Skip to main content
ArcGIS Indoors

ArcGIS Indoors

Älykkääseen sisätilapaikannukseen ja tilanhallintaan

Ota yhteyttä ja kysy lisää
Moderni vihreiden pensaiden ympäröimä toimistorakennus, jonka päälle on lisätty sijaintia kuvaavia pointereita, sisätilakartta sekä valokuvia toimistosta ja palosammuttimesta

ArcGIS Indoors on sisätiloihin suunniteltu paikkatietojärjestelmä, jolla rakennuksista sekä niiden sisällä olevista koneista ja laitteista kerättyjä tietoja voidaan katsella, visualisoida, hallita, analysoida ja jakaa. ArcGIS Indoors -ratkaisun avulla rakennusten CAD- ja BIM-pohjaiset piirrokset muunnetaan älykkäiksi tietomalleiksi, joita voidaan käyttää kiinteistön ja omaisuuden hallintaan, kunnossapitoon, tilasuunnitteluun, analytiikkaan, sisätilapaikannukseen ja navigointiin. 2D- ja 3D-sisätilakartat luovat näkymän ympäristöön ja sujuvoittavat siellä liikkumista.

Luo, muokkaa, hallitse ja jaa sisätilatietoa

Karttojen, sovellusten ja tilannekuvien avulla tuet sisätiloissa tapahtuvia toimintoja ja varmistat turvallisen toimintaympäristön.

ArcGIS Indoors -sisätilapaikkatietojärjestelmä on tietokoneen, tabletin ja älypuhelimen näytöllä.
Previous
Next

Jutellaanko lisää?

Olet varmasti kiinnostunut näkemään, miten ratkaisumme toimii käytännössä ja mitä se kustantaa organisaatiollesi.

Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa tai kysy lisätietoja, niin kerromme sinulle kaiken, mitä päätöksentekoon tarvitset!

Näin ArcGIS Indoors tukee organisaatiotasi

Näyttö, mikä on katkoviivoin yhdistetty kannettaviin koneisiin ja padiin. Näytöillä näkyy ArcGIS Indoors -karttanäkymät.

Jaa tietoa interaktiivisilla kartoilla

Käyttäjäroolin käyttöoikeus sisätilakarttaan ja siihen liittyviin tietoihin varmistaa oikeille tahoille pääsyn oikeaan tietoon oikeaan aikaan.

Osoita tilat ja resurssit

Sujuvoita liikkumista tarjoamalla 2D- ja 3D-sisätilakartat organisaatiollesi ja näytä missä tilat, laitteet ja koneet sijaitsevat.

Seuraa reaaliaikaisesti

Visualisoi, seuraa sekä hallitse tiloja ja muuta omaisuutta erilaisten tilannekuvanäkymien avulla. Tutki, analysoi ja raportoi tilojen toimintaa.

Maksimoi tilojen hyödyntäminen

Tehoton tilanjako vaikuttaa suoraan organisaation taloudelliseen tulokseen. ArcGIS Indoors -ratkaisun avulla organisaatiot voivat suunnitella, hallita ja jakaa käytössä olevat tilat siten, että ne tukevat työpaikan toimintaa, viestintää ja tuottavuutta. 

Kokoushuoneiden ja muiden yhteisten tilojen koordinointi onnistuu ArcGIS Indoors -ratkaisun avulla, olipa kyse organisaation omista tiloista tai toimistohotellista.

Tietokoneen näyttö, jossa näkymä ArcGIS Indoors -ratkaisuun. Näkymässä digitaalinen kartta, joka kuvaa tilojen käyttöastetta. Tiedot ovat nähtävissä myös taulukkoina ja graafeina.

Seuraa omaisuutta reaaliaikaisesti

Laitteiden ja muun omaisuuden paikantaminen reaaliaikaisesti edistää niihin kohdistuvien huolto- ja korjaustoimenpiteiden suunnittelua ja organisointia. Integroimalla IoT-järjestelmän osaksi  ArcGIS Indoors -ratkaisua voit tunnistaa omaisuuden olosuhteisiin liittyviä tietoja ja arvioida niiden tilaa. 

Seuraamalla liikkuvan henkilöstön sijaintia voit valvoa työnsuorittamista ja parantaa työturvallisuutta. 

Tabletti, jossa näkyy ArcGIS Indoors Security Monitoring Dashboard kahdella sisäkartalla, digitaalinen muunnos kamerakuvasta ja reaaliaikainen kuva parkkipaikasta.

Vika- ja häiriötilanteiden raportointi

Vika- ja häiriötilanteiden raportointi on tärkeää, jotta niihin voidaan reagoida, menettelytapoja parantaa ja estää häiriön uusiutuminen.

ArcGIS Indoors -ratkaisun avulla työntekijät voivat ilmoittaa kiinteistöön ja sen laitteisiin sekä muuhun omaisuuteen liittyvistä ongelmista, vaurioista tai puutteista.

Henkilö katselee kopiokoneen edessä ArcGIS Indoors -ratkaisun näkymään mobiililaitteella

Menestystarina

Raleigh Water

Raleigh Water tuottaa ArcGIS Indoors -ohjelmalla 2D- ja 3D-näkymiä sisätiloista ja mahdollistaa omaisuuden nopean paikannuksen.

Tutustu käyttötapaukseen