Skip to Content

Aineistot

Laadukas analytiikka edellyttää laadukkaita aineistoja.

Laadukkaat aineistot analytiikan tueksi saat Esriltä

Onnistuaksesi päätöksenteossa ja johtamisessa tarvitset jalostettua tietoa, johon voit pohjata näkemyksesi. Me autamme sinua ratkaisemaan liiketoimintahaasteesi oikeilla, juuri teidän toimintaanne lisäarvoa tuottavilla aineistokokonaisuuksilla.

Oikeat aineistot liiketoimintasi tueksi


Paikkatieto tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia olemassa olevan toiminnan tehostamiseen ja uuden liiketoiminnan innovointiin. Hyötyjä saa nopeasti, kun ensin tunnistaa ne toiminnan prosessit, joissa etäisyydellä ja sijainnilla on keskeinen rooli, ja sitten yhdistää omaan liiketoimintadataan relevantteja aineistoja. Eri lähteistä peräisin olevia tietoja voidaan helposti yhdistää sijaintitiedon avulla ja näin saada näkyviin asioita, joita ilman tiedon yhdistelyä ei pystytä näkemään. Lopputuloksena syntyvä analyysi tarjoaa varmasti  arvoa tuottavia havaintoja päätöksenteon tueksi.

Tietokokonaisuuksia, joissa sijainti- ja ominaisuustieto on yhdistetty, kutsutaan paikkatietoaineistoiksi. Aineistotuottajia, -lähteitä ja -formaatteja on paljon. Siksi parhaimman, juuri omaan käyttöön tarvittavan aineiston löytäminen voi olla haastavaa ja aikaa vievää. Me paikkatietoammattilaisina haluamme tukea liiketoimintaasi osaamisellamme ja olla avuksi. Helpottaaksemme työtäsi olemme paketoineet paikkatietoaineistot selkeiksi työtäsi tukeviksi kokonaisuuksiksi.

Ota aineistot käyttöön jo tänään!

Previous
Next

Esimerkkejä ja apua aineistojen valintaan

Aineistoja on saatavilla lukuisia moniin eri käyttötarkoituksiin. Olemme listanneet alle muutamia tyypillisiä esimerkkejä kysymyksistä, joihin oikeat paikkatietoaineistot tarjoavat vastauksia. Tässä muutamia esimerkkejä aineistoista, kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Suomen tie- ja katuverkko (STK) osoitepaikannukseen ja reititykseen


Suomen tie- ja katuverkko (STK) on koko Suomen kattava aineisto osoitteiden, reittien ja palvelualueiden laskentaan. Sen avulla pystyt suorittamaan erilaisia sijainnin sisältäviä analyyseja. Voit esimerkiksi sijoittaa asiakkaasi kartalle ja hakea jopa miljoona osoitetta minuutissa. Tai voit suorittaa reittianalyysin ja laskea optimaalisen reitin päivittäiselle jakelureitille tai arvioida tietylle alueelle tai asiakasmäärälle vaadittavan kaluston määrän. Lue lisää STK:sta.

Miten voimme auttaa?

Tutkimme mielellämme kanssasi, miten aineistojen avulla kehität toimintaasi.
Täytä alla oleva lomake tai ota suoraan yhteyttä asiantuntijaamme:

Jussi Lehtonen
jussi.lehtonen@esri.fi
p. +358 40 518 1787