Skip to Content
ArcGIS Insights

ArcGIS Insights

Paikkatietonalytiikalla oikeita päätöksiä ja oikein kohdistettuja toimenpiteitä

ArcGIS Insights on analysointiohjelmisto, mikä yhdistää paikkatietoanalytiikan, avoimen datatieteen ja liiketoimintakriittiset tiedot. Sen avulla saat vastauksia kysymyksiin, joita et edes osannut kysyä ennen tietojen analysointia. Yhdistä tiedot, analysoi ja jaa havaintosi − helppokäyttöinen ohjelmisto mahdollistaa analytiikan hyödyntämisen aina aloittelijoista pro-tason käyttäjiin läpi organisaation.

Tiedon analysointi tehty helpoksi


Tutki tietoja edistyneen analytiikan avulla. Tee alueellisia, tilastollisia tai ennustavia analyysejä. Intuitiivinen käyttöliittymä auttaa sinua suorittamaan analysoinnin. Mullista päätöksenteko visuaalisilla dashboardeilla ja löydä uudet mahdollisuudet paikkatiedon avulla.

Yhdistä ja analysoi tiedot

Käytätkö useita työkaluja yhden asian suorittamiseen? Hyödynnä intuitiivista, visuaalista analysointityökalua, joka yhdistää paikkatiedon ja liiketoimintakriittiset tiedot. ArcGIS Insightsissa yhdistät eri muodoissa olevat ja eri lähteistä saatavat tiedot hetkessä.

GIF-muotoinen visualisointi, missä yhdistetään tietoa

Visualisoi ja ymmärrä, näe pintaa syvemmälle

Muunna monimutkaiset data joukot helposti ymmärrettäviksi kokonaisuuksiksi. Käytä erilaisia analysointitekniikoita nähdäksesi tietojen taakse kätkeytyvät toistuvat mallit, poikkeamat ja syy-seuraussuhteet.

GIF-muotoinen visualisointi, missä data muuttuu visualisoinniksi

Sijoita arvot ja asiat kartalle ja analysoi

Sijoita arvot ja asiat sijaintitiedon avulla kartalle. Lisää niin monta karttakerrosta kuin tarve vaatii. Hyödynnä edistynyttä paikkatietoteknologiaa ja löydä kolmella napsautuksella esimerkiksi lähimmät sijainnit uusille toimipisteille tai lyhyimmät ajoajat.

GIF-muotoinen visualisointi, missä data laitetaan kartalle

Rikasta tietoja

Rikasta tietoja Esrin demografisilla, psykografisilla ja sosioekonomisilla tiedoilla. Hyödynnä maailman suurinta käyttövalmiiden maantieteellisten sisältöjen tietokokoelmaa yli 130 maasta.

Kuvituskuva, missä on data visualisoitu kartalle ja graafeihin

Raportit antavat ajantasaisen tilannekuvan

Luo näyttäviä ja informatiivisia raportteja. Hyödynnä kuvia, videoita, tekstiä, linkkejä organisaatiosi brändivaatimuksia noudattaen. Automatisoimalla työnkulkuja muodostat toistettavia prosesseja ja varmistat, että organisaatiollasi sekä muilla sidosryhmilläsi on aina käytettävissä ajantasaiset raportit.

Kuvituskuva raportista

Jutellaanko lisää?

Olet varmasti kiinnostunut näkemään, miten ratkaisumme toimii käytännössä ja mitä se kustantaa organisaatiollesi.

Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa tai kysy lisätietoja, niin kerromme sinulle kaiken, mitä päätöksentekoon tarvitset!

Näin ArcGIS Insights toimii

Previous
Next

CASE-ESIMERKKI

Data-analyysi Susquehanna Riverin entisöinnissä

Conservation Innovation Center hyödyntää data-analyysiä kohdistaakseen toimenpiteet niille alueille, joiden kunnostamisella on suurin vaikutus veden laatuun.

Lue lisää

Avoin ArcGIS-paikkatietoalusta käytössäsi

ArcGIS Insights hyödyntää ArcGIS-alustan voimaa tarjoten sinulle joustavia toteutus- ja käyttöönottovaihtoehtoja. Valitse ratkaisu, joka sopii sinun organisaatiosi tarpeisiin.

Ota käyttöön SaaS (Software-as-a-Service) -palveluna

Ota Insight käyttöön heti. Käytä aina uusinta tekniikkaa missä ja milloin tahansa valitsemallasi laitteella.

Ota käyttöön organisaation IT-ympäristössä

Ota ArcGIS Insights organisaatiosi käyttöön omassa IT-ympäristössä tai palomuurin takana.

Ota käyttöön pöytäkoneella

Täydennä SaaS-palveluna tai organisaatiosi IT-ympäristössä tapahtuvaa käyttöönottoa Windows- tai Mac-koneeseen asennettavalla Insightsilla.

Pyydä demo