Huoltovarmuus ja varautuminen

Häiriötilanteisiin ja kriisioloihin varautumista ja haittojen minimointia

Ruudun sisällä mies mobiililaitteen kanssa ja taustalla kuva rahtilaivasta

Älykkäät ArcGIS-paikkatietoratkaisut auttavat valmistautumaan ennalta vaarallisiin tapahtumiin ja ryhtymään ennakoiviin toimiin mahdollisten kriisi- ja poikkeustilanteiden hallitsemiseksi. Ennakoimalla tapahtumia, harjoittelemalla ja yhteisellä yhteistyöratkaisulla voidaan suojelella ihmishenkiä ja toimeentuloa sekä turvata resurssien saatavuus myös häiriötilanteissa. ArcGIS tarjoaa viranomaisille ja huoltovarmuuskriittisille organisaatioille työkaluja ja sovelluksia vaarojen tunnistamiseen,  ja ennusteiden seurantaan, alueellisten varoitusjärjestelmien ja hälytysalustojen luomiseen sekä mahdollisten suojien ja turvallisten evakuointireittien tunnistamiseen.

ArcGIS tukee varautumisessa

Tiedollajohtaminen

Häiriötilanteissa ja poikkeusoloissa korostuvat tarpeet luotettavalle tiedolle ja tehokkaalle tiedonvaihdolle. ArcGIS tarjoaa turvallisen ympäristön, jossa ajantasaiset tiedot ovat kaikkien niitä tarvitsevien käytettävissä ja ylläpidettävissä.

Tilannekuvapalvelut

ArcGIS toimii viranomaisten ja muiden turvallisuustoimijoiden yhteistyöalustana sekä pienissä että suurissa häiriötilanteissa. Ajantasaiset tilannekuvat sujuvoittavat toimintaa häiriötilanteissa ja edesauttavat niistä toipumista.

Ennakointi ja harjoittelu

Harjoittelemalla yhteistyötä ja kokoamalla yhteisia tilannekuvia parannettaa kyvykkyyttä toimia kriisitilanteissa. Tietojen kerääminen, yhdisteleminen, summaaminen ja visualisointi tilannekuvaan kannattaa aloittaa heti.

Kiinnostuitko?

Katsotaan yhdessä, miten paikkatiedon ja analytiikan avulla voit kehittää toimintaasi.
Jätä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä!

Voit myös soittaa meille:

Niina Yli-Mutka, Account Executive
p. 050 410 3723