Skip to Content

Toiminnallisuudet


Aloitteet ja hankkeet

Osallista ja tee yhteistyötä yhteisösi kanssa aivan uudella tavalla! Tunnista yhteisöllesi tärkeät aloitteet ja kehityshankkeet, kuten esimerkiksi liikkumistapojen lisääminen tai keskusta-alueen elävöittäminen. Hallitse kehityskohteisiin ja hankkeisiin liittyvää sisältöä ArcGIS Hubin avulla ja jaa näihin liittyvää dataa niin asukkaiden, yhteistyökumppanien kuin muiden sidosryhmien hyödynnettäväksi.

Paljon ihmisiä ylittämässä suojatietä vilkkaassa kaupungissa.
Previous
Next

Avoin data

Aineiston jakaminen on tärkeä ensimmäinen vaihe rakennettaessa sellaista hubia, joka yhdistää yhteisönsä kehittämisestä kiinnostuneet ihmiset toisiinsa. Jaa viranomaislähteistä peräisin oleva avoin datasi niin päätöksentekijöiden, henkilökunnan kuin asukkaiden ja muiden sidosryhmien saataville sekä helposti käytettäväksi..

Miehen kädet pitelevät tablettia, jonka näytöllä näkyy erilaisia kaavioita ja mittareita.
Previous
Next

Hub-sovellukset

ArcGIS Hub sisältää joukon valmiita, helposti määritettäviä sovelluksia ja työkaluja, jotka tarjoavat paljon mahdollisuuksia yhteisön osallistamiseen ja sitouttamiseen vaivattomasti.

Nainen katsoo tietokoneen pöytänäytöltä karttaa, jonka päällä on kyselylomakeikkuna..
Previous
Next

Tapahtumat

ArcGIS Hubin avulla voit luoda monenlaisia tapahtumia, esimerkiksi kaupungintalolla järjestettävän kokouksen, hackathon-tapahtuman tai avoimen kokoontumisen. Organisoi yhteisöhankkeeseen liittyvät sisällöt, ihmiset ja toimintakehotteet yhteen. 

Ihmiset istuvat salissa selkä kameraan päin, edessä lavalla puhuja.
Previous
Next

Yhteisön osallistujat ja yhteistyökumppanit

Kannusta yhteisöäsi osallistumaan yhteiseen tekemiseen. ArcGIS Hub on kaksisuuntainen alusta, jonka avulla organisaatiot voivat tehdä yhteistyötä sidosryhmiensä kanssa erilaisissa projekteissa ja hankkeissa.

Vapaaehtoistyöntekijät purkavat pahvilaatikoita pakettiautosta.
Previous
Next

Hanketiimin hallinta

Muodosta hanketiimejä eri kehityshankkeiden ympärille ja hallinnoi, ketkä voivat analysoida tai tuottaa hankkeeseen liittyvää aineistoa.

Kaksi miestä ja kaksi naista katsovat yhdessä samaa tablettia.
Previous
Next

Yhteisön sitoutumisen seuranta

Havainnollisten dashboard-näkymien kautta saatava reaaliaikainen analytiikka auttaa mittaamaan ja seuraamaan, miten hyvin tavoitat ja sitoutat yhteisöäsi, ja tämän avulla voit jatkuvasti kehittää toimintaasi.

Kannettavan tietokoneen näytöllä graafeja ja lukuja.
Previous
Next

Ole organisaatiosi innovaatiojohtaja!

Jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin katsotaan yhdessä, miten voit lisätä yhteisösi sitoutumista ja vaikuttamismahdollisuuksia ArcGIS Hubin avulla.