Skip to main content
ArcGIS Hub

ArcGIS Hub

Osallista yhteisösi ja mahdollista yhteistyö aivan uudella tavalla

ArcGIS Hub on kaupunkien ja kuntien sidosryhmien sitouttamiseen suunniteltu digitaalinen alusta, joka yhdistää ihmiset, työkalut ja tiedot sekä mahdollistaa aidon yhteistoiminnan aloitteiden työstämiseksi ja toteuttamiseksi. Julkiset organisaatiot kokoon katsomatta − mukaan lukien valtion virastot, voittoa tavoittelemattomat järjestöt ja yliopistot − voivat maksimoida sidosryhmien sitoutumisen paremman viestinnän, yhteistyön ja tiedon jakamisen myötä. ArcGIS Hubin avulla organisaatiot voivat saada enemmän irti käytettävissään olevasta tiedosta ja teknologiasta, työskennellä yhdessä sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa, seurata aloitteiden edistymistä, parantaa tuloksia ja yhteisöllisyyttä sekä luoda elinvoimaisen kunnan.

ArcGIS Hubin perustoiminnallisuudet (Basic-lisenssi) sisältyvät ArcGIS Online -pilvipalveluun käsittäen aineiston jakamiseen sekä sivuston luontiin liittyvät toiminnot. Jos kaipaat lisäominaisuuksia ja -toimintoja erilaisten tiimien kanssa työskentelyyn, saat ne hankkimalla ArcGIS Hub Premium -lisenssin. 

Jaa avointa dataa

Tieto on elintärkeää tehtäessä päätöksiä. Etsitpä sitten tietoja tulevasta asuinalueestasi, sinua kiinnostavista kaupunkiprojekteista tai uuden yrityksen perustamista varten, ovat kurantit tiedot kaiken A ja O. ArcGIS Hubin avulla julkiset organisaatiot voivat jakaa viranomaistietonsa, jotta niiden sidosryhmät voivat tehdä parempia päätöksiä.

Luo rajaton määrä verkkosivuja

Luo niin monta verkkosivustoa ja -sivua kuin haluat. Koodaustaitoja et tarvitse. Sivut rakentuvat helposti drag and drop -toiminnolla, ja sivuston visuaalisen ilmeen voit rakentaa brändin mukaiseksi. Tämän helpommaksi tiedon, karttojen ja sovelluksien jakaminen ei voi enää muuttua.

Järjestele aloitteet

Tiedon jakaminen on ensimmäinen askel kohti tehokasta yhteisötoimintaa. Anna tiedolle merkitys järjestämällä aloitteet ja avoin data organisaatiosi prioriteettien mukaisesti. Mistä tahansa asiasta, tehtävästä tai projektista voi syntyä Hubissa uusi aloite.

Mahdollista yhteistyö

ArcGIS Hubin avulla luot helposti erilaisia verkkoryhmiä organisaatiosi henkilöstöstä, ulkoisista sidosryhmistä tai molemmista. Osallistamalla sidosryhmäsi jäsenet mukaan yhteistyöhön parannat samalla henkilöstösi kykyä ratkaista ongelmia.

Inspiroi toimintaan

Aloitteiden ympärillä tehtävä tiivis yhteistyö ja aktiivinen osallistaminen voivat edistää sidosryhmiesi sitoutumista huomattavasti. Tietojen esittäminen selkeästi kaavioiden, karttojen ja tarinoiden avulla auttaa ymmärtämään yhteisiä tavoitteita ja kannustaa toimintaan.

Hyödynnä koko järjestelmä

Toisin kuin muut ratkaisut, ArcGIS Hub sisältää kaiken, mitä tarvitset - myös integroidun tapahtumahallinnan, kyselytyökalut ja paljon muuta. Kaikki Hubissa tuotettu tieto ja muut aikaansaannokset ovat myös organisaatiosi operatiivisten järjestelmien hyödynnettävissä.

Jutellaanko lisää?

Olet varmasti kiinnostunut näkemään, miten ratkaisumme toimii käytännössä ja mitä se kustantaa organisaatiollesi.

Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa tai kysy lisätietoja, niin kerromme sinulle kaiken, mitä päätöksentekoon tarvitset!

Asiakasesimerkki

Parempaa päätöksentekoa & palvelua

Bramptonin kaupunki Kanadassa rakensi ArcGIS Hubin avulla palvelun, missä kuka tahansa voi hyödyntää, analysoida ja ladata kaupunkiin liittyvää dataa.

ArcGIS Hub -alustan toiminnallisuudet

ArcGIS Hub toimii siltana organisaatiosi ja sidosryhmiesi välillä. Organisaatiosi paikkatiedon parissa tekemä työ auttaa kaikkia yhteisösi jäseniä sidosryhmien välisessä yhteistyössä ja hankkeiden edistämisessä.

Kartat ja sovellukset

Tee tiedon visualisoinnista helppoa ja mahdollista tehokas viestintä esimerkiksi päätöksistä, aloitteista ja tuloksista.

 • Informatiiviset kaaviot

 • Interaktiiviset kartat

 • Kerronnalliset tarinakartat

 • Dashboardit

 • Tietopohjaiset mikrosivustot

Yhteistyöalusta

Sitouta organisaatiosi jäsenet sekä sidosryhmät tekemään sujuvaa yhteistyötä yli organisaatio- ja ekosysteemirajojen.

 • Paikalliset yritykset

 • Yliopistot

 • Järjestöt

 • Startupit

 • Tutkijat

Kerää & tallenna data

Aktivoi ArcGIS Hubin käyttäjiä osallistumaan tarvitsemasi tiedon keräämiseen digitaalisessa muodossa.

 • Aloitteisiin liittyvät kyselyt

 • Kehitysehdotukset

 • Sidosryhmien tapahtumat ja tapaamiset

Työkalut innovointiin

Varmista, että yhteisöäsi koskeva avoin tieto on helposti kaikkien sen jäsenten löydettävissä ja käytettävissä.

 • Kansalaiskehittäjät

 • Vapaaehtoiset

 • Opiskelijat

 • Avoimen lähdekoodin yhteisöt

Ole organisaatiosi innovaatiojohtaja!

Jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin katsotaan yhdessä, miten voit lisätä yhteisösi sitoutumista ja vaikuttamismahdollisuuksia ArcGIS Hubin avulla.