Skip to Content

Sosiaali- ja terveydenhuolto

Ennakoivaa johtamista, perusteltuja päätöksiä ja asiakaslähtöistä kehitystyötä

Analysoi, johda, seuraa


Sosiaali- ja terveydenhuollon päätöksenteossa korostuvat palveluiden saavutettavuuteen, kulkureittien optimointiin, väestön alueelliseen jakautumiseen ja terveyteen sekä hyvinvointiin liittyvät asiat. Karttapohjaisten analyysien ja visualisoinnin avulla muodostat näistä helposti ymmärrettävää tietoa päätöksenteon tueksi. Sijaintitiedon myötä saat paremmat valmiudet johtamiseen, päätöksentekoon ja toimintaympäristön kehittämiseen.

Previous
Next

Jutellaanko lisää?

Olet varmasti kiinnostunut näkemään, miten ratkaisumme toimii käytännössä ja mitä se kustantaa organisaatiollesi.

Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa tai kysy lisätietoja, niin kerromme sinulle kaiken, mitä päätöksentekoon tarvitset!

Case: Satasote

Satasote: Palveluverkon nykytila ja tulevaisuus

Satakunnan yhteinen sote-alue Satasote sulauttaa 18 kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon yhteen ja tuottaa palvelut noin 223 000 asukkaalle. Satakunnassa on ymmärretty maantieteellisen esittämisen, visualisoinnin ja analyysien mahdollisuudet nykytilan kuvaamisessa ja tulevaisuuden suunnittelussa.

Näe sijaintianalyysi käytännössä

Palveluverkoston ja väestön jakautumisen ymmärtää parhaiten kartalta. Katso esimerkkitoteutukset palveluverkoston analysoinnista ja kehittämisestä.

Previous
Next

Kiinnostuitko?

Katsotaan yhdessä, miten paikkatiedon ja analytiikan avulla voit kehittää toimintaasi.
Jätä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä!

Voit myös soittaa meille:
Antti Myllynen
p. +358 40 085 2100