2020-luvulla yhteiskuntamme on kohdannu monenlaisia kriisejä. ArcGIS-paikkatietojärjestelmä tarjoaa monipuolisia kyvykkyyksiä, jotka auttavat sekä suojautumaan erilaisilta uhka- ja vaaratilanteilta, että toimimaan kriisin kohdatessa. Paikkatieto ja edistynyt paikkatietojärjestelmä tarjoaa välineitä, joilla voimme ymmärtää fyysistä, sosiaalisista ja taloudellisista ympäristöämme paremmin. Sijaintipohjainen tarkastelu tuo datamassoista esiin asioita, jotka auttavat yhteisöjä valmistautumaan kriittisiin tapahtumiin, reagoimaan niihin ja toipumaan niistä.
Luotettava tieto lisää joustavuutta
Paikkatieto auttaa ymmärtämään, tunnistamaan ja minimoimaan sekä luonnon että ihmisen toiminnan aiheuttamia vaaroja. Tarkastelemalla paikkatietojärjestelmässä kriittisen infrastruktuurin ja vaara-alueiden tietoja yhdessä demografiatietojen kanssa, havaitaaan riskialueet ja niiden haavoittuvuuden.
Reaaliaikaiset tiedot tilanteenhallinnassa
Nopeasti muuttuvissa olosuhteissa tilanteiden kehittymistä ja niihin liittyviä tarpeita voi ennustaa paikkatietojärjestelmän ajantasaisilla tilannekuvanäkymillä. Ne helpottavat päätöksentekoa kriittisissä tilanteissa ja parantavat hätätilanteiden hallinnan tehokkutta. Paikkatietojärjestelmällä voidaan tuottaa, ylläpitää ja jakaa tilannetietoisuutta viranomaisten, sidosryhmien ja kansalaisten kesken.
Tilannetietoisuutta mobiilisovelluksilla
Kenttätyösovelluksien avulla toteutetaan vahinkoarvioita sekä raportoidaan ja seurataan katastrofista selviämistä vahinkoalueella. Paikkatietojärjestelmä osoittaa ajantasaiset tiedot tilanteesta, nopeuttaa toipumista ja auttaa viestimään käytettävissä olevista resursseista.
Previous
Next
Reaaliaikainen katastrofivalmius
Katastrofihallinnalle on tarvetta ja siihen vastaaminen edellyttää järjestelmiä ja ratkaisuja, jotka auttavat viranomaisia reagoimaan nopeasti uhkiin ja vaaroihin. Esrin katastrofivalmiusratkaisut sisältävät konfiguroitavia sovelluksia, jotka on suunniteltu auttamaan kriittisten päätösten tekemisessä. Paikkatietojärjestelmä tarjoaa välineet ajan tasalla pysymiseen, vaikutusten nopeaan analysointiin, vahinkoarviointiin, resurssien hallintaan ja sidosryhmien sitouttamiseen.
Lataa opas (engl.)
Esri Disaster Response Program (DRP) ─ katastrofivalmiusohjelma
Esri perustettiin vuonna 1969 auttamaan maailman vaikeimpien ongelmien ratkaisemista. Yli 25 vuoden ajan Esri DRP on tarjonnut tukeaan käyttäjilleen ja maailmanlaajuiselle yhteisölle kaikentyyppissä ja -kokoisissa katastrofeissa ja kriiseissä.
Ota yhteyttä
ArcGIS-paikkatietoalusta
Ota käyttöön maailman johtava ArcGIS-paikkatietojärjestelmä tai laajenna nykyisiä lisenssejä tukemaan katastrofista selviämistä.
Käyttöönotto
Hyödynnä katastrofista selviämiseen alustan uusimpia kyvykkyyksiä. Halutessasi voimme tarjota asiantuntijoidemme apua
Paikkatietoaineistot
Käytä tilanteeseen soveltuvia aineistoja, kuten reaaliaikaista säätietoa, liikenne-, vaara-, infrastruktuuri- ja demografiatietoja, joita eri toimijat tarjoavat.
Tekninen tuki
Hyödynnä alan johtavan tukipalvelun osaamista. Asiantuntijat vastaavat kaikkiin ArcGIS-tekniikkaan liittyviin kysymyksiin tai ongelmiin.
Kiinnostuitko?
Katsotaan yhdessä, miten paikkatiedon ja analytiikan avulla voit kehittää toimintaasi.
Jätä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä!
Voit myös soittaa meille:
Markus Marila, liiketoimintajohtaja
p. +358 (408) 67 96 69