ArcGIS GeoBIM

ArcGIS GeoBIM

Varmista hankkeiden sujuvuus suunnittelusta toteutukseen

Collage of images including highway interchange, 3D pump station, design corridor model with utility lines, and 3D buildings

Ketterää projektinhallintaa, sujuvaa yhteistyötä

ArcGIS GeoBIM tarjoaa helppokäyttöisen selainpohjaisen alustan tiimeille BIM (Building Information Modeling) -projektien parissa työskentelyyn. Projektien eri järjestelmissä olevat tiedot ja dokumentit voidaan yhdistää eheäksi kokonaisuudeksi sijainti- ja ominaisuustietoa, eli geospatiaalista tietoa käyttäen. Ratkaisun avulla suunnittelun, konsultoinnin ja rakentamisen ammattilaisista koostuvat projektitiimit voivat työskennellä sujuvasti yli organisaatiorajojen ja tehostaa viestintää merkittävästi.

ArcGIS GeoBIM

Lisää kohteen sijaintitieto suunnittelu-, rakennus- ja projektitietoihin ja voit tarkastella hanketta visuaalisesti todellisuutta kuvaavilta näkymiltä.

Seuraa projekteja visuaalisesti kartalta

Tarkastele projektien aktiviteetteja ja edistymistä visuaalisista karttanäkymistä. Helppokäyttöisellä selainsovelluksella tutkit ja selaat projektien tietoja, dokumentteja ja mahdollisia ongelmakohtia niiden oikeaan maantieteelliseen sijaintiin sijoitettuna. 

Rakennusprojektin sijainti 3d-kartalla

Tehosta hankkeiden tiedonhallintaa

Johda ja toteuta projekteja hallitusti ilman jatkuvaa tiedon siirtelyä paikasta toiseen. Voit käyttää projektiesi GIS- ja BIM-tietoja yhdellä verkkosovelluksella ja säilyttää projektien dokumentit ja datat niissä järjestelmissä, joihin ne on alunperin luotu. 

Rakennusprojektin GIS- ja BIM-tiedot yhtenäisessä näkymässä.

Eroon ylimääräisestä työstä

Yhdistä ArcGIS GeoBIM-ratkaisu suoraan datalähteeseen, ja vältyt tietomallien ja datan muuntamiselta sekä päällekäisiltä tietojen haulta erillisistä järjestelmistä. Linkittämällä BIM-projektit, tiedot ja dokumentit yhteistyöalustalle, ovat ne aina ajantasalla ja saatavilla.

Rakennusprojektin GIS- ja BIM-tiedot linkitettynä yhteen.

Tehosta projektiviestintää

Jaa tietoa projektin etenemisestä projektitiimin jäsenille ja sidosryhmille helppokäyttöisillä sovelluksilla. Näin varmistat  projektitietojen sujuvan ja tietoturvallisen hyödyntämisen laitteesta, ajasta ja paikasta riippumatta.

Tehokasta viestintää projektin etenemisestä sidosryhmille

Jutellaanko lisää?

Olet varmasti kiinnostunut näkemään, miten ratkaisumme toimii käytännössä ja mitä se kustantaa organisaatiollesi.

Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa tai kysy lisätietoja, niin kerromme sinulle kaiken, mitä päätöksentekoon tarvitset!

Näin ArcGIS GeoBIM toimii

Tietokonenäyttö, jossa näkyy valkoinen ja harmaa digitaalinen katukartta ja erillään olevia olevia datapisteitä.

Näe projektit todellisessa ympäristössä

Yksinkertaista tiimien tapaa tarkastella, hallinnoida ja muokata projektidataa.

Pidä projektit järjestyksessä

Hallinnoi ja muokkaa paikkatieto- ja BIM-dataa yhdellä alustalla.

Vähennä kalliita muunnoksia

Säilytä tiedot järjestelmissä, joissa ne on luotu ja vähennä tarvetta muuntaa tietomalleja projektin eri elinkaaren vaiheissa.

Viesti projektin edistymisestä

Visualisoi projektitiedot ja viesti tehokkaasti hankkeiden edistymisestä, aikatauluista ja resurssien sijainneista dashboardien avulla.

CASE STUDY

Paikkatietojärjestelmä ja tietomallinnus yhdessä

Esrin ArcGIS GeoBIM- ja Autodeskin Construction Cloud -yhteisratkaisu mahdollistaa entistä paremman integraation paikkatietojärjestelmän (GIS) ja tietomallinnuksen (BIM) välillä.

Darin Welch

HNTB, Associate VP & National Geospatial & Virtual Engagement Manager

Lue artikkeli (engl.)

Esri & Autodesk

Esri ja Autodesk ovat oman alansa edelläkävijöitä, jotka ovat yhteistyössä yhdistäneet paikkatietoalustan (GIS) ja tietomallinnuksen (BIM) ratkaisut arkkitehtuuri-, suunnittelu- ja rakennusalalle käytettäväksi. Yritysten tavoitteena on luoda eri tietolähteet yhdistävä, integroitu ja yhteistyöhön perustuva työnkulku, joka näyttää projektit niiden todellisessa kontekstissa, parantaa projektien hallintaa, lisää tehokkuutta ja tarjoaa välineet kestävän infrastruktuurin toteuttamiseen. 

Lue lisää (engl.)
/content/dam/esrisites/en-us/arcgis/products/arcgis-geobim/geobim-update-0921/assets

Autodesk Construction Cloud

Yhdistä työnkulut, tiimit ja tiedot suunnittelu- ja rakentamisprosessin jokaisessa vaiheessa. Se kannattaa, sillä siten minimoit riskit, parannat tehokkuutta ja teet tulosta.

Lue lisää! (engl.)

Autodesk BIM Collaborate Pro

Yhdistämällä hankkeen päätöksentekijät ja tiimit koordinoit suunnitelmat ja hallitset niiden hyväksynnät. Yhdistämällä Autodesk BIM Collaborate Pron tiedot ArcGIS GeoBIM -ratkaisuun seuraat helposti suunnitteluun-, koordinointiin-, laatuun-, turvallisuuteen- ja käyttöönottoon liittyviä asioita.

Tutustu ratkaisuun! (engl.)

Oletko valmis kuulemaan lisää?

Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja lähetä ne meille, niin otamme sinuun yhteyttä.