Omien käyttöikeuksien tarkistaminen

Tukitapausten käsittely My Esri -palvelussa edellyttää käyttöoikeuksia palveluun. Useilla käyttäjillä oikeudet ovat jo voimassa.

Jos sinulla on käyttäjätunnus My Esri -palveluun, tarkista käyttöoikeutesi tukipalveluihin:

1. Kirjaudu https://my.esri.com -sivulle.
  2. Siirry Omat organisaatiot / My Organizations -lehdelle.
  • Jos näet Tuki / Support -osion ja käytössäsi on mm. ”Pyydä tapausta / Request case” -linkki, oikeutesi ovat kunnossa.
  • Jos et näe Tuki / Support -osiota, tarkista ensin voitko itse tai voiko organisaationne pääkäyttäjä määrittää oikeudet. Tarkemmat ohjeet alla, ”Käyttöoikeuksien hallinta” -kohdassa.

Jos sinulla ei ole käyttäjätunnusta My Esri -palveluun, katso ohjeet ”Käyttöoikeuksien hallinta” -kohdasta.

Käyttöoikeuksien hallinta - organisaation pääkäyttäjä

Käyttöoikeudet My Esriin saat organisaationne pääkäyttäjiltä tai Esri Finlandin asiakaspalvelun kautta.

Tee itse My Esri -palvelun pääkäyttäjänä tai pyydä organisaatiosi pääkäyttäjää toimimaan seuraavasti:

1. Kirjaudu https://my.esri.com -sivulle.
  2. Siirry Omat organisaatiot / My Organizations -lehdelle.
  3. Jos henkilöllä on käyttäjätunnus My Esri -palveluun jo olemassa, siirry kohtaan 5.
  4. Jos käyttäjällä ei vielä ole tunnusta My Esri -palveluun toteuta seuraavat toimenpiteet:
    1. Ota esille Käyttäjät / Users -osio ja valitse vasemman laidan toimintolistalta Kutsu käyttäjiä / Invite Users.
    2. Vaiheessa 1 (Step 1) kirjoita kutsuttavan henkilön sähköpostiosoite.
    3. Vaiheessa 2 (Step 2) määritä kutsuttavan henkilön oikeudet eri My Esri -sivun toimintoihin.
    4. Lähetä kutsu ja pyydä käyttäjää toimimaan kutsuviestin ohjeiden mukaisesti. Käyttäjätunnus tulee olla luotuna ja aktivoituna ennen kuin pääkäyttäjä voi määrittää oikeudet jättää tukipyyntöjä.
  5. Ota esille Käyttäjät / Users -osio ja valitse vasemman laidan toimintolistalta Hallitse soittajia / Manage Authorized Callers.
  6. Paina Lisää soittaja / Add Caller -painiketta. Kirjoita käyttäjän nimi (tai osa siitä, sillä nimet ilmestyvät ponnahdusvalikosta valittaviksi). Paina Lisää käyttäjä / Add Caller.

Käyttöoikeuksien hallinta - Esri Finlandin asiakaspalvelu

Käyttöoikeudet My Esriin saat organisaationne pääkäyttäjiltä tai Esri Finlandin asiakaspalvelun kautta.

Ellet tunne pääkäyttäjiä tai et saa tavoitettua heitä, ole yhteydessä Esri Finlandin asiakaspalveluun käyttöoikeuksien saamiseksi. Tarkistamme pyynnön oikeutuksen (esimerkiksi ottamalla yhteyttä organisaationne tunnettuihin käyttäjiin), joten asian käsittelyssä voi kulua muutamia työpäiviä.

Jos sinulla on käyttäjätunnus Esrin palveluihin (esim. ArcGIS Online tai GeoNet), lähetä käyttäjätunnuksesi ja organisaatiosi nimi sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@esri.fi. Saat vastauksen meiltä, kun käyttöoikeutesi ovat kunnossa.

Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnusta mihinkään Esrin web-sivustoille, luo uusi käyttäjätunnus:

1. Anna yhteystietosi https://accounts.esri.com/en/signup -sivulla. Käytä organisaatiosi sähköpostiosoitetta.
  2. Saat palvelusta sähköpostin, josta löytyy linkki sivulle, jolla voit luoda käyttäjätunnuksen.
  3. Kun olet saanut käyttäjätunnuksen, lähetä se lyhyen viestin kera sähköpostiosoitteeseen: asiakaspalvelu@esri.fi.