Skip to Content
ArcGIS AllSource

ArcGIS AllSource

Tiedusteluanalyysiohjelmisto moniuloitteisen tiedon käsittelyyn, tutkintaan ja linkkianalyyseihin

Haluan kuulla lisää!
Kannettava tietokone, jonka näytöllä näkyy ArcGIS AllSource -ohjelmistolla toteutetusta moniulotteisesta analyysistä tuotetut digitaaliset kartat ja tietopisteet.

Yhdistä eri tietolähteet

Integroi eri datalähteiden tiedot sijainnin avulla, tarkastele kolmiuloitteisesti ja huomioi aikasuhteet

ArcGIS AllSource on tiedusteluanalyysiohjelmisto, joka on suunniteltu armeijassa, siviilitiedustelupalveluissa ja  lainvalvontaviranomaisissa työskenteleville tiedusteluanalyytikoille. Linkkianalyysiä, 2D- ja 3D-karttoja, aikajanoja, kuvia ja kaavioita käyttämällä paljastuu valtavista datamääristä malleja, trendejä ja asioiden välisiä suhteita, joita ei ilman sijaintipohjaista tarkastelua pystytä näkemään. ArcGIS AllSource skaalautuu monipuolisiin tehtäviin, olipa kyseessä liikkeen analysointi, elämänkuvion ymmärtäminen tai tutkinta-analyysin tekeminen. ArcGIS AllSource on yhteensopiva ja laajennettavissa oleva ohjelmisto, joka on suunniteltu toimimaan erilaisissa olosuhteissa ─ aktiivisissa tietoverkoissa, osittain tai kokonaan eristetyissä ympäristöissä.

Tiedusteluanalyysiohjelmisto, joka tuottaa raakadatasta luotettavaa tietoa päätöksenteon tueksi

Analyysi ja tuotanto

Integroi useista eri lähteistä saatavat tiedot saumattomasti yhteen, visualisoi tietoverkostot, käytä edistynyttä analytiikkaa ja tuota älykästä tietoa työpöytäympäristössä. Jaa tulokset sidosryhmien kanssa ja tee päätöksiä luotettavaan tietoon perustuen. 

A digital map of the United States with scattered data points next to a line graph with lines pointing in many directions

Skaalautuu erilaisiin tehtäviin

ArcGIS AllSource tukee useita erilaisia tehtäviä aina päämajasta kentälle. Samassa järjestelmässä on työvälineet erilaisiin  tehtäviin, kuten uhka-arviointeihin, petosten tunnistukseen, tutkintaan, ilmiöihin ja varoituksiin.

Tietokonenäyttö, jossa on graafianalytiikkaa ja aikaulottuvuus.

Yhteentoimiva ja laajentuva

ArcGIS AllSource on käytettävissä sellaisenaan ja se integroituu jo olemassa olevaan ArcGIS-infrastruktuuriin. Ratkaisua voidaan laajentaa toimimaan myös muiden järjestelmien ja sovellusten kanssa. ArcGIS AllSource on yhteentoimiva ja alan standardien mukainen, mikä helpottaa olemassa olevien tietolähteiden hyödyntämistä. 

Tietokonenäyttö, jossa on vuokaavio, jonka laatikot on yhdistetty viivoilla sekä topografinen kartta, jossa on pyöreitä hajallaan olevi kuvakkeita.

Näin ArcGIS AllSource toimii

Yhdistä tietoa useista eri lähteistä

Integroi tietoa eri lähteistä, suorita moniulotteisia visualisointeja ja edistyneitä linkkianalyysejä. Voit tuottaa tiedustelutietoa jo yhdellä työpöytäohjelmistolla.

Hajallaan olevat moniväriset pisteet kartalla vihreiden ja punaisten vaakasuuntaisten viivojen yläpuolella, edustavat kartan pisteiden valintaa.

Visualisoi data

Näe tiedot karttoina, linkkikaavioina, kaavioina, aikajanoina ja taulukoina. Hallitse useita samanaikaisia näkymiä yhdellä projektipohjaisella työnkululla.

Sovellus, jossa on harmaa kartta vasemmalla ja liikedata linkkikaaviona oikealla.

Analysoi tiedot

Vastaa kysymyksiin ja ennusta tapahtumia suorittamalla spatiaali-, aika- ja relaatiodata-analyysejä. Luotettavat tiedot edesauttavat tutkintaa ja tukevat toimintaa. 

Tummanvärinen kartta, jonka alueet on korostettu keltaisella ja edustavat linkkikaavion osan ja karttapäivitysten valintaa

Jaa älykästä tietoa

Jaa valmiit tiedot sidosryhmien kanssa ja tue tietoonperustuvaa päätöksentekoa.

Raportti, jossa on tekstiä ja kartta puskuroiduista liiketiedoista, linkkikaavio yhdistettyillä viivoilla ja pisteillä sekä rakennuksen ulkoseinä.

ARCGIS BLOG

Opioidien väärinkäytön paljastaminen

ArcGIS AllSource auttaa paljastamaan opioidien käyttöön liittyvät poikkeavuudet lääkäreiden, apteekkien ja potilaiden välisistä yhteyksistä.

Lue blogi (engl.)

Integroi saumattomasti ArcGIS-alustaan

ArcGIS-ohjelmistoperheeseen kuuluva ArcGIS AllSource on tiedusteluanalyysiohjelmisto, joka vastaa organisaatioiden kriittisiin tehtäviin liittyviin tarpeisiin. ArcGIS AllSource -ohjelmistoa voi laajentaa näillä lisäominaisuuksilla.

ArcGIS Enterprise

ArcGIS Enterprise

Tehosta ArcGIS AllSource -tiedusteluanalyysiohjelmistomme paikkatietoratkaisujen johtavalla ArcGIS Enterprise -alustalla

Tutustu ArcGIS Enterprise -alustaan
ArcGIS Knowledge

ArcGIS Knowledge

ArcGIS Knowledge on tehokas ja joustava tapa lisätä kaavioanalytiikan kyvykkyyksiä entisestään.

Tutustu ArcGIS Knowledge-ohjelmistoon
ArcGIS Mission

ArcGIS Mission

Reaaliaikaista tietoa organisaatiosi kriittisiin tehtäviin liittyviin tietotarpeisiin.

Tutustu ArcGIS Mission
ArcGIS Video Server

ArcGIS Video Server

Indeksoi, hae, löydä ja julkaise videosisältöjä sijaintitiedon ja ajallisen kontekstin avulla edistyneeseen ArcGIS AllSource tiedusteluanalyysiin.

Tutustu ArcGIS Video Server

Kiinnostuitko?

Katsotaan yhdessä, miten paikkatiedon ja analytiikan avulla voit kehittää toimintaasi.
Jätä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä!

Voit myös soittaa meille:

Niina Yli-Mutka, Account Executive
p. 050 410 3723