Hätäkeskus, palo ja pelastus

Keskitä toimenpiteet oikeaan paikkaan oikeaan aikaan

Ruudun sisällä palomies sammuttaa tulipaloa ja ensipelastaja lähestyy helikopteria.

Oikeat, luotettavat tiedot ovat perusedellytys hätäkeskus-, palo- ja pelastustoiminnassa. ArcGIS-alusta auttaa ymmärtämään mitä tapahtuu, missä ja millaiset vaikutukset sillä on ympäröivään yhteiskuntaan. Sijaintiin sidotut tiedot auttavat kohdistamaan voimavarat oikein ja ehkäisemään uhkia ja vaaroja sekä suojaamaan ihmisiä ja omaisuutta. Reaaliaikaiset tiedot auttavat tekemään päätöksiä kriittisissä tilanteissa ja toimimaan. 

ArcGIS auttaa tunnistamaan oikean osoitteen nopeasti. Se näyttää käytettävissä olevat resurssit tarkasti ja tarjoaa ensiapuhenkilöstölle ja hätäkeskukselle luotettavat reitit, mikä lyhentää tehtävään käytettävää aikaa ja säästää ihmishenkiä.

ArcGIS-alustan visuaalisissa karttanäkymissä nähdään palveluverkko ja väestö alueittain. Näkymään voidaan yhdistää tunnuslukuja, jotka kertovat palveluiden saavutettavuuden. Nykytilatiedot ja ennusteet auttavat palveluverkon suunnittelun lisäksi myös henkilöstönhallinnassa.

Alueelliset vaikutukset väestöön ja omaisuuteen suhteessa vaaroihin voidaan visualisoida riskianalyyseihin. Koska viestintä yleisölle on erityisen tärkeää kriisin tai katastrofin kohdatessa, on helposti ymmärrettävien ArcGIS-alustan karttanäkymien käyttö suositeltavaa. Visuaaliset karttanäkymiin voi yhdistää kuvia ja mediaa. Nämä näkymät viestinnän välineenä tukevat viestin perillemenoa ja selittävät asioiden välisiä yhteyksiä.

Kiinnostuitko?

Katsotaan yhdessä, miten paikkatiedon ja analytiikan avulla voit kehittää toimintaasi.
Jätä yhteystietosi alle niin olemme sinuun yhteydessä!

Voit myös soittaa meille:

Niina Yli-Mutka, Account Executive
p. 050 410 3723