Valmiina asentamaan?

Täältä löydät asennusohjeita yleisimmin käytetyille ArcGIS-ohjelmistoille. Jos asennuksen aikana ilmenee ongelmia tai usko omaan tekemiseen loppuu, ole yhteydessä tukeemme!

Mobiilisovellukset

Ohjelmistot ladataan mobiililaitteen sovelluskaupasta:

Useimpien mobiilisovellusten käyttäminen edellyttää ainoastaan, että ohjelmaa käynnistettäessä annetaan käyttäjätunnus organisaation ArcGIS Online -tilille. Maksullisten sovellusten (linkistä avautuvalla sivulla $-kuvakkeella merkityt) käyttö edellyttää lisäksi, että käyttöoikeudet on määritetty ArcGIS Online -tilillä.

Itseopiskelukurssit

Kaikki Esrin asiakkaat, joilla on voimassa oleva ylläpitosopimus, saavat veloituksetta käyttöoikeuden e-Learning -itseopiskeluun Esrin koulutussivujen kautta.

Ohje käyttäjähallintaan Esrin itseopiskelukursseihin liittyen