ArcGIS vesihuollon ratkaisukokonaisuus

Puhtaasti parempaa verkosto-omaisuuden hallintaa

Miksi valita ArcGIS?

ArcGIS tarjoaa kaiken kattavan ratkaisun vesihuollon verkosto-omaisuuden hallintaan. Se tekee verkon tietojen hallinnasta helpompaa ja mahdollistaa sujuvan toiminnan ajantasaisten tietojen pohjalta sekä tiedon jakamisen sidosryhmille. ArcGIS-alustan kautta verkon tiedot ovat aina saatavilla, löydettävissä ja käytettävissä eri käyttötarkoituksiin. Pääsyä tietoihin ohjataan helposti käyttäjähallinnan avulla, jolloin tietoja voidaan turvallisesti käyttää sekä vesihuoltolaitoksen sisäisessä toiminnassa että kentällä esimerkiksi urakoitsijoilla.

ArcGIS verkoston elinkaaren hallinnassa

ArcGIS tarjoaa samassa paketissa kaiken, mitä tarvitset omaisuuden hallintaan. Sen avulla käytät ajantasaista tietoa maastossa, varmistat oikea-aikaisen kunnossapidon, suunnittelet investointeja kustannustehokkaasti ja tarjoat parempaa asiakaspalvelua.

Previous
Next

Keskustellaanko lisää?

Näytämme mielellämme, miten ratkaisumme toimii käytännössä ja kerromme, mitä se kustantaa organisaatiollesi.

Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa tai kysy lisätietoja.

Luotettavaa tietoa päätöksenteon tueksi

Ajantasaisista verkkotiedoista ja toimintaympäristön tiedoista luodut helposti ymmärrettävät näkymät auttavat päätöksenteossa, suunnittelussa ja monissa muissa tehtävissä. Nopeasti käyttöönotettavat reaaliaikaiset tilannekuvat tarjoavat uudenlaista näkyvyyttä asioihin ja avaavat asioiden merkityssuhteita uudella tavalla.

Varmista tiedonkulku, digitalisoi kenttätyö

Kentällä työskenteleville suunniteltu mobiilisovellus helpottaa ja tehostaa verkkotiedon hallintaa. Helppokäyttöisen mobiilisovelluksen karttanäkymät auttavat liikkuvan työntekijöitä etsimään resursseja ja tietoja, tallentamaan ja muokkaamaan niitä kentällä sekä raportoimaan ajantasaisesti. Mobiilisovelluksen avulla optimoit kriittiset työnkulut ja varmistat, että kaikilla on oikeat tiedot käytettävissä kentällä ja toimistolla ajasta riippumatta.

Tehokkaat työkalut verkon analysointiin

Reaaliaikaisen tiedon ja tehokkaan analytiikan avulla voidaan luoda ennusteita verkon todennäköisistä riskeistä ja toteuttaa korjaavia toimenpiteitä mahdolliset vikatilanteet ennakoiden ja vauriot minimoiden. Visuaaliset näkymät tarjoavat uudenlaista näkyvyyttä asioihin ja avaavat asioiden merkityssuhteita uudella tavalla.

 

Parempaa yhteistyötä ja asiakaspalvelua

Vesihuollon tekstiviestipalvelu mahdollistaa nopean ja oikea-aikaisen asiakasviestinnän. Tekstiviestit voidaan tilannekohtaisesti kohdentaa lähtemään vain tietyn alueen kiinteistöille ja niiden asukkaille. Sen avulla voidaan esimerkiksi informoida käyttäjiä erilaisista verkon käyttöön liittyvistä äkillisistä häiriöistä tai suunnitteilla olevista käyttökatkoksista.

Skaalautuva järjestelmä pieniin ja isoihin tarpeisiin

ArcGIS tarjoaa kaiken kattavan verkkotietojärjestelmän, joka helpottaa tietojen hyödyntämistä, mahdollistaa toiminnan digitalisoinnin ja paremman yhteistyön yli organisaatiorajojen.

Tiedonhallinta

Ajantasainen verkkotietojärjestelmä sisältää tiedot verkon eri elementeistä. Sen kautta tiedot ovat aina saatavilla, löydettävissä ja hyödynnettävissä eri käyttötarkoituksiin verkon koko elinkaaren ajalta.

Analytiikka

Ajantasaisen tiedon ja analytiikan avulla tuotetun tiedon avulla voidaan luoda valmiita hälytysmalleja todennäköisistä riskeistä, kuten laiterikoista. Ajantasainen tieto auttaa myös korjaavien toimenpiteiden toteuttamisessa oikea-aikaisesti ja mahdollisten vaurioiden vähentämisessä.

Monitorointi

Äärimmäisten sääilmiöiden lisääntyminen kasvattaa hulevesitulvariskien mahdollisuutta. Älykkäiden analyysien avulla hulevesitulvariskialueiden tunnistaminen paranee. Reaaliaikaisen tilannekuvan avulla voidaan seurata ajantasaisesti veden virtauksia ja reagoida entistä nopeammin mahdollisiin hulevesitulviin ja välittää asiakkaille häiriöilmoitukset..

Kartat ja visualisointi

Ajantasaisista verkkotiedoista ja toimintaympäristön tiedoista luodut helposti ymmärrettävät näkymät auttavat päätöksenteossa, suunnittelussa ja monissa muissa tehtävissä. Esimerkiksi verkostokartalta on helposti nähtävissä suunnitellut ja käynnissä olevat työmaat ja viestiä kuntalaisille, missä verkkoa rakennetaan.

Asiantuntemukseemme luottavat

Esrin ratkaisuihin ja ArcGIS-teknologiaan luottaa yli 350 000 organisaatiota ympäri maailman. Suomessa asiakkaitamme ovat mm.:

Previous
Next

Kiinnostuitko, haluatko kuulla lisää?

ArcGIS tarjoaa nopean, yksinkertaisen ja kustannustehokkaan tavan luoda digitaalisen omaisuusrekisterin ja hallinnoida verkko-omaisuutta.

Täytä alla oleva lomake tai ota suoraan yhteyttä minuun,
ja katsotaan yhdessä miten voimme auttaa teitä.

 Tomi Luukkonen, Senior Account Manager
p. 040 708 2384