Skip to Content

Kiinteistöala

Vauhdita toiminnan tuottavuus paikkatiedolla

30% liikkeenvaihdon kasvu kolmessa vuodessa

Paikkatieto draivaa menestystä. The Shopping Center Group (TSCG) on Yhdysvaltojen johtava vähittäiskaupan kiinteistöyhtiö. Se on onnistunut tarjoamaan vähittäiskaupoille heidän profiiliinsa parhaiten sopivat liikepaikat paikkatietoanalyysien avulla.

Ota hyödyt sijainnista irti


Menestyvät kiinteistöyhtiöt tietävät, että menestymisen salaisuus on oikea tietoa. Alan käytännön osaamista voi täydentää ArcGIS-paikkatieto-ohjelmiston avulla analysoitavalla tiedolla. Sijainti ja siihen liittyvät tiedot syventävät ymmärrystä ja luovat kasvua edistäviä oivalluksia. Ota ArcGIS-paikkatieto-ohjelmisto omaksesi ja saat kaivattua kilpailuetua.

Jutellaanko lisää?

Olet varmasti kiinnostunut näkemään, miten ratkaisumme toimii käytännössä ja mitä se kustantaa organisaatiollesi.

Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa tai kysy lisätietoja, niin kerromme sinulle kaiken, mitä päätöksentekoon tarvitset!

Sijainnista toiminnaksi

Muunna taulukot datalähtöisiksi päätöksiksi, jotka maksimoivat sijainnin valinnan, markkinoinnin ja vuokralaisen hallinnan tuotot.

Kuvituskuva näytöstä, missä on kartta

Tunnista ja ymmärrä parhaat mahdollisuudet

Ymmärrä markkinamahdollisuudet nopeasti ja hyödynnä niitä. Kartat ja paikkatietoanalyysit täydentävät kokemusperäistä ja intuitiivistä tietoa mahdollistaen päätöksenteossa tarvittavat oivallukset.

Ammattimaisia markkinointimateriaaleja

Luo kauniita ja houkuttelevia visualisointeja, raportteja ja interaktiivisia verkkosivustoja, jotka viestivät toimipisteen sijainnin ja erottavat sinut kilpailijoista.

Paranna yhteistyötä

Avaa ovet parhaille mahdollisille liiketoimintapäätöksille.