on uusi PaaS-palvelu, joka tarjoaa saumattoman pääsyn karttoihin, paikkatietopalveluihin ja aineistoihin.

Lue lisää ArcGIS Platformista

Haluatko kokeilla ArcGIS Platformia?

Aloita käyttö ilmaiseksi

Tai ota yhteyttä meihin ja aloitetaan käyttö yhdessä