Fiksuja ja kilpailukykyisiä ratkaisuja energia-alalle paikkatiedolla


Sijainti on olennaisen tärkeää kaikille sähkö- ja energia-alan toimijoille. Näe paikkatietoalustan avulla verkko-omaisuus ja muuttuvat tilanteet kokonaisvaltaisesti. Edistynyt analytiikka ja reaaliaikaiset tiedot omaisuudesta, työntekijöistä ja muiden resurssien sijainneista kentältä toimistolle mahdollistavat paremmat päätökset tässä hetkessä ja tarkemman ennustamiskyvyn.  

Verkon tehokasta ylläpitoa alueellisesti

Verkon tehokas ylläpito ja hallinta edellyttävät reaaliaikaista tietoa verkon ominaisuuksista ja välitöntä tietoa tehdyistä kunnossapitotöistä. Yhdistämällä ennakoivat huolto- ja korjaustoimet ja toteuttamalla ne alueellisesti saavutat kustannussäästöjä sekä vähennät kohdekäyntejä.

Maastokuva kannettavalla tietokoneella

Huolto- ja toimitusvarmuutta sähköverkkoon

Seuraa muuttuvia sää-, liikenne-, omaisuus- ja katastrofitietoja ja lyhennä reagointiaikoja. Lisäämällä sijaintitiedon omaisuusrekisteriin saat reaaliaikaisen tilannekuvan verkko-omaisuudesta, sen kunnosta ja kehitystöistä. Informatiiviset visualisoinnit parantavat ymmärrystä omaisuuden arvosta, investointitarpeista ja poistoista.

Kaksi reaaliaikaista tilannekuvaa kentältä mobiililaitteilla

Säävarmaa sähköä ja riskien minimoimista

Analytiikan ja verkon mallinnuksen avulla voit varautua luonnonilmiöiden aiheuttamiin vahinkoihin ja kartoittaa mahdollisia riskialueita. Reaaliaikaisen tiedon avulla priorisoit korjattavat kohteet, tuet kenttätyötä, teet kustannustehokkaita ratkaisuja, tunnistat kehityskohteet ja teet verkon kehittämisen luotettavammaksi.

Analytiikka näyttää sähköverkon reaaliaikaisen tilanteen

ArcGIS Utility Network


Moderni paikkatieto-ohjelmisto verkko-omaisuuden hallintaan

Lisää ideoita paikkatiedon hyödyntämiseen

Show More

Oletko valmis kuulemaan lisää?

Tehokas verkko-omaisuuden hallinta edellyttää pääsyä oleellisiin tietoihin − missä ja millä laitteella tahansa.
Yhdistämällä eri lähteistä peräisin olevat tiedot sijaintitiedon kanssa, saat reaaliaikaisen toiminnan tilannekuvan ja mahdollistat nopean päätöksenteon.

Autamme mielellämme sinua ylläpitämään korkeaa asiakastyytyväisyyttä, toimitusvarmuutta sekä minimoimaan käyttökatkoksia sähkön tuottamisessa, sähkönsiirrossa ja -jakelussa.
Jätä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä!

Voit myös soittaa meille:

Tomi Luukkonen, Account Manager
p. 040 708 2384