Ketterät ratkaisut pienten ja suurten vesihuoltolaitoksien tueksi

ArcGIS verkkotietojen hallinnassa

Miksi valita Esrin ArcGIS?


ArcGISin avulla virtaviivaistat verkkotiedon hallinnan, analysoit riskejä, leikkaat kustannuksia & tarjoat parempaa asiakaspalvelua. Älykkäät kartat ja visualisoinnit ja reaaliaikainen analytiikka auttavat näkemään muuttuvat tilanteet ja tekemään tietoon pohjautuvia päätöksiä.

0:00

Näe vesiverkko ja tilanteet ajantasaisesti

ArcGISin avulla tietoa voidaan yhdistellä ja rikastaa kolmansista lähteistä, analysoida ja visualisoida. Visuaaliset näkymät tarjoavat uudenlaista näkyvyyttä asioihin ja avaavat asioiden merkityssuhteita uudella tavalla. ArcGISis tarjoaa käyttöösi käyttövalmiita taustakarttoja ja muita hyödyllisiä aineistoja, joiden avulla voit luoda uutta tietoa ja nähdä pintaa syvemmälle.

Varmista tiedonkulku, digitalisoi kenttätyö

Verkkotietojärjestelmän tiedot ovat luotettavia, kun tieto on ajantasaista, kulkee kenttätyötekijöiden mukana ja on kentältä ylläpidettävissä. Liikkuvan työntekijöille suunniteltu helppokäyttöinen mobiilisovellus helpottaa ja tehostaa verkkotiedon hallintaan. Sen karttanäkymät auttavat liikkuvan työntekijöitä etsimään resursseja ja tietoja, tallentamaan ja muokkaamaan niitä kentällä sekä raportoimaan ajantasaisesti. Mobiilisovelluksen avulla optimoit kriittiset työnkulut ja varmistat, että kaikilla on oikeat tiedot käytettävissä kentällä ja toimistolla ajasta riippumatta.

Skaalautuva järjestelmä pieniin ja isoihin tarpeisiin


ArcGIS tarjoaa kaiken kattavan verkkotietojärjestelmän, joka helpottaa tietojen hyödyntämistä, mahdollistaa toiminnan digitalisoinnin ja paremman yhteistyön yli organisaatiorajojen.

Tiedonhallinta

Ajantasainen verkkotietojärjestelmä sisältää tiedot verkon eri elementeistä. Sen kautta tiedot ovat aina saatavilla, löydettävissä ja hyödynnettävissä eri käyttötarkoituksiin verkon koko elinkaaren ajalta.

Analytiikka

Ajantasaisen tiedon ja analytiikan avulla tuotetun tiedon avulla voidaan luoda valmiita hälytysmalleja todennäköisistä riskeistä, kuten laiterikoista. Ajantasainen tieto auttaa myös korjaavien toimenpiteiden toteuttamisessa oikea-aikaisesti ja mahdollisten vaurioiden vähentämisessä.

Monitorointi

Äärimmäisten sääilmiöiden lisääntyminen kasvattaa hulevesitulvariskien mahdollisuutta. Älykkäiden analyysien avulla hulevesitulvariskialueiden tunnistaminen paranee. Reaaliaikaisen tilannekuvan avulla voidaan seurata ajantasaisesti veden virtauksia ja reagoida entistä nopeammin mahdollisiin hulevesitulviin ja välittää asiakkaille häiriöilmoitukset..

Kartat ja visualisointi

Ajantasaisista verkkotiedoista ja toimintaympäristön tiedoista luodut helposti ymmärrettävät näkymät auttavat päätöksenteossa, suunnittelussa ja monissa muissa tehtävissä. Esimerkiksi verkostokartalta on helposti nähtävissä suunnitellut ja käynnissä olevat työmaat ja viestiä kuntalaisille, missä verkkoa rakennetaan.

Oivalluksia ja uusia mahdollisuuksia

Ajantasaisista verkkotiedoista ja toimintaympäristön tiedoista luodut helposti ymmärrettävät näkymät auttavat päätöksenteossa, suunnittelussa ja monissa muissa tehtävissä. Nopeasti käyttöönotettavat reaaliaikaiset tilannekuvat tarjoavat uudenlaista näkyvyyttä asioihin ja avaavat asioiden merkityssuhteita uudella tavalla.

ArcGIS on valmiina vastaamaan verkkotoimijoiden tulevaisuuden tarpeisiin


ArcGIS sopimuspaketti tarjoaa nopean, yksinkertaisen ja kustannustehokkaan tavan luoda digitaalisen omaisuusrekisterin ja hallinnoida verkko-omaisuutta.

Täytä alla oleva lomake tai ota suoraan yhteyttä minuun,
ja katsotaan yhdessä miten voimme auttaa teitä.

 Tomi Luukkonen, Senior Account Manager
p. 040 708 2384