Skip to Content
ArcGIS Field Maps

ArcGIS Field Maps

Täydellinen sovellus kenttätyöhön

Collage of tablets and mobile phones collecting field assets for ArcGIS Field Maps

ArcGIS Field Maps on all-in-one-mobiilisovellus, jonka älykkäät karttanäkymät auttavat liikkuvan työn tekijöitä etsimään resursseja ja tietoja, tallentamaan ja muokkaamaan niitä kentällä sekä raportoimaan ajantasaisesti. ArcGIS Field Maps virtaviivaistaa kriittiset työnkulut ja varmistaa, että samat tiedot ovat käytettävissä kentällä ja toimistolla ajasta ja paikasta riippumatta.

Kokonaisvaltainen sovellus kenttätyön optimointiin

Digitalisoi kenttätyö

Korvaa paperiset ja manuaaliset prosessit sekä työnkulut! Helpota kenttätyötä käyttämällä yhtä ainutta sovellusta. Määritä kenttätyöntekijöiden työnkulut ja jaa heille valmiit mobiilioptimoidut kartat sekä lomakkeet.

Henkilö, jolla on matkapuhelin kädessään ja joka tallentaa taustalla vettä vuotavan palopostin sijaintitietoja.

Virtaviivaista prosessit

Mahdollista mutkaton työskentely kentällä. ArcGIS Field Maps mahdollistaa tietoturvallisen, 24/7 pääsyn organisaatiosi ArcGIS-tietoihin mobiililaitteella. Sovelluksen avulla kaikilla osapuolilla on käytössään viimeisimmät tiedot. ArcGIS Field Mapsin avulla liikkuva työvoima voi helposti etsiä tietoja, lisätä merkintöjä, tehdä muistiinpanoja, dokumentoida ja jakaa havaintoja ajantasaisesti.

Fieldworker holding a mobile phone, hard hat, and a clipboard at a construction site. Phone screenshot with the area circled in green.

Varmista tiedon ajantasaisuus

Paranna kentältä kerättyjen tietojen tarkkuutta. ArcGIS Field Mapsin avulla vältät manuaalisten, paperipohjaisten prosessien aiheuttamat virheet. Uudet ja muokatut tiedot tallentuvat automaattisesti ArcGIS-järjestelmään ja ovat samantien koko organisaation hyödynnettävissä.

Worker in a warehouse taking inventory on a tablet and a screenshot of the tablet screen

Näe tilannekuva

Näe paikkatiedon avulla muuttuvat tilanteet ja resurssit kokonaisvaltaisesti. Mobiilisovelluksen tarjoamat ajantasaiset tiedot työntekijöiden ja muiden resurssien sijainneista mahdollistavat paremman reagoinnin ja ennakoinnin. Sijainnin seuranta auttaa myös ylläpitämään tietoja työntekijöiden suorittamista työtehtävistä, kuten milloin, missä ja kuka työskenteli. Tunnistamalla työvoiman liikkumismallit pystyt näkemään, missä toiminta on tehokasta tai missä resursseja valuu hukkaan.

Two fieldworkers looking at a mobile phone and a screenshot of the screen showing the hydrant inspection number and its location

Ota käyttöön helposti ja nopeasti

ArcGIS Field Maps -mobiilisovelluksen otat helposti ja nopeasti käyttöön sovelluskaupasta (App Store tai Google Play) ilman erillisiä koulutuksia. All-in-one-mobiilisovelluksesta löydät kattavasti toimintoja kenttätyöskentelyyn, joita hyödyntämällä mahdollistat kenttätyöntekijöiden ja yhteistyökumppanien entistä tehokkaamman yhteistyön.

Aerial view of construction vehicles and a screenshot of their location on a map

Jutellaanko lisää?

Olet varmasti kiinnostunut näkemään, miten ratkaisumme toimii käytännössä ja mitä se kustantaa organisaatiollesi.

Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa tai kysy lisätietoja, niin kerromme sinulle kaiken, mitä päätöksentekoon tarvitset!

Miten ArcGIS Field Maps toimi?

Tehokkaammin yhdessä

Yhdistä ArcGIS Field Maps muihin ArcGIS-sovelluksiin ja maksimoi liikkuvan työn tehokkuus.

Katso ratkaisut kenttätyöhön
ArcGIS Navigator

ArcGIS Navigator

Yksi klikkaus kartalta ja ArcGIS Navigator navigoi sinut kohteeseen. Määränpäässä voit helposti siirtyä takaisin kenttäkarttoihin ja kerätä tietoja kentältä.

Tutustu ArcGIS Navigator -sovellukseen
ArcGIS Workforce

ArcGIS Workforce

Sujuvuutta liikkuvan työvoiman koordinointiin. Valitse suoritettava tehtävä Workforce-sovelluksen tehtävälistauksesta. Suorita tehtävä kenttäkarttoja hyödyntäen ja palaa sitten helposti aloitusnäkymään, kun olet valmis.

Tutustu ArcGIS Workforce -sovellukseen
ArcGIS Dashboards

ArcGIS Dashboards

Visualisoi Field Maps -sovelluksella tallennetut tiedot reaaliaikaisiin dashboard-näkymiin ja tue tietoon pohjautuvaa päätöksentekoa.

Tutustu ArcGIS Dashboards -sovellukseen
ArcGIS Survey123

ArcGIS Survey123

Yhdistä Field Maps -sovelluksen kartat ArcGIS Survey123 -sovelluksen lomakkeisiin monimutkaisten kenttätietojen keräämistä varten ja työnkulkujen suorittamiseksi.

Tutustu ArcGIS Survey123 -sovellukseen

Integroi saumattomasti

Toimi ArcGIS-alustalla ketterästi pilvessä tai omassa IT-ympäristössäsi. Yhdistä muiden ArcGIS-sovellusten kanssa ja maksimoi kenttätyön tehokkuus.

Tutustu ArcGIS-alustaan

Oletko valmis kuulemaan lisää?