Skip to Content

ArcGIS Hub on kaupunkien ja kuntien sidosryhmien sitouttamiseen suunniteltu digitaalinen alusta, joka yhdistää ihmiset, aloitteet ja tiedot eri lähteistä. Julkiset organisaatiot kokoon katsomatta, mukaan lukien valtion virastot, voittoa tavoittelemattomat järjestöt ja yliopistot, voivat maksimoida sidosryhmien sitoutumisen paremman viestinnän, yhteistyön ja tiedon jakamisen myötä. ArcGIS Hubin avulla organisaatiot voivat hyödyntää olemassa olevia tietojaan ja teknologiaansa, työskennellä yhdessä sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa, seurata aloitteiden edistymistä, parantaa tuloksia ja luoda elinvoimaisen kunnan.

Miten ArcGIS Hub toimii?

Jaa tietoa


Tieto on valtaa päätöksenteossa. Tutkitpa sitten tietoja tulevasta asuinalueestasi, sinua kiinnostavasta kaupunkiprojektista tai uuden yrityksesi sijaintia ovat kurantit tiedot kaiken A ja O. ArcGIS Hubin avulla organisaatiot voivat jakaa tietonsa, jotta sidosryhmät voivat tehdä parempia päätöksiä.

Luo rajaton määrä verkkosivuja


Luo niin monta verkkosivustoa ja -sivua kuin tarvitset. Koodaustaitoja et tarvitse. Sivut rakentuvat helposti drag and drop -toiminnolla ja visuaalisenilmeen voit rakentaa brändin mukaiseksi. Tämän helpommaksi tietojen, karttojen ja sovelluksien jakaminen ei voi enää muuttua.

Järjestele aloitteet


Tiedon jakaminen on ensimmäinen askel kohti tehokasta sidosryhmätoimintaa. Anna tiedoillesi merkitys, linjaa ne organisaatiosi prioriteettien kanssa ja järjestele aloitteet näiden ympärille. Mistä tahansa asiasta, tehtävästä tai projektista voi syntyä Hubissa uusi aloite.

Mahdollista yhteistyö


ArcGIS Hubin avulla luot helposti erilaisia verkkoryhmiä organisaatiosi henkilöstöstä, ulkoisista sidosryhmistä tai molemmista. Osallistamalla sidosryhmäsi jäsenet mukaan yhteistyöhön parannat samalla henkilöstösi kykyä ratkaista ongelmia.

Inspiroi toimintaan


Aloitteiden ympärillä tehtävä tiivis yhteistyö ja aktiivinen osallistaminen voivat edistää sidosryhmiesi sitoutumista huomattavasti. Tietojen esittäminen selkeästi kaavioiden, karttojen ja tarinoiden avulla auttaa ymmärtämään yhteisiä tavoitteita ja kannustaa toimintaan.

Benefit from a full system


ArcGIS Hub leverages Esri Geospatial Cloud. Unlike other solutions that require piecing tools together, ArcGIS Hub comes with everything you'll need: integrated event management, surveys, and more. Work done in your hub also feeds directly back into your organization's operational systems.

0:00

Asiakasesimerkki

Parempaa päätöksentekoa & palvelua


Brampton, Kanadassa rakensi ArcGIS Hubin avulla paikan, mistä kuka tahansa voi hyödyntää, analysoida ja ladata kaupunkiin liittyvää dataa.

ArcGIS Hub -sovelluksen toiminnallisuudet


ArcGIS Hub toimii siltana organisaatiosi ja sidosryhmiesi välillä. Organisaatiosi tekemä GIS-työ auttaa kaikkia yhteisösi jäseniä, sidosryhmien välisessä yhteistyössä ja hankkeiden edistämisessä.

Kartat ja sovellukset

Tee tiedon visualisoinnista helppoa ja mahdollista tehokkaampi viestintä tehdyistä päätöksistä, tuloksista ja aloitteista.

Informatiiviset kaaviot

Interaktiiviset kartat

Kerronnalliset tarinakartat

Dashboardit

Tietoonpohjautuvat mikrosivustot

Yhteistyöalusta

Sitouta sidosryhmät ja organisaation jäsenet ArcGIS Hubia käyttäen. Tee yhteistyöstä sujuvaa yli organisaatio- ja ekosysteemirajojen.

Paikalliset yritykset

Yliopistot

Järjestöt

Startupit

Tutkijat

Kerää & tallenna data

Aktivoi ArcGIS Hubin käyttäjiä osallistumaan tarvitsemasi tiedon keräämiseen digitaalisessa muodossa.

Aloitteisiin liittyvät kyselyt

Kehitysehdotukset

Sidosryhmien tapahtumat ja tapaamiset

Työkalut innovointiin

Tee tiedon löytämisestä ja käyttämisestä helppoa. Varmista, että tieto on tasapuolisesti käytettävissä kaikkien yhteisösi jäsenten kesken.

Kansalaiskehittäjät

Vapaaehtoiset

Opiskelijat

Avoimen lähdekoodin yhteisöt

Ole organisaatiosi innovaatiojohtaja!

Ota yhteyttä meihin ja katsotaan, miten voit lisätä yhteisösi sitoutumista ja vaikuttamismahdollisuuksia ArcGIS Hubin avulla.