Yhdistä ihmisiä, sijainteja ja aineistoa käyttämällä ArcGIS Onlinen avulla luotuja karttoja. Käytä älykkäitä aineistoon perustuvia tyylejä ja intuitiivisia analyysityökaluja älykkäiden sijaintietojen toimittamiseen. Jaa tietojasi kaikkien tai tiettyjen ryhmien kanssa.

ArcGIS Onlinen ominaisuuksien hyödyntäminen

Hyödynnä ArcGIS Onlinen monipuolia ominaisuuksia
Show More

Suunniteltu menestymistä varten

Pilvipohjainen


Koska ArcGIS Online on SaaS (Software-as-a-Service) -palvelu, sitä voidaan käyttää milloin ja missä tahansa. Kartat ovat skaalautuvia, joten sadat tai jopa miljoonat ihmiset voivat käyttää niitä samanaikaisesti. Esri huolehtii ohjelmiston päivityksistä ja ylläpidosta, joten voit itse keskittyä vain työskentelyyn.

Turvallinen ja yksityinen


Myös säädellyimmät toimialat luottavat ArcGIS Onlineen, jolle myönnetään jatkuvasti suojaus- ja tietosuojasertifikaatteja. Se on joustava, vikasietoinen ja rakennettu alusta asti turvallisuus huomioiden.

Valmis yrityskäyttöön


ArcGIS Online vastaa suojaukselle, todennukselle ja tietosuojalle asetettuihin IT-vaatimuksiin. Se tuottaa sisäänkirjautumiseen liittyviä raportteja ja muita kehittyneitä raportteja organisaation toimintojen seuraamista varten. Voit myös integroida yrityksesi todennusjärjestelmän.

Tee töitä saumattomasti


ArcGIS Online on täydellinen kartoitus- ja analyysiratkaisu. Voit käyttää sitä yksin tai käsitellä töitäsi laajemmin muissa ArcGIS-tuotteissa. Voit jakaa työsi ja integroida sen ArcGISissa.

Kenttätyö

Kenttätyö

Kerää tietoa, navigoi, koordinoi ja seuraa projekteja erilaisten ArcGIS-tuotteiden avulla.

Opi lisää kenttätyöstä (eng.)
Sovellukset

Sovellukset

Varmista, että jokaisella organisaatioosi kuuluvalla on työnkulkukohtaiset ArcGis-sovellukset.

Etsi tarvitsemiasi ArcGIS-sovelluksia (eng.)
Tieto ja kartat

Tieto ja kartat

Valitse ArcGISin Living Atlas of the World -maailmankartaston sisältämästä yleisten maantieteellisten tietojen ja karttojen kokoelmasta.

Tutustu ArcGIS Living Atlas -maailmankartastoon

Menestystarina

Kiinteistönvälitys


The Shopping Center Group luottaa ArcGISiin ajantasaisten markkina-analyysien tekemisessä.

Haluatko kokeilla ArcGIS Onlinea?

Ilmainen kokeiluversio

Oletko valmis kuulemaan lisää?

Pyydä yhteydenottoa