ArcGIS Platform tarjoaa sinulle maailman johtavan paikkatietoalustan mahdollisuudet PaaS-palveluna (Platform as a Service). Sen monipuolisten ominaisuuksien, datan ja karttatyökalujen avulla integroit sijaintitiedot helposti osaksi sovelluksia ja järjestelmiä. Voit rakentaa valitsemillasi karttakirjastoilla tai hyödyntää Esrin karttakirjastoja ja no-code -vaihtoehtoja nopeaan sovelluskehitykseen. ArcGIS Platform tarjoaa kustannustehokkaan ja joustavan paikkatietokeskeisen PaaS-ratkaisun kehittäjille ja organisaatioille, jotka haluavat tuoda paikkatiedon osaksi tuotteitaan, ratkaisujaan ja järjestelmiään. 

Rakenna ja menesty
Valitse johtava paikkatietoalusta

Laadukkaat paikkatietopalvelut, kartat & datat
Rakenna ketterillä työkaluilla

Laajat dokumentaatiot ja APIt
Pysy budjetissa

Aloita ilmaiseksi ja maksa käytön mukaan

Uudenlainen devauskokemus


ArcGIS Platformin tarjoamien tehokkaiden sijaintipalveluiden ja valitsemiesi karttakirjastojen avulla rakennat sovelluksia aivan uudella tavalla.

0:00

Rakenna sovelluksia huippuluokan toiminnallisuuksilla


Käytä korkealaatuisia paikkatietopalveluja, karttoja ja datoja, jotka saat käyttöösi joustavalla PaaS-mallilla. Rakenna valitsemallasi APIlla ja rikasta sovelluksiasi monipuolisilla toiminnallisuuksilla.

Näin ArcGIS Platform toimii

Kirjaudu sisään ilmaiseksi

Luo ilmainen kehittäjätili ArcGIS Platformiin. Saat käyttöösi laadukkaat paikkatietopalvelut, kartat, aineistot, APIt sekä paljon muita resursseja.

Rakenna ja rikasta

Rakenna innovatiivisia sovelluksia ja rikasta niitä ulkoisella datalla. Luo 2D/3D-visualisointeja, ja suorita kehittyneitä paikkatietoanalyysejä.

Maksa käytön mukaan

Miksi maksaa turhasta? Maksa ainoastaan siitä, mitä käytät. Kulutukseen pohjautuva laskutus on helppotajuinen ja budjetille ystävällinen.

He luottavat meihin globaalisti

Näytä enemmän

Menestystarina

Maailman johtava paikkatietoalusta


ArcGIS Platform on uusi PaaS-palvelu, joka tarjoaa saumattoman pääsyn karttoihin, paikkatietopalveluihin ja aineistoihin.

Haluatko kokeilla ArcGIS Platformia?

Tai ota yhteyttä meihin ja aloitetaan käyttö yhdessä