Skip to Content

ArcGIS-korkeakoululisenssi


Esrin korkeakoululisenssi sisältää ArcGIS-alustaan kuuluvat ohjelmistot ja sovellukset, pääsyn e-itseopiskelukursseille, käytön teknisen tuen sekä vapaalippuja Esrin kansainväliseen käyttäjäkonferenssiin ja sen Education Summit -osuuteen. Ohjelmistoja voidaan käyttää opetukseen ja tutkimukseen sekä rajoitetusti hallinnollisiin tarkoituksiin. Korkeakoululisenssin käyttäminen kaupallisiin tarkoituksiin ei ole sallittua. 

Tuotelisenssien, käyttäjämäärien, palvelukrediittien ja muiden lisenssiin liittyvien yksityiskohtien määrä ja tasot riippuvat korkeakoulun koosta ja tarpeista.

Korkeakoululisenssiin sisältyvät ohjelmistot ja sovellukset:

  • ArcGIS Online ja appsit, kuten Collector, Survey123, Workforce, AppStudio for ArcGIS, Esri Story Maps ym.
  • ArcGIS Pro ja ArcMap sekä laajennokset, kuten 3D Analyst, Spatial Analyst, Network Analyst, Geostatistical Analyst, Image Analyst, Data Interoperability, toimialakohtaisia sovelluksia ym.
  • ArcGIS Enterprise ja appsit sekä laajennokset, kuten 3D Analyst, Spatial Analyst, Network Analyst, Geostatistical Analyst, Data Interoperability, toimialakohtaisia sovelluksia ym. 
  • Muut tuotteet, kuten Esri CityEngine, ArcGIS Hub, ArcGIS Developer Subscription ym.

Korkeakoululisenssin hankinta

ArcGIS-korkeakoululisenssi on hankittavissa joko Esri Finlandin tai CSC:n kautta.

 

Opiskelijalisenssi - ArcGIS for Student Use

Esrin korkeakoululisenssin piirissä olevien korkeakoulujen opiskelijat voivat saada 12-kuukauden mittaisen käyttöoikeuden ArcGIS-ohjelmistoihin maksutta. Tämä onnistuu ottamalla yhteyttä oman korkeakoulun ArcGIS-yhteyshenkilöön.

Jos opiskelijalla ei ole mahdollisuutta saada maksutonta opiskelijalisenssiä korkeakoulunsa puolesta, Esri tarjoaa opiskelijoille erittäin edullisen ArcGIS for Student Use -opiskelijalisenssin, joka on voimassa 12 kuukautta (hinta 100 USD). Lisenssiin sisältyy rajoittamaton pääsy Esrin tarjoamiin e-itseopiskelukursseihin.

Lisätiedot ja tilaukset: ArcGIS for Student Use