Skip to Content

Katastrofivalmius

Valmiuksia erilaisissa kriiseissä toimimiseen

Erilaisia tulviin liittyviä karttoja

2020-luvulla yhteiskuntamme on kohdannu monenlaisia kriisejä. ArcGIS-paikkatietojärjestelmä tarjoaa monipuolisia kyvykkyyksiä, jotka auttavat sekä suojautumaan erilaisilta uhka- ja vaaratilanteilta, että toimimaan kriisin kohdatessa. Paikkatieto ja edistynyt paikkatietojärjestelmä tarjoaa välineitä, joilla voimme ymmärtää fyysistä, sosiaalisista ja taloudellisista ympäristöämme paremmin. Sijaintipohjainen tarkastelu tuo datamassoista esiin asioita, jotka auttavat yhteisöjä valmistautumaan kriittisiin tapahtumiin, reagoimaan niihin ja toipumaan niistä. 

Previous
Next

Reaaliaikainen katastrofivalmius

Katastrofihallinnalle on tarvetta ja siihen vastaaminen edellyttää järjestelmiä ja ratkaisuja, jotka auttavat viranomaisia ​​reagoimaan nopeasti  uhkiin ja vaaroihin. Esrin katastrofivalmiusratkaisut sisältävät konfiguroitavia sovelluksia, jotka on suunniteltu auttamaan kriittisten päätösten tekemisessä. Paikkatietojärjestelmä tarjoaa välineet ajan tasalla pysymiseen, vaikutusten nopeaan analysointiin, vahinkoarviointiin, resurssien hallintaan ja sidosryhmien sitouttamiseen. 

Lataa opas (engl.)
Esityksen pitäjä näyttää isolta näytöltä Kalifornian alueelta koottua tilannekuvaa huoneessa istuvalle ihmisjoukolle.

Esri Disaster Response Program (DRP) ─ katastrofivalmiusohjelma

Esri perustettiin vuonna 1969 auttamaan maailman vaikeimpien ongelmien ratkaisemista. Yli 25 vuoden ajan Esri DRP on tarjonnut tukeaan käyttäjilleen ja maailmanlaajuiselle yhteisölle kaikentyyppissä ja -kokoisissa katastrofeissa ja kriiseissä.

Ota yhteyttä
Pinkki ja violetti auringonlasku, joka valaisee pilviä ja laajenee tasangolle

ArcGIS-paikkatietoalusta

Ota käyttöön maailman johtava ArcGIS-paikkatietojärjestelmä tai laajenna nykyisiä lisenssejä tukemaan katastrofista selviämistä.

Käyttöönotto

Hyödynnä katastrofista selviämiseen alustan uusimpia kyvykkyyksiä. Halutessasi voimme tarjota asiantuntijoidemme apua

Paikkatietoaineistot

Käytä tilanteeseen soveltuvia aineistoja, kuten reaaliaikaista säätietoa, liikenne-, vaara-, infrastruktuuri- ja demografiatietoja, joita eri toimijat tarjoavat.

Tekninen tuki

Hyödynnä alan johtavan tukipalvelun osaamista. Asiantuntijat vastaavat kaikkiin ArcGIS-tekniikkaan liittyviin kysymyksiin tai ongelmiin.

Kiinnostuitko?

Katsotaan yhdessä, miten paikkatiedon ja analytiikan avulla voit kehittää toimintaasi.
Jätä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä!

Voit myös soittaa meille:

Niina Yli-Mutka, Account Executive
p. 050 410 3723