Asennusohjeet

Ohjelmistojen käyttöönotto

Täältä löydät asennusohjeita yleisimmin käytetyille ArcGIS-ohjelmistoille. Jos asennuksen aikana ilmenee ongelmia tai usko omaan tekemiseen loppuu, ole yhteydessä tukeemme!

Mobiilisovellukset

Useimpien mobiilisovellusten käyttäminen edellyttää , että ohjelmaa käynnistettäessä annetaan käyttäjätunnus organisaation ArcGIS Online -tilille. Sovelluksissa tarvittavan aineiston vaatimukset on kuvattu sovellukohtaisissa ohjeissa (esim. Field Maps tarvitsee kohteiden keräämistä varten kartan, jossa muokattavissa oleva karttataso).

Ohjelmistot ladataan mobiililaitteen sovelluskaupasta:

Muut ohjelmistot

Linkit eri ohjelmistojen dokumentaatioon löytyvät kootusti tältä sivulta.

Itseopiskelukurssit

Kaikki Esrin asiakkaat, joilla on voimassa oleva ylläpitosopimus, saavat veloituksetta käyttöoikeuden e-Learning -itseopiskeluun Esrin koulutussivujen kautta.

Ohje käyttäjähallintaan Esrin itseopiskelukursseihin liittyen