Skip to main content
ArcGIS IPS

ArcGIS IPS

Sisätilapaikannusjärjestelmä

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Paikanna reaaliaikaisesti myös sisätiloissa

ArcGIS IPS on sisätilapaikannusjärjestelmä, joka tarjoaa reaaliaikaisen näkyvyyden ihmisten, tavaroiden ja laitteiden sijaintiin sisätiloissa. GPS:n tapaan se osoittaa sijainnin sinisenä pisteenä kartalla ja auttaa käyttäjiä liikkumaan kohti määränpäätään. Reaaliaikainen sisänavigointi, sijainnin jakaminen ja sijainnin seuranta hoituvat ArcGIS IPS -sisätilapaikannusjärjestelmässä tai niillä voidaan täydentää organisaatioilla jo olemassa olevia järjestelmiä. Sisätilapaikannus ja analytiikka tukevat tiedolla johtamisessa ja auttavat organisaatiotasi parantamaan turvallisuutta, asiakaspalvelua ja tehokkutta. 

Hyödynnä sisätilapaikannusta

Toimiva sisätilapaikannus kertoo seurattavien kohteiden sijainnin, tehostaa toimintaa ja auttaa perille.

ArcGIS Indoors -sisätilapaikkatietojärjestelmä on tietokoneen, tabletin ja älypuhelimen näytöllä.
Previous
Next

Näin ArcGIS IPS toimii

ArcGIS IPS sisäpaikannusjärjestelmä toimii mobiililaitteissa

Ota ArcGIS IPS käyttöön sovelluksessasi

Ota ArcGIS IPS osaksi ArcGIS Indoors -sisätilapaikkatietojärjestelmää tai sovellusta, joka hyödyntää ArcGIS Runtime SDK -sovelluskehitysteknologiaa.

Hyödynnä sisäpaikannuksen mahdollisuudet

Ota käyttöön reaaliaikainen sisäpaikannus-, navigointi- sekä sijainninseuranta ja hyödynnä sijainnin osoittaman sinisen pisteen mahdollisuudet.

Jaa ominaisuus kävijöille ja vierailijoille

Anna työntekijöiden optimoida toimintaa, työvoiman hallintaa ja turvallisuutta kiinteistön sisällä ja luo vierailijoille ainutlaatuinen kokemus.

Luo toimivia työnkulkuja

Sijaintitietojen avulla tunnistat toiminnan haasteet, kohdistat resurssit tehokkaammin ja hallitse tiloja sekä toimintoja.

Sisätilanavigointi ja reittiohje

Löydä määräänpääsi sekä etsimäsi ihmiset, tavarat ja laitteet. Sininen piste osoittaa nykyisen sijaintisi ja kartalta näet mitä ympärilläsi on.

Reaaliaikainen sisätilapaikannus ja reittihaku

Sijainnin jakaminen

Tehosta yhteistyötä ja jaa ajantasainen tieto sijainnistasi kollegoillesi ja esimiehellesi. 

Jaa sijaintisi muille

Paikanna sisätiloissa

Tiedä, missä työtekijät ovat, ja anna heille mahdollisuus tallentaa tiedot liikkumisesta. Näin parannat yhteistyötä, tehtävien hallintaa ja turvallisuutta.

Tietokoneen näyttö, jossa kartta rakennuksen sisätiloista.

Tallenna sijaintitieto

Suvoita huolto- ja kunnossapitotehtäviä ja anna työntekijöiden raportoida huolto- ja kunnossapitotehtävät sekä niiden tarve tarkoilla sijaintitiedoilla.  

Kunnossapitotyöntekijä kirjaa tehtävän ja merkitsee sen sijainnin.

Analytiikka

Analysoi ja tutki sisätiloista kerättyjä tietoja, niin tiedät, miten voit optimoida resurssien allokoinnin, työprosessit ja tilankäytön.

Näytöllä sisätilapaikannusohjelmiston näkymä, jossa lämpökartta ja taulukko.

ArcGIS IPS -sisätilapaikannusjärjestelmä

Sisätiloihin suunniteltua ArcGIS Indoors paikkatieto- ja tilanhallintajärjestelmää voi rikastaa yhdistämällä kokonaisuuteen ArcGIS IPS -ratkaisun. ArcGIS IPS -sisätilapaikannusjärjestelmän kyvykkyyksiä voi hyödyntää myös erilaisissa sovelluksissa, joita ArcGIS Runtime SDK  -sovelluskehitysteknologialla voidaan rakentaa.

ArcGIS IPS Setup -mobiilisovellus auttaa sisäpaikannusjärjetelmän käyttöönotossa. Sen avulla voidaan kerätä Bluetooth Low Energy (BLE) -majakoiden radiosignaaleja rakennusten sisällä ja näin arvioida  sisäpaikannusjärjestelmän kattavuutta. Peittoa voidaan parantaa asentamalla uusia majakoita katvealueille. 

ArcGIS Pro -paikkatieto-ohjelmiston ArcGIS IPS -geoprosessointityökaluilla sisäpaikannusympäristöstä luodaan malli, jota hyödynnetään sisätilakartoissa ja sovelluksissa. 

A light blue graphic of a large cloud icon being pointed to and away from by smaller icons that include Esri products, a mobile phone, coding, and maps

ArcGIS IPS integraatiot

ArcGIS IPS on saatavilla ArcGIS Indoors ja ArcGIS Runtime SDK käyttäjille. Siihen sisältyy ArcGIS IPS Setup -mobiilisovellus ja ArcGIS IPS -geoprosessointityökalut ArcGIS Pro paikkatieto-ohjelmistolle.

ArcGIS Indoors

ArcGIS Indoors

ArcGIS Indoors kattava paikkatietojärjestelmä älykkääseen kiinteistönhallintaan.

ArcGIS Indoors
ArcGIS Runtime

ArcGIS Runtime

Kehittäjäteknologia ArcGIS Runtime paikkatietoa hyödyntävien sovellusten tekoon.

ArcGIS Runtime

Lisätietoja

Tutustu käytännönläheisiin ohjeisiin ja oppaisiin.

Previous
Next

Miksi valita Esrin ArcGIS IPS

Esrin tarjoama sisätilapaikannusjärjestelmä on tarkka ja vakaa. Se  yhdistää Bluetooth Low Energy (BLE) -tekniikan anturit älykkääseen algoritmiin.
  • Mobiiliyhteensopiva - Aina käyttäjien ulottuvilla – Käyttäjät tarvitsevat sisätilapaikannukseen vain mobiililaitteen. 
  • Teknologiariippumaton - Mukana huippuluokan BLE-tekniikka ja WiFi-tuki. Palveluntajoaja riippumaton. 
  • Saumattomat siirtymät - Sujuva navigointikokemus myös siirryttäessä ulkoa rakennuksen sisälle ja päinvastoin. 
  • Yhtenäinen ratkaisukokonaisuus - Kokonaisvaltainen ratkaisukokonaisuus, joka tarjoaa sisäkartat, sisäpaikannuksen, ArcGIS-paikkatietojärjestelmän ja monipuoliset mobiilisovellukset samassa paketissa. 
  • Toimii eri alustoilla - Suunniteltu toimimaan johtavissa iOS- ja Android -mobiilikäyttöjärjestelmissä. 
Tietokoneen, tabletin ja matkapuhelimen näytöllä sisätilakartta