Skip to main content

ArcGIS AllSource toiminnallisuudet

Tiedusteluanalyysiohjelmisto päätösten tueksi

Integroi tiedot

Integroi saumattomasti tietoa monista lähteistä ArcGIS AllSource-ohjelmistoon ja työskentele sujuvasti sekä strukturoitujen että strukturoimattomien datojen kanssa. Visualisoi tietoja moniulotteisesti, analysoi ja tuota tiedustelutietoa tehokkaassa työpöytäympäristössä.

Pöydän ääressä oleva henkilö katselee tietoja tietokoneen näytöltä

Visualisoi moniuloitteisesti

Tutustu eri tiedustelutietolähteisiin ja paranna tiedon ymmärrystä monipuolisten visuaalisointien avulla. Käytä 2D- ja 3D-karttoja ja linkkikaavioita, aikajanoja ja kaavioita sijaintitietoa sisältävien datojen visualisointiin sijainti, aika ja asioiden väliset suhteet huomioiden. Voit mukauttaa käyttöliittymää omien mieltymystesi mukaan ja parantaa tutkintasi tuottavuutta. 

Nainen katselee tietokoneen näytöllä olevalle kartalle visualisoituja useita tietolähteitä ja -tyyppejä.

Tee tiedusteluanalyysi

Analysoi useiden eri lähteiden tarjoamia eri tietotyyppeissä olevia datoja ja tunnista niistä avainhenkilöt, tapahtumat, paikat ja muut tärkeät tiedot. Suodata tietoja ja kvantifioi kuvioita ymmärtääksesi paremmin. Käytä apunasi kehittyneitä analyyttisiä tekniikoita, kuten geospatiaalista analyysiä, liikeanalyysiä, ajallista analyysiä, linkkianalyysiä ja tekstianalytiikkaa.

Nuori mies työskentelee tietokoneella. Ulkoisella näytöllä on tietoja visualisoitu symboleina kartalla ja linkkikaaviona.

Tuota tiedustelutietoa

Muunna raakadatasta valistunutta tietoa ja ymmärrystä. Luo vakiomuotoisia tietotuotteita ja käytä asiaankuuluvia symboleita ja  raporttipohjia. Jaa tietoa kollegoille ja sidosryhmille esimerkiksi projekteina, raportteina, tiedostoina ja palveluina tai jopa  suurikokoisina tulosteina. 

Nuori nainen katselee näytöltä tutkimusraporttia, linkkianalyysiä ja karttaa.

Kiinnostuitko?

Katsotaan yhdessä, miten paikkatiedon ja analytiikan avulla voit kehittää toimintaasi.
Jätä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä!

Voit myös soittaa meille:

Niina Yli-Mutka, Account Executive
p. 050 410 3723